PAŽNJA, JARČEVI ĆE VAS PREZIRATI: Kako se ponaša svaki znak kada se bliži RASKID!

Autor:

Lifestyle

09.03.2018

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vidite da u vezi nešto ne štima? Niste sigurni da li je problem u vama ili u vašem partneru... ili apsolutno znate o čemu je reč? Otkrivamo zbog čega najčešće svaki znak završava ljubavnu romansu, kao i to da li se posle veze diže iz pepela jači nego ikada... ili još dugo vremena tuguje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Odlučite se!

OVAN

Bez obzira na to kog je pola, Ovan želi da je prvi u svemu. Ako oseti da se partner dvoumi, da nije kao pre, nesumnjivo će prvi podvući crtu i krenuti dalje. Ovan ume biti vrlo hladan kada prestane da voli. Stalo mu je do utiska koji ostavlja. Želi da ga pamte ….ne podnosi poraze. Ume biti uporan i insistirati na pomirenju, mada se on u medjuvremenu promenio. Samo ga ego nagna da se još uvek drži stare ljubavi. U suštini, on je već daleko, preboleo je i pohitao novoj vezi.

BIK

Nežan je, požrtvovan u vezi. Pun razumevanja i uvek na usluzi. Ako mu uzvraćate ljubav, sve je divno ko u bajci. Međutim, kada tome dodje kraj, kada osetite njegovu ljubav kao teško breme koje niste u stanju da nosite, sva njegova nežnost kojom vas je obasipao, pretvoriće se u Bikovo nepodnošljivo nastojanje da po svaku cenu, sve vrati na staro. Biće Vaša senka, Vaš nespokoj….Igraće na sve karte, moliti, plakati, pretiti… Od Vas, Vaše snalažljivosti, strpljena i mudrosti, zavisi koliko će ovo obostrano mučenje trajati. Zato, najbolje je pustiti Bika da on velikodušno ostavi Vas!

RepublikaFoto: pixabay.com

BLIZANCI

On, kao i ostali promenljivi znaci, može biti sklon dvojnim vezama. Blizanci sve rade u paru….dva posla…dve mogućnosti…dve veze. Kada se i odluči za jednu osobu, uvek je u mogućnosti da ima još neku, ne zato što to traži, već se to samo nameće. Kada prekida dugu vezu, ne želi da povređuje i ume probranim rečima da opiše svoje emotivno stanje. Nikada ne prekida potpuno. Uvek ostavlja prostora za ponovne susrete.U početku on to zaista tako i misli, ali kada odlazi, otišao je bez povratka. Isuviše je površan da bi se udubio u preispitivanja i u traženju sopstvene odgovornosti. Ukoliko ga ostavljate, budite bez brige. Ovaj znak ume brzo da okrene drugi list i krene iz početka. Za njega ćete postati prošlost mnogo brže nego što bi ste voleli…

RAK

Ovo su emotivci koji će vam skidati zvezde s neba! Ako Rak poželi da Vas ostavi, radiće to u etapama…korak po korak, s nadom, da ćete Vi otići prvi! On nikada ne ruši mostove za sobom! Nikada ne donosi definitivne odluke. Smatra, da se osobe menjaju u skladu sa okolnostima. Zato, ukoliko Vas Rak ostavi, uvek postoji šansa za pomirenjem. Samo mu nemojte dosađivati. Ako pak Vi želite da odete iz veze, a želite da ga ne povredite, ponašajte se bahato . Rak je tradicionalista koji poštuje red i harmoniju. Radite sve suprotno od njegovih uverenja. Pobeći će od Vas mnogo brže nego što očekujete. Pa čak i tada, posle izvesne vremenske distance, ukoliko vam se putevi ponovo ukrste, nemojte se iznenaditi ako ponovo pokuša da Vam se približi!

RepublikaFoto: pixabay.com

LAV

To je kralj životinja, to znamo… A kralja treba poštovati i diviti mu se! Ukoliko divljenje njegovog partnera izostane, ako ga ne hvalite, hvaliće sam sebe, uvek gde može i kada može. Ako ne dobije pohvale kod kuće, tražiće ih van nje. Kada osetite da se strast gasi i da je ljubavi kraj, budite obazrivi. Lavovima je vrlo stalo do mišljenja drugih. Ima jak ego i ogromno dostojanstvo. Ukoliko ne želite da kod njega izazovete bes i osvetoljubivost, budite obazrivi kada prekidate vezu. Ne kritikujte ga pred nekim, ne podsmevajte mu se….To Lav ne može podneti! Ako on ostavlja Vas, uradiće to kraljevski, stavivši Vam do znanja, kako ste zaista miljenik sreće, jer Vas je baš on, najbolji od svih, izabrao da neko vreme budete njegov partner!

DEVICA

Rad, red i disciplina! Ovo se odnosi na svakodnevni život, sve segmente, pa i ljubavne odnose. Da biste bili u srećnoj vezi sa Devicom, morate puno ulagati na tačnost i higijenu.Pobeći će od Vas glavom bez obzira na samu pomisao Vaše zaboravnosti. Nemojte ga zvati u vreme koje ste obećali, oblačite ono šta Vam prvo dođe pod ruku, biće dovoljan razlog da se udalji od Vas. Pri tom, neće Vam ni objašnjavati razloge svog odlaska. Ako s druge strane Devica bude ta koja je ostavljena, očekujte patetiku i paćenički izraz lica. Suznih očiju će Vas podsećati na sve „žrtve“ koje je zbog Vas podnela. Na lukav način će koristiti sve Vaše slabe tačke, pokušavajući da manipuliše Vašom savešću.

RepublikaFoto: pixabay.com

VAGA

Vaga je često više zaljubljena u samu LJUBAV, nego u konkretnu osobu. Partner koji ne pokazuje romantiku, ne poklanja joj pažnju i ne deli komplimente, ima vrlo slabe šanse da ga sofisticirana Vaga odabere kao dugogodišnjeg partnera. Onog momenta kada dođe do prekida veze, ukoliko je Vaga ostavljena, možete očekivati veliku tugu koja Vas nikako ne može ostaviti ravnodušnim. Svaki raskid s nekom osobom, za nju je kao raskid sa životom. Ako Vam je stalo do nje kao osobe i ako ne želite dodatno da je povredjujete, nadjite najblaže reči kojim ćete opisati svoje trenutno stanje. Znajte, Vaga je toliko emotivna, da pati i kada ostavlja, jer poštuje tudja osećanja.

ŠKORPIJA

Kod Škorpiona je strast na prvom mestu. Sve što rade, rade potpuno se predajući. Zato, kad Vas voli, voleće Vas potpuno, bez rezerve. Drznete li se da ga ostavite, spremite se na najgori košmar! Sve ono što ste mislili da inače nije primetio kod Vas, neku Vašu slabost ili nedostatak, natrljaće Vam na nos. Staviće Vam do znanja da je On iznad Vas, i da je On onaj koji ostavlja. Očekujte njegovo pojavljivanje u javnosti sa atraktivnom osobom, jer želi Vašu ljubomoru.Ima pomalo osetoljubivu crtu u svom ponašanju, ali je ipak spreman za pomirenja, spreman da pruži drugu šansu. Ukoliko Vam je stalo do Škorpiona, nemojte izazivati njegovu ljubomoru, jer je to osećanje koje kod ovog znaka ima najdublje korene.

STRELAC

Ukoliko želite prekid veze sa Strelcem, ništa lakše. Jednostano-sakupite hrabrost i kažite mu to u lice. Tako će sve proći najbezbolnije. Ako se pak odlučite da mu na indirektan način to stavite do znanja, prozreće Vašu nameru, ali će Vas sigurno manje poštovati. On lako prebrodi sve probleme, pa i ljubavne… Jednostavno, u takvim situacijma beži u san. Posle toga, ustaje okrepljen i spreman da krene dalje. Kada ostavlja, direktan je ali i taktičan. Ne ruši mostove za sobom, jer želi da sa svima ostane u dobrim odnosima. Njegove odluke kada je raskid u pitanju, nisu definitivne, pa je spreman, ukoliko okolnosti dozvole, za pomirenja i pružanje nove šanse nekadašnjoj vezi.

RepublikaFoto: pixabay.com

JARAC

Koliko Vas je jako voleo, istom jačinom će Vas kasnije prezirati, ukoliko ga ostavite rušeći mu autoritet!Budite obazrivi kada mu saopštavate odlazak. Ćutljiv je i ćudljiv, pa će Vam samo otežavati ionako mučnu situaciju. Uhvatiće se za svaku vašu reč koja se može dvojako shvatiti, i dodatno vas namučiti time.Male su šanse da Vas posle takvog raskida ponovo poželi za partnera.On je neko ko ume da okrene list, ne vraćajući se nikad na vezu koja se bolno završila po njega. Ponos iznad svega! Kada ostavlja, ne obraća puno pažnje na partnerova osećanja. Jednostavno, odlazi sa što manje reči. Verovatno u svom pomalo sebičnom razmišljanju , smatra da je sve već rečeno. Savaki Vaš poziv na razgovor, ukoliko je Jarac već doneo odluku, može biti uzaludan.Jednostavno, može se desiti da ignoriše sve vaše pokušaje i pozive.

VODOLIJA

Njoj je prijateljstvo sastavni deo ljubavi! Voli da je slobodna i da je nijedna veza ne sputava. Sve dok se prema njoj ponašate drugarski, ne praveći joj ljubavne scene i ne kontrolišući je, na dobrom ste putu da Vas Vodolija izabere za dugogodišnjeg partnera. Međutim, ukoliko odluči da prekine vezu, znajte da je potpuno sigurna u to. Verovarno više niste nepoznanica za nju, jer ona uvek traži nove izazove. Verovatno je drugarstvo nadjačalo ljubav. Poštujte to, jer će Vam biti najbolji prijatelj kada ljubav nestane.Ako Vi odlučite da izadjete iz veze, budite fer i otvoreni . Prihvatiće to bez problema. Možda Vam i predloži povremena viđanja. Kod nje je sve dozvoljeno i sve moguće… pitanje trenutka i okolnosti. Humana je i iskrena, pa sve što Vam kaže, najverovatnije je zaista njeno mišljenje.

RIBE

Emotivnost Ribe je vrlo izražena. Kada voli, daje se potpuno, bez zadrške. Vrlo je romantična i maštovita. Kada je u vezi, skona je mišljenju da će tako ostati za sva vremena. Kada stvari krenu drugačije, kada ljubav prestaje, pripadnici ovog znaka padaju u očaj! Tužno ih je gledati, još tužnije slušati. Onaj ko ih ostavlja, mora biti zaista siguran u svoje postupke. Kada suzama ili molbama ne postignu pomirenje, nastupa druga faza! Kreću u tihi, pomalo osvetoljubivi rat, gde će Vas podsetiti na Vaše greške preko kojih je ona velikogušno prešla!Što je duže budete slušali, veća je opasnost da i poverujete u svoje nepoštenje i svoju lošu narav!Zato, ako već odlazite, uradite to sa stilom-što manje reči. Ribe će to već preboleti mnogo brže nego što očekujete.Inače, kada Riba ostavlja, odlazi ne okrećući se!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading