MUČI VAS PUN MESEC? NE I OVA TRI ZNAKA: Njima tada sve ide od ruke, a posebno u ljubavi i na poslu

Autor:

Lifestyle

26.06.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekima se sreća smeši u ljubavi, drugima na poslu, a pojedinci će uskoro postati najbolja verzija sebe - samo moraju iskoristiti prilike koje se otvaraju pred njima

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Junski pun Mesec treći je i poslednji supermjesec u 2021. godini. Osvetliće nam noć 25. juna te noć pre i kasnije, kažu astrolozi koji predviđaju kako to uteče na horoskop. Izdvojili su tri znaka kojima je ovaj period posebno pozitivan i optimističan. To su Devica, Škorpija i Jarac.

Devica

Ljude rođene u ovom znaku čeka priliv pozitivne energije i nadahnuća, no snaga punog Meseca posebno će se odraziti na njihov ljubavni život. Sve će nekako postati lakše, kao da je produvao dašak hladnog, osvežavajućeg vazduha. Olakšanje će uslediti jer je završena faza retrogradnog Merkura.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Savet za Device glasi ovako - osvestite svoju romantičnu stranu, otvorite se i dogovorite termin ljubavnog sastanka s nekime ko vam se sviđa, možda čak i neko duže vreme, no niste imali hrabrosti pokazati emocije.

Škorpija

Ljude rođene u znaku Škorpije očekuje bogat društveni život i poboljšanje odnosa s prijateljima, kolegama, susedima, a možda čak i s članovima porodice. Komunikacijske veštine postaće im sve bolje, a to neizostavno voditi napretku u karijeri.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Savet za Škorpije glasi ovako - svakako se pokušajte povezati s ljudima koji vam mogu pomoći na poslu i podstaknuti vas da profesionalne ideje iskoristite na najbolji mogući način.

Jarac

Ovaj pun Mesec je u znaku Jarca pa će pojedinci rođeni pod tim znakom imati osećaj da su napravili nešto zaista veliko. Počeće više ceniti sebe i svoje sposobnosti. U skoroj budućnosti ih očekuju prilike za lični rast i razvoj, što svakako trebaju iskoristiti.   

RepublikaFoto: pixabay.com
Tekst potpisa

Imaćete osećaj da ste napravili nešto veliko i počinjete više ceniti sebe. Postaćete najbolja verzija sebe i na to nećete još dugo čekati.

Savet za Jarčeve glasi ovako - zadnji je čas da se pokrenete i iskoristite svoju autentičnu moć. Pokažete svima oko sebe koliko ste jedinstveni, talentovani i vredni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading