OVI HOROSKOPSKI ZNACI SLAŽU SE SAMO U KREVETU! Izvan njega ONI SE NE POZNAJU

Autor: Republika

Lifestyle

03.07.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki horoskopski parovi jednostavno ne mogu da imaju ništa više od avanture za jednu noć jer, osim što su kompatibilni u krevetu, ništa im drugo nije zajedničko, a evo o kojim je znakovima reč.

RepublikaFoto: Photo by Becca Tapert on Unsplash
Foto: Ilustracija

Ovi parovi jednostavno funkcionišu samo u krevetu, izvan njega oni se ne poznaju.

Lav i Ovan

Ovnovi vole da isprobaju nove stvari, a strastveni Lavovi otvoreni su za sve, što ih čini savršenim parom, ali samo u krevetu. Izvan njega oba znaka su poprilično naporna i vole da kontrolišu partnere.

Vodolija i Ribe

Ova dva znaka toliko su slična da zbog toga nikako ne funkcionišu u ljubavnoj vezi, ali im je zato seks sjajan pa je najbolje rešenje za njih, ako postoji međusobna privlačnost, da budu prijatelji s povlasticama.

Rak i Bik

Kada ova dva znaka spavaju zajedno, to nije seks već najnežnije vođenje ljubavi. No baš zato što su oboje izrazito emotivni, ljubavne veze između Rakova i Bikova najčešće završe nakon prve svađe, odnosno obostranih suza.

Strelac i Ribe

Ovo je idealan par za seks na jednu noć i ništa više od toga. Strelci su željni avantura, izlazaka i druženja, dok romantične Ribe u vezi imaju neke druge prioritete.

Škorpija i Ovan

Seks između dva najeksplozivnija horoskopska znaka jednostavno mora biti sjajan, a sve više od toga obećava samo katastrofu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading