BUDITE STRPLJIVI! Pun Mesec u Vodoliji donosi velike promene za ova 4 znaka

Autor:

Lifestyle

23.07.2021

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U subotu, 24. jula čeka nas pun Mesec u znaku Vodolije, a ova astrološka pojava će najviše uticati na 4 znaka Zodijaka.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP

Ovaj tranzit donosi promene, jer će nas naterati da odbijemo i odgurnemo od sebe sve što nas je opterećuje. Tokom njegovog delovanja krenućemo u nešto novo što će nas inspirisati, proširiti vidike i dati elan za pokretanje,  otkriva astrolog Aleksandre Bjeljac.

Mnogi će morati, svako na svoj način, da donesu bitne odluke. Sve će u tom procesu zavisiti od vas i vaših vibracija koje budete slali i primali od kosmosa.

Savetujem vam da slušate svoju intuiciju i da nikako ne zaboravite na ljudskost i humanost. Mesec će svojim posebnim alatkama to zatražiti od nas.

Sa jedne strane imaćemo ego - Sunce u Lavu koje pravi opoziciju sa Mesecom; zato je jako važno da ne dozvolimo da taj aspekt ospori i poništi ono istinski dobro u nama. Moramo se izboriti sa tim, trudeći se da u drugima, ali i u raznim situacijama, vidimo dobro.

RepublikaFoto: Photo by Taryn Elliott from Pexels

Energiju punog Meseca najviše će osetiti Lavovi, Škorpije, Bikovi i Vodolije.

Vodolije će imati priliku da sve ono dobro u sebi iznesu na videlo. Ne dajte da ego upravlja vašim emocijama. Uvek ste bili humani i društveni. Nastavite tako i to će vam se isplatiti. Posle ovog tranzita osećaćete se divno.

Lavovi, izbegavajte sukobe u partnerskim odnosima. Budite strpljivi i ne dozvolite sebi burne reakcije. Pustite da vas vodi intuicija, stiže vreme kada treba da odbacite sve što vas je opterećivalo.

Škorpijama je savet da koliko god im se činilo teško, pre nego što bilo šta urade ili kažu izbroje do deset. Iskrenost je vaša osobina, ali sada prećutite nešto što vam nije po volji. Ne ulazite u sukobe sa roditeljima, bližnjima. Umesto kritike, budite uz njih i pomozite koliko je u vašoj moći.

Bikovima ovaj tranzit donosi promene na polju karijere, zato se ne izlećite, sačekajte svojih pet minuta. Može vam doći pomoć od nekog vama bitnog - samo smireno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading