ŠTA NAM DONOSI VENERA U DEVICI (do 16. avgusta): Vreme je da postanemo savršeni!

Autor: astroportal.in

Lifestyle

27.07.2021

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kretanje Venere umnogome utiče na naš život, posebno ljubavni, ali će pet znakova imati veliku sreću dok je ova planeta u znaku Device.

RepublikaFoto: pixabay.com
Vreme za analiziranje i kretanje ka boljem životu

Venera je ušla u Devicu u kojoj će boraviti do 16. augusta, pa smo malo kritični i analitični. Astrološki Venera nije najsrećnije pozicionirana u Devici, ovde je u svom padu, jer ljubav se ne analizira i mentalizuje.

Međutim, dobro je ponekad skinuti ružičaste naočare i sagledati stvari i veze objektivno, te videti šta nam nosi određeni odnos. Devica je vrlo pravedna, pa ne pristaje na odnose gde nema uzajamnosti.

Treba videti koji nam odnos donosi više stresa nego radosti i pokušati da drugačije postavimo i poradimo na tom odnosu. Ako to nije moguće, Venera u Devici će otići, jer zašto bi bila u odnosu koji joj malo donosi.

U prethodnom znaku Lava, Venera je sama sebi bila dovoljna i dobra baš takva kakva jeste. Međutim, trezvena Devica smatra da se uvek možemo usavršiti i postati bolji u onom što radimo, ali i bolji kao osoba.

RepublikaFoto: pixabay.com
Vreme je da se usavršavamo

Kažu da je talent (Lav) samo 10 odsto uspeha, a ostalo je trening i marljivi rad. Upravo to daje Devica – građenje sebe i svojih talenata da bismo zasjali u još boljem svetlu.

Ovo je period kada se usavršavamo i dajemo najbolje od sebe.

Venera u Devici najviše će sreće doneti Devicama, Bikovima i Jarcima, te Rakovima i Škorpijama (i onima koji imaju naglašene ove znakove), a pošto nije neka zločesta planeta, manje glavobolje će zadati Blizancima, Strelcima i Ribama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading