NUMEROLOZI OTKRIVAJU: Dačić donosi važne odluke, Prijovićka staje na ludi kamen u 2018.

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šestice će napokon stati na svoje noge, osmice imaju sreće na finansijskom planu, dok je za osobe sa bioritamskim brojem tri godina idealna za otpočinjanje posla u inostranstvu.

RepublikaFoto: Tanjug
Važne odluke su pred njim u narednoj godini

Kako je 2018. u znaku dvojke, ova godina će doneti promene, ali one pozitivne, rešavanje brojnih pitanja i odnosa i postavljanje novih standarda. I na individualnom planu će doneti mnogo toga lepog. Neki će osetiti snagu prave ljubavi, a drugi pak završiti veze u kojima nisu bili zadovoljni. Pojedinima će doneti neočekivane prekide u životu, a drugima ispunjenje zacrtanih planova, a sve u svemu možemo očekivati balans lepih emocija i isto tako prijatnih dešavanja, kaže numerolog Tatjana Jovanović.

Predviđanja o kojima ćete čitati dobijaju se posmatranjem bioritamskog broja. On se dobija sabiranjem našeg dana i meseca rođenja, s tim da se zbir ponavlja sve dok se ne dobije jedna brojka. Znači, ako ste rođeni 19. oktobra, vaš bioritamski broj je 2 (1+9+1+0=11, 1+1=2).

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic
Smeši joj se brak

Broj 1 - U nastupajućoj godini jedinice će osetiti snagu prave ljubavi. Ako su sami, naći će srodnu dušu, ako su u vezi ili braku, posle turbulentne 2017, uploviće u mirne i harmonične vode. Godina donosi i stabilnu finansijsku situaciju.

(Poznate jedinice: Ivana Selakov, Aleksandra Radović, Marija Kilibarda)

Broj 2 - Dvojke će u 2018. doneti mnoge važne odluke, bilo da je u pitanju rešavanje komplikovanih porodičnih odnosa, stambenog pitanja ili postavljanje novog životnog standarda. Sve u svemu, ova je godina koja donosi promene.
(Poznate dvojke: Ivica Dačić, Seka Aleksić, Dragan Bjelogrlić)

Broj 3 - Osobama sa ovim bioritamskim brojem nova godina donosi mnogo iznenađenja - upoznavanje novih, zanimljivih ljudi, važnih poslovnih saradnika. Ako imate želju da otpočnete rad u inostranstvu, sledeća godina je idealna za to. Finansije će vam biti u fokusu.

(Poznate trojke: Viktor Troicki, Vojislav Šešelj, Jelena Tomašević, Vanja Udovičić)

Broj 4 - I četvorke u narednom periodu očekuju prijatna iznenađenja na emotivnom planu. Ako ste bili u vezi kojom niste bili zadovoljni, to će se konačno okončati bez buke i svađe. Napokon ćete pronaći srodnu dušu sa kojom ćete poželeti nešto ozbiljnije. Sa druge strane, oni koji su u srećnoj vezi mogu očekivati da stanu na ludi kamen.
(Poznate četvorke: Boško Obradović, Aleksandra Prijović, Miloš Teodosić)

Foto: instagram.com/aleksandarvuksanovic
spreman za nove izazove

Broj 5 - Vama 2018. godina donosi napredak na intelektualnom planu. Posle dužeg vremena, osećate se dobro u svojoj koži, spremni za nove izazove. Ako studirate ili se školujete, sledeća godina donosi ispunjenje zacrtanih planova.
(Poznate petice: Miloš Biković, Andrija Prlainović, Aca Lukas)

Broj 6 - Rođeni u broju šest sledeće godine napokon će stati na svoje noge. Sve što se tiče finansija i novca u mesecima koji dolaze biće u usponu. Poslovni planovi će se ostvarivati brže od očekivanog. I sami ćete biti iznenađeni razvojem događaja.
(Poznate šestice: Željko Joksimović, Vuk Kostić, Rada Manojlović)

Broj 7 - Za sedmice 2018. godina je kraj numerološkog ciklusa koji traje od kraja 2008. Nemojte se iznenaditi ako se neke stvari u vašem životu neočekivano prekinu. Ako se to desi, nemojte očajavati jer baš tako je trebalo da bude. Pojaviće se i desiti nešto neuporedivo bolje po vas.
(Poznate sedmice: Jelena Karleuša, Nataša Bekvalac, Emina Jahović, Nikola Đuričko)

Foto: ST/D. KUJUNDŽIĆ
Predsednika očekuje novi početak

Broj 8 - Posle teške 2017. godine, naredna će biti pravo osveženje. Idealna za sve nove početke. I na ljubavnom i na finansijskom i na poslovnom planu možete očekivati pozitivne promene. Glavu gore i samo napred u nove pobede!
(Poznate osmice: Aleksandar Vučić, Ana Ivanović, Tomislav Nikolić, Zoran Cvijanović)

Broj 9 - Devetke će napokon biti u ravnoteži sa sobom, sa svojim željama i planovima. Kod vas će fokus biti na emotivnim i porodičnim odnosima, koji će se napokon rešiti onako kako vi želite. Takođe, sledeća godina donosi zadovoljstvo i mir na finansijskom planu.
(Poznate devetke: Novak Đoković, Filip Filipović, Sergej Trifunović)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading