MUŽEVI ZODIJAKA: Proverite koji znak je idealan za vas

Autor: atma.hr

Lifestyle

14.07.2021

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako znate tačno kakve bi osobine trebalo da ima osoba za koju želite da se udate, možete da birate na osnovu teksta koji sledi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Izaberi frajera po svojoj meri

Naime, ovde su napisane karakteristike svakog znaka horoskopa kao muža, a na vama je da odaberete onu ličnost koja vam odgovara.

Dakle, saznajte s kim ste najviše kompatibilni, prema njegovom znaku Zodijaka, piše atma.hr.

Ovan

Znate da muškarac Ovan može biti vrlo dominantan. Želi biti on onaj koji će dominirati u vezi. Ako ste i sami dominantan tip osobe, očekujte da ćete biti izazov Ovnu, daće sve od sebe da vas nadmaši.

Ako pokažete da ste jači od njega, on će biti beznadežno zaljubljen u vas. Možda ćete morati da  se poprilično potrudite da biste stekli njegovu pažnju, jer on je ne poklanja lako.

Bik

Ako tražite odnos koji ne zahteva 100% predanosti, muškarac Bik može biti onaj kojeg tražite. Očekujte da će biti skoncentrisan na svoju karijeru i njegovu porodicu, tako da možda neće imati puno vremena za vas.

Ako razmišljate o odnosima kao o nečemu što je prikladno, vi i Bik možete doći do određenog razumevanja. Morate mu pružiti 100% podršku, a on će vam uzvratiti istom merom.

Blizanci

Ovo je tip muškarca koji se brzo može zaljubiti u vas. On će vas motivisati, tako da će vam biti lakše doći do svojih snova. On će takođe biti uz vas kada vam je potreban neko da vas sasluša.

Može pokazati mračnu stranu s vremena na vreme, ali ako ste spremni da ga prihvate u svom životu, to neće biti previše komplikovano.

Rak

U trenutku kada se Rak zaljubi u vas, dobićete svu ljubav i negu koju ste oduvek želeli. Muškarac Rak voli da se bori za ženu koja mu ne uzvraća osećanja.

Ako vas bezuslovno voli, onda ne morate tražiti ništa više.

Lav

Lav je muškarac koji je zaljubljen u koncept zaljubljenosti. Napraviće velike gestove ljubavi, ali se ponekad pitate da li to radi zbog vas ili zbog sebe. Od onog trena kada se zaljubi u vas, više ne napušta vašu stranu.

Sklon je da bude previše prisutan u svakom trenutku, ali ako i vi imate takvu ličnost, onda će to biti savršen spoj.

RepublikaFoto: pexels.com
Bik nije mnogo zahtevan, dok će blizanac da vam ispuni svaku želju

Devica

Možete očekivati ​​da će muškarac Devica biti ljubomoran kad vas zavoli. On će reći stvari koje uopšte i ne misli ili čak i ako misli, on će to reći na tako oštar način da ćete biti povređeni.

U trenutku kada shvati šta je učinio, izviniće se, ali od vas će zavisiti da li ćete li podnositi ljubomorni bes i pitanja. On može biti izazov i ako vam se sviđa izazov, vredi truda.

Vaga

Znajte da je muškarac Vaga ozbiljan u vezi s vama ako namerava vaš odnos da učini što mirnijim. Morate takođe i zapamtiti da je muškarac Vaga tip osobe koja je obično život zabave.

Nemojte se uplašiti zbog pažnje koju dobija, jer je uvek voljan da je podeli s vama.

Škorpija

Vi već znate da je muškarac Škorpija vrlo harizmatičan. On može dati sve od sebe da bi bio primećen. Što ga bolje budete upoznavali, shvatićete da je pomalo komplikovan, ali to je razlog zašto je tako simpatičan.

Jako je odan. On može biti nestrpljiv, ali ima meko srce, a posebno je osetljiv na one koje voli.

Strelac

Strelac može imati tendenciju da se oseća neadekvatno kada je reč o davanju svih stvari koje želite da dobijete. Možda vam je veran, ali uvek ima nekih demona koji mogu učiniti odnos izazovnijim od onog što je uobičajeno.

Jarac

Muškarac Jarac poznat je po svom perfekcionizmu. Ne očekuje ništa manje od onoga što on pruža. On može očekivati ​​nerealne stvari od odnosa koji imate.

Možda kontroliša s vremena na vreme, ali njegove odluke mogu biti ispravne za odnos koji delite.

Vodolija

Muškarac Vodolija se obično smatra čudnim jer je njemu savršeno dobro i samom. Njemu je potreban prostor sve vreme, a ponekad vas doživljava kao smetnju.

Svakako sve vreme pokušava da da najbolje od sebe, ali na vama je da odlučite da li to vredi ili ne.

Ribe

Morate očekivati ​​da muškarca Ribu privlači neko ko je potpuno drugačiji od njega. Ako ste ta osoba, možda ćete biti savršeni za njega.

Setite se da je sklon da se uvredi zbog najmanjih stvari, tako da ćete morati da budete veoma osetljivi i da pazite na sve što ćete reći ili učiniti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading