BLAGO VAMA: OVAJ ZNAK ĆE BITI NAJMOĆNIJI U 2018. GODINI!

Autor: Republika

Lifestyle

19.01.2018

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova godina 2018. godina će pružiti priliku da se u nečemu dokaže - a evo koji znak će biti najsrećniji, a koji najmoćniji.

Za svakoga po nešto...

Najmoćniji znak

Možda će vas ovo iznenaditi, ali najmoćniji znak u 2018. godini biće Ribe. Pred ovim romantičnim i nežnim bićima naći će se brojni izazovi i prepreke koje će Ribe spremno dočekati, jer su astrološke prilike takve da Ribe veoma lako iz svega toga mogu dobro profitirati.

Najzavodljiviji znak

Ovnovi možda nisu uvek najslađi, ali zato imaju energije za izvoz, što im daje neodoljiv šarm. U 2018. godini im neće ponestajati udvarača i obožavalaca.

Najpoverljiviji znak

Naredne godine najviše ćete moći verovati Devici. Njoj će naročiti biti lako da se brine o drugima. Pokazivaće zavidan nivo saosećanja, empatije i posvećenosti, što će njihove najbliže naročito radovati.

Najlukaviji znak

Nema sumnje, to će biti Škorpija. Ukoliko bide želela osvetu, ništa joj neće stajati na putu. Ako Škorpija negde pogreši u 2018. godini, ni za živu glavu to neće priznati, a neće ni morati, sve dok nosi krunu najlukavijeg znaka.

Najslađi znak

Zvuči sasvim neobično, ali Strelac u narednoj godini zaista ima moć da postane mister/mis slatkoće. I te kako će biti svestan svoje lepote i stila, pa će ga odlikovati i doza narcisoidnosti. U 2018. godini ogledalo će Strelcu biti nerazdvojan prijatelj.

Najsrećniji znak

Blizance će sledeće godine sreća pratiti u stopu. Biće puni optimizma, a tome će pomagati i povoljne prilike. Često će se nalaziti na pravom mestu u pravo vreme, tako da će iz svake prilike uspeti nešto da ućare.

Najporodičniji znak

Ukoliko ste u braku sa Rakom, pred vama je godina ljubavi, porodičnog mira i topline. Po prirodi porodičan znak, Rak će 2018. godine prosto uživati u brizi o deci. Oni koji još nemaju dece, maštaće o tome i tražiće partnere strogih moralnih principa u koje se mogu pouzdati u svakom momentu i kojima mogu apsolutno verovati.

Najpričljiviji znak

Kada dođe do debate, rasprave, govorništva i razmene mišljenja, niko neće moći da nadmaši Vagu. Ona će bukvalno moći da razgovara sa svakim o svemu, a da ni ne uključite mozak!

Najtajnovitiji znak

Jarac je po prirodi takav da se teško otvara, a 2018. godine biće naročito dobar u skrivanju tajni. Toliko dobro će umeti da sakrije svoja osećanja i činjenice, da bi mu i iskusni pokeraši pozavideli. Ko pokuša da okrije kakav je Jarac zaista i šta oseća, naleteće na zid. Ta barijera se može sputiti samo po Jarčevoj volji, a to nije lako zaslužiti.

Najglamurozniji znak

Definitivno Vodolija. 2018. godina za Vodoliju će biti okrenuta modi, stilu, glamuru. Sijaće poput holivudske zvezde na crvenom tepihu u svakoj prilici, pa makar to bilo samo odlazak u nabavku. Sve će raditi sa stilom.

Najnezaboravniji znak

Lav sa svojim kraljevskim držanjem u 2018. godini dominira i pleni pažnju. Svako ko upozna Lava u tom periodu, pamtiće dugo taj susret. Tome će doprineti urođeni smisao za humor, intelektualnost i jaka ličnost.

Najkulturniji znak

Najpristojniji znak sa najboljim manirima u 2018. godini biće Bik. Retko ili nikad će nešto moći da ga izbaci iz takta. Fin i ljubazan kakav jeste i sam će izbegavati nepristojne, preglasne i agresivne ljude.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading