OPREZNO PRI IZBORU PARTNERA: Ovi znakovi su PRAVI ALJKAVCI!

Autor:

Lifestyle

23.12.2017

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki to nazivaju kreativnim neredom, dok drugi pokušaju da svale krivicu na posao, trenutne obaveze ili druge osobe.

RepublikaFoto: pixabay.com
Za njima ostaje samo haos

5. Lav 

Nisu Lavovi neuredni, samo uvek pronađu nešto pametnije da rade. Čišćenje zbog toga često pada u drugi plan, a za ovaj znak bi bilo najbolje da za njih čisti neko drugi. 

4. Bik 

Bikovi jako vole urednu okolinu, ali ako moraju birati između brige o čistoći i brige o sebi, odabraće ovo drugo. Bik će radije da legne na kauč i pogleda dobru seriju nego da čisti, a osećaj krivice nikad neće biti dovoljno jak da to promeni. 

RepublikaFoto: pixabay.com
Spremanje, spremanje, i samo spremanje!

3. Ribe 

Ovaj je horoskopski znak sasvim logičan kad je u pitanju čišćenje - zašto nešto pospremiti odmah, kad to mogu napraviti i za nekoliko dana, kad se nakupi još nereda? Moramo priznati da ne greše. 

2. Strelac 

Strelci će za sebe reći da uopšte nisu neuredni, nego da samo imaju sposobnost da jako brzo naprave nered koji im se onda dugo ne da pospremiti. Nama to zvuči kao definicija neurednosti, ali ponavljamo, Strelci će za sebe reći da to uopšte nisu. 

1. Vodolija 

Vodolije dobiju napad čišćenja i doslovno ispoliraju svaki kutak svog stana, ali nažalost taj napad dobijaju jako retko. Obično razbacuju stvari gde god stignu, a s obzirom na to da nisu perfekcionisti, ne smeta im lom, ali ni prljavština.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading