NEDELJNI HOROSKOP! Ribe očekuje težak period, Vodolijama se smeši poslovni uspeh!

Autor: Republika

Lifestyle

21.06.2021

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedeljni horoskop od 21.06.2021. do 27.06.2021 donosi vam detaljnu analizu za svaki znak.

RepublikaFoto: pixabay.com

Foto: Ilustracija

Ovo je nedeljni horoskop za period od 21.juna do 27. juna. 2021. godine. Pogledajte šta vam poručuju Zvezde:

 

 

RepublikaFoto: pixabay.com

OVAN

Ovnovi ove nedelje mogu da očekuju mnogo veću aktivnost, više samopouzdanja i sigurnost u onome što rade. Možda ste na nešto već neko vreme čekali, bili strpljivi, ali sada je pravi trenutak da se pokrenete. Kod nekih Ovnova to mogu biti zaista radikalne promene. Svesni ste da se sve oko vas menja, pa ćete iskoristiti priliku da se nadogradite i neke stvari poboljšate. Ovde se radi i o nekim dugoročnim planovima koje ćete pokrenuti i realizovati najkasnije do kraja jula. Ove nedelje ćete biti veoma suptilni i emotivni i to će vam pomoći da prepoznate u kom pravcu treba da idete i čemu da se date. Neke stvari ćete moći bolje da primetite i osetite. Budite obazrivi u komunikaciji i više verujte svom osećaju, a manje informacijama koje budete dobijali. Finansijska situacija ide uzlaznom putanjom i u naredne dve nedelje biste mogli da očekujete pozitivne promene. Ovo je veoma dobar period za sve Ovnove koji se bave privatnim biznisom i planiraju da realizuju neke nove ideje. Moguće je da će vam neko od prijatelja ponuditi neki vid saradnje koju ste već imali ili ste o tome već razgovarali, a sada je vreme da to i realizujete. Otvoreni ste za nova znanja i učenje i iskoristite priliku da se više povećete sami sa sobom.

Na emotivnom planu zauzeti Ovnovi prolaze kroz period transformacije. U isto vreme ste i živahni i puni energije, a opet prilično osetljivi i smireni. Partnera bi vaše e ponašanje moglo čak i da zbuni. Nećete biti zahtevni i tržiti mnogo, ali ćete se isto tako povući ako ne osetite da vam je adekvatno uzvraćeno. To bi moglo neke brakove ili veze da dovede u tešku situaciju jer bi, u ovom slučaju, Ovan mogao biti veoma povređen. Postoje velike šanse, u tom slučaju, da se okrenete nekoj osobi koja vam poklanja više pažnje i nežnosti. Razmislite dobro šta želite, ovog leta možete očekivati eksploziju ljubavi, strasti i flerta. Slobodni Ovnovi će povući neke poteze da privuku osobu koja se, na neki način, veoma razlikuje od njih. Radi se o nekome ko je dosta pasivniji, ali vam u ovom momentu to više odgovara.

Prolazite kroz period regeneracije i imate mnogo više snage, volje i energije. Možda vam je potrebna fizička aktivnost i više kretanja i šetnje. Ako imate problema s kardiovaskularnim sistemom, budite obazrivi.

Slušajte unutrašnji glas.

RepublikaFoto: pixabay.com

BIK

Bikove će ove nedelje nešto prilično pokrenuti i zainteresovati, ali još nije vreme za realizaciju. Za sada se svi procesi dešavaju u vama. Ponekad ćete biti nestrpljivi, ponekad će vas nešto stimulisati da sve privedete kraju, adrenalin će vam bit pojačan, ali ćete morati da budete strpljivi. Sve što budete radili, bićete veoma posvećeni i, na neki način, emotivno vezani za projekat i s jakom energijom da istrajete do kraja. Ovo je prilično naglašeno za Bikove koji se bave privatnim biznisom ili planiraju da ga pokrenu. Postajete mudriji, zreliji i pruža vam se mogućnost i prilike da postignete sjajne rezultate. Ovde se radi o nekim dugoročnim planovima i pomeranju granica na svim poljima. Moguće je da se radi o nečemu što do sada niste radili. Neko od prijatelja bi mogao da vam bude od pomoći u narednom periodu. Ove nedelje vas očekuje dosta razgovora, ali postoji mogućnost da će neko pokušati da vas isprovocira. Ne nasedajte, već pokušajte da se izdignete iznad situacije i izbegnete svaki vid rasprave. Imaćete i veoma konstruktivne razgovore na poslovnom planu ili pregovore oko nekih ulaganja. Moguće je da će neki Bikovi renovirati dom ili poslovni prostor. Možete imati problem s jednim od roditelja. Na planu obrazovanja ćete biti spremni u svim situacijama, pa čak i u onim koje vas mogu iznenaditi. Neke situacije i okolnosti će vam ići naruku.

Bikovi koji su u braku ili vezi će u narednom periodu morati da budu tolerantni i da za neke stvari naprave kompromise. Imaćete dilemu da li da nešto saopštite partneru ili prećutno pređete preko nekih stvari. Najvažnije je da ne insistirate jer su vam pojačane emocije i lako svaki razgovor može da pređe u tenziju. Možda je bolje da se na vreme povučete i ne ulazite u konflikte i komplikujete stvari. Slobodni Bikovi gaje jaka osećanja prema osobi koja im je, na neki način, prijatelj. Međutim, ove nedelje može doći do nekih situacija ili komunikacije kada biste mogli napraviti krupniji korak ili postati bliskiji s tom osobom. Imate želju da budete u kontaktu s tom osobom i postoji mogućnost da se ove nedelje neke stvari drastično promene na obostranu inicijativu.

Mogli biste imati problema sa stomakom i aritmijom. Trudite se da ne preterujete s hranom i pićem. Moguće su alergije.

Nemojte dozvoliti da vas vode emocije.

RepublikaFoto: pixabay.com

BLIZANCI

Blizanci će ove nedelje biti dinamičniji i organizovaniji. Neke stvari će se pokrenuti i vi }ćete se osećati mnogo bolje. Moguće je da vas na početku nedelje očekuje neki novi poslovni zadatak ili ćete dobiti ponudu koja će vas veoma obradovati. Ne samo da će biti korisno na mentalnom i intelektualnom planu, već i na finansijskom. Ovo je sjajan momenat jer će vam pomoći da sagledate svoju situaciju na dugoročnom planu. S vremenom će se stvari menjati, a vi ćete se pripremiti da se preorijentišete na neke potpuno drugačije stvari. Još ove nedelje je potrebno da posmatrate situaciju oko sebe i da se još malo držite na distanci. Veoma je dobro da se polako pripremate, razvijate ideju i planove i gledate konstruktivno na stvari. Možda je dobro da se edukujete i više učite o poslu koji ćete raditi. Bićete veoma inspirativni, komunikativni i kreativni. Važno je da budete strpljivi i verujete da će sve biti kako treba. Krajem nedelje mogli biste imati neki izdatak ili ćete biti u prilici da ulažete novac u nešto. Nemojte još uvek potpisivati nikakve ugovore i dokumente. Sačekajte još ovu nedelju za bilo kakvu kupovinu tehnike, telefona ili automobila. Ovih dana mogle bi vas mučiti neke stvari iz prošlosti koje još niste prevazišli ili prihvatili. Vreme je da odbacite neke viškove da biste lakše krenuli napred.
Blizanci koji su u braku ili vezi će imati nedelju s više nežnosti, strasti i emocija nego što je uobičajno. Dogodile su se neke promene u vašem životu i to će se odraziti i na ljubavni život. Imaćete puno razumevanja jedno za drugo i biti podrška kada to bude potrebno. Neće biti tenzije, pritiska niti bilo kakvog uslovljavanja. Prijaće vam da budete u blizini partnera i da razmenjujete mišljenja i informacije. Slobodni Blizanci su postali otvoreniji za ulazak u vezu i bliži kontakt s osobama s kojima bi mogli da prodube odnos. Postoje osobe koje bi to mnogo želele, ali vi maštate samo o jednoj, koja najverovatnije dolazi iz poslovnog okruženja. Ona, na neki način, brine o vama, posmatra vas, ali čeka da vi napravite prvi korak. Dobro se razumete i osećate i prija vam razgovor i društvo te osobe. Ovog leta očekujte da se stvari drastično promene.

Blizanci bi mogli imati problema s hroničnim bolestima. Mogući su problemi s glavom ili mučninom.

Povedite računa o nogama i butinama.

Pokušajte da se ponekad izmestite iz svojih cipela i neke stvari posmatrate sa strane .

RepublikaFoto: pixabay.com

RAK

Dragi Rakovi, ovo je vaš godišnji vrhunac, prave se novi planovi, revidiraju uspesi i neuspesi iz prethodne godine i najvažnije od svega jeste to što se slave rođendani! želimo vam mnogo sreće i radosti u vašem novom jednogodišnjem ciklusu! Naredna nedelja započinje promenom energije i vi ćete se, pre svega, osetiti drugačije, bolje i s mnogo više entuzijazma. Ovi dani su idealni za ekspanziju i širenje, pravljenje novih planova i smišljanje strategije za dalji razvoj. Imaćete priliku da upoznate neke važne ljude koji će vam pomoći da napredujete u karijeri, ali i da se obrazujete. Biće tu prilike i za neka putovanja, najverovatnije u cilju unapređenja vašeg znanja, ali i proširenja životnih vidika. Iako vam zasad možda još sve deluje moguće, ali maglovito, savet je da se ne ulazi u analize, već da se prati intuitivan osećaj. Takođe, pokušajte da budete spremni i na neke nepredviđene okolnosti jer će uglavnom biti na vašoj strani. Mogućnost poslovanja s nekim inostranim klijentima je skoro sasvim izvesna, a osim finansijske dobiti, doneće i novi nivo poslovanja. Ređeni ste da se potrudite i zapnete kada je to neophodno, pa je to još jedan pokazatelj da će se i materijalno stanje popraviti. Iako imate sklonosti ka nekim ekstra troškovima, imate i dobitke koji će pokriti ovaj izdatak, a bićete zadovoljni i ishodom. Najbolji dan za kreativnost je utorak, a komunikacija će postati bolja nakon četvrtka.

Kada je emotivni život Rakova u pitanju, ova nedelja je samo jedna divna uvertira za veliku letnju romansu. Vi se polako otvarate i postajete spremniji da primite u živote neke nove ljude i neke nove mogućnosti sa starim poznanicima. Ipak, najviše sreće u ljubavi ćete doživeti na nekom proputovanju, odmoru ili s osobom koja je na neki način povezana s inostranstvom. Takođe, ukoliko ste planirali da se pokrenete kada je vaše obrazovanje u pitanju, neka vrlo učena osoba bi mogla da se pojavi i razgali vam srce. Poželećete da više uživate u plodovima života, a manje strepite. Zauzeti Rakovi bi mogli da planiraju odmor ili put s partnerom jer će ovo osnažiti vezu i doneti svežinu. Neki parovi će biti oduševljeni lepim stvarima i predmetima, pa je moguće da ćete više trošiti i biti opušteniji na obostrano zadovoljstvo. Stižu vam i komplimenti. 

Osećate se dosta vitalnije i snažnije. Ono što bi moglo da bude problem jeste prekomeran unos kalorija jer se sada lakše gojite. Slabe tačke jesu grlo i vrat, pa budite oprezni kod preterano hladnih ili vrućih napitaka. 

Smeši vam se neverovatno lepo putovanje.

RepublikaFoto: pixabay.com

LAV

Dragi Lavovi, nedelja pred nama donosi promenu energije, ali i vaših ličnih stavova. Ponekad je ovo podstaknuto prevelikim zahtevima koji se stavljaju pred vas, ponekad količinom obaveza koje je gotovo nemoguće postići, ali najčešće je u pitanju neka vrsta provokacije. Ovo može biti u vidu nekih osoba koje se postavljaju kao apsolutni autoriteti, a vama to smeta. Postoji nekoliko načina da se odreaguje na ovo, a mi vam savetujemo da ne uzvratite istom merom, već jednostavnom i čistom istinom. Ona je uvek najbolje oružje i jedini pravi put do dugotrajnog uspeha. Neki Lavovi mogu odreagovati i burnije nego što je to potrebno, ali samo ako idu iz egoizma. U tom slučaju, ovo je dobro vreme za introspekciju. Većina Lavova će se pak naći u situaciji da vredno i marljivo radi na nekom projektu. Oni malo mlađi će učiti i raditi kako bi zadovoljili kriterijume za neku važnu stvar. S druge strane, ovo je vreme kada treba malo da se povučete i odete na neki odmor ako je moguće. Potrebno vam je da napunite baterije i dozvolite sebi da dobri aspekti odrade deo posla, a divni aspekti se upravo otvaraju za vas. Ovo je polje beskrajnih mogućnosti u mnogim oblastima, a naročito u pogledu kako sami sebe vrednujete. Ukoliko se budete barem malo trudili da budete na strani istine, nove okolnosti će vam se otvoriti, vi ćete biti prepuni entuzijazma i najzad potpuno mirni u pogledu samopouzdanja. A okolina će moći samo da vam oda priznanje.

Što se ljubavi tiče, ovo je već nešto sasvim drugačije. Do sada ste bili pomalo nezainteresovani i nekako željni da vas svi ostave na miru. Kao da ste želeli da imate dovoljno prostora da shvatite želje svoga srca. Međutim, već od vikenda planeta ljubavi ulazi u vaš znak i ovo će vas učiniti veoma privlačnim, lucidnim i željnim dobre zabave. Kao da vam je dosadilo da budete inkognito i sada se odlučujete da pokažete svima svoje potencijale. Zauzetim Lavovima ovo može malo teže pasti jer žele da se ponovo osete živim, pa će ovo prijati samo onim vezama koje imaju realni potencijal i koje su preležale sve dečje bolesti. Slobodnim Lavovima ovo će biti leto za pamćenje! Ako se nešto kuvalo u tajnosti, sada svom silinom izlazi u javnost, pa kud puklo da puklo. Vi ionako volite malo drame, pa će ovaj tretman biti samo dodatni stimulans.

Potrebno je u narednom periodu naći dobar balans između obaveza i odmora jer, ako se zanemarite, bićete skloni pucanju pod pritiskom. Slaba tačka je glava. 

Pripremite se za ljubav, sujetu ostavite drugima.

RepublikaFoto: pixabay.com

DEVICE

Drage Device, u narednom periodu dolazi do promena na astrološkom nebu, a to će na vas uticati na više frontova. Pre svega, imamo jednu divnu vest, a to je da vaš vladar Merkur ove nedelje izlazi iz retrogradnog hoda, a to znači da će se normalizovati komunikacija i da ćete uspeti produktivnije da iskoristite poslovne mogućnosti. Do sada je možda sve nekako visilo u vazduhu, bivalo nejasno, nedorečeno ili usporeno. Sada se vaš intelekt ponovo dovodi u praktičan mod i vi ćete biti u stanju da ponovo držite konce u svojim rukama. Ipak, prethodni period je imao svoju dobru stranu, a ona se ogledala u tome da shvatite koji vam poslovi više ne prijaju, koji vas pomalo plaše jer se osećate kao da niste dovoljno kompetentni, a koji u vama bude neku sasvim novu iskru. No, sada je vreme da malo počnete da razmišljate o sebi, da dozvolite malo više uživanja, malo više zabave i malo više spontanosti. A poslovne prilike će se same odvijati u vašu korist. Važno je sada da dozvolite sebi dovoljno vremena da se osamite, udaljite i shvatite da vam ništa važno u periodu odmora neće izmaći. Tak kada napunite baterije i odspavate dovoljno, biće vam jasno kojim se projektima treba suštinski posvetiti, a koje odbaciti kao previše opterećujuće i previše naporne. Ako vam je teško i mučno u nekom polju, vreme je da se s tim oprostite. Ono od čega vam srce igra će vam se ostvariti.

Device u narednom periodu imaju retku priliku da dožive nešto spektakularno i neobično na emotivnom planu. Vi sada ulazite u period koji je kao stvoren za ostvarenje svih najdubljih duhovnih težnji. Ako ste imali problema da shvatite šta je to prava ljubav, sada će vam se ona sama javiti. Nekim Devicama ovo saznanje može doći i kroz živopisne snove, dok će druge to osetiti u neki trenucima mira i tišine. Ako imate neku tajnu vezu, ona bi mogla da kulminira u narednim mesecima. Slobodnim Devicama ljubav može doći izdaleka, s osobom koju mogu upoznati na nekom proputovanju, naročito ako putuju na neko ostrvo, ili se ljubav može pojaviti pod velom tajnosti s nekim iz kolektiva ili iz kruga prijatelja. Device koje su zauzete imaju podršku planeta da vezu poprave i uživaju u zajedničkom životu. Device koje su u svežim vezama mogu da se odluče na zajednički život ili brak. 

Neophodno je da ove nedelje donesete odluku o povlačenju, odmoru i redukujete obaveze. Neke štetne navike izbacite, a razmislite i o postu. Upražnjavajte duhovne tehnike opuštanja. 

Vreme je za druženje i odmor, ništa vam neće pobeći.

RepublikaFoto: pixabay.com

VAGE

Vage bi trebalo da imaju meru kada je aktivnost na poslu u pitanju i posmatraju neke promene koje će se dešavati sa strane. Dovoljno je da budete prisutni, ispratite šta se dešava i počnete da se privikavate na novonastale okolnosti. Moguće je da će ceo kolektiv biti u nesvakidašnjoj situaciji i da će manje-više svi biti u sličnim okolnostima, ali ih neće svi isto doživeti. Neke stvari bi mogle da se dogode iznenada, pa ćete verovatno biti uzbuđeni i pod adrenalinom, ali ćete se veoma dobro snaći i isplivati. To će vama lično veoma značiti, ali će vam biti drago da i drugima pokažete da možete da se snađete u trenucima kada su važne snalažljivost i brza reakcija. Moguće je da ćete ove nedelje kod sebe prepoznati neke nove potencijale. PojaviĆe vam se neka nova ideja zbog koje Ćete biti veoma uzbuđeni i ushićeni. Neko će prepoznati kvalitet koji možete da iznedrite i podržaće vas u tome. Imate mogućnost da se u nečemu istaknete u narednom periodu, pa se potrudite da otkrijete o čemu se radi. Sve više se izgrađujete kao ličnost, sve ste samouvereniji i imate sve više samopouzdanja. Moguće je da će to neko primetiti i ponuditi vam poslovnu saradnju ili vas unaprediti. Imaćete više opcija, ali ćete vi više razmišljati o kvalitetu, a ne o boljoj finansijskoj ponudi. Ne potpisujte važne ugovore i proveravajte sve informacije koje budu dolazile do vas.

Zauzete Vage možda nisu svesne koliko se razlikuje kako ih drugi doživljavaju i kako one same sebe vide. Ovo je period kada bi trebalo da budete mudri, a opet veoma senzibilni i kada bi u dubini duše trebalo da pronađete šta je ono što vas ispunjava i čini srećnima. Možda vas zbog nečega grize savest, pa ćete neke stvari ili obaveze želeti da preuzmete na sebe. Nije sve u balansu ili onako kako biste želeli da bude, pa ćete se potruditi da to ispravite. U nekim situacijama mogli biste biti previše osetljivi i emotivni, pa biste se mogli povući u sebe. Ne dozvolite da vam neke misli koje su samo plod vaše mašte pomute razum. Slobodne Vage su prepoznale snagu i mudrost kod osobe koja je možda iz poslovnog okruženja. Iz nekog razloga mogli biste biti zbunjeni i poželeti da se suzdržite i budete na distanci. Osoba s kojom ste se prepoznali uvažiće vaš stav i čekaće priliku da joj date podršku iako joj se dopadate i na fizičkom i na mentalnom planu.

Na ovom polju biste mogli da imate problema s aritmijom i pritiskom. Više se odmarajte i nemojte da pijete hladno.

Edukacija i nadogradnja bi vam dobrodošla. Probajte da učite i na primerima drugih.

RepublikaFoto: pixabay.com

ŠKORPIJA

Škorpije su počele da osećaju ogromnu snagu, samopouzdanje i moć nad mnogim situacijama. Impuls koji se u vama budi pokreće mnoge stvari u vašem okruženju, ali i unutar vas. Mnogi vas prepoznaju kao lidera, stručnjaka u oblasti u kojoj radite i žele s vama da sarađuju. Neki od vas će u narednom periodu imati veoma dobre ponude i prilike da se istaknu i pokažu potencijal. Pronašli ste smisao i osećate se puni elana, sa čvrstim stavom i jasnim ciljevima. Prepoznaćete vrlo dobro i ceniti ono što budete radili. Mnogi će osetiti promenu na energetskom i duhovnom planu i stremiti ka nekim višim smislom. Postajete sve taktičniji i strpljiviji i počinjete sve više da razumete druge ljude. To će vam sve pomoći da uspete u poslu koji radite i napredujete u karijeri. U isto vreme ćete proživljavati neka dubinska stanja, zbog kojih ćete u nekim trenucima biti potišteni, ali se potrudite da razum ne nadvlada i tako vas zbuni. Sve se dešava tiho i u vama i tako treba i da ostane. Prepustite se emocijama jer su one mnogo iskrenije. Ove nedelje biste mogli imati neko poslovno putovanje ili saradnju s nekim iz inostranstva. Moguće je da ćete biti u prilici da pregovarate o novim poslovnim poduhvatima ili čak drugačijoj vrsti posla. Porodica će vam takođe biti u fokusu ili jedan od roditelja. Finansijska situacija je stabilna i ide uzlaznom putanjom. Ovo je sjajan period za planiranje putovanja.

Škorpije koje su u vezi ili braku se nalaze u nekom prelomnom trenutku, kada će morati neke stvari da preseku i donesu važne odluke. Potrebno je da se preispitate i priznate sebi kako se zapravo osećate. Emitujete jaku energiju i zračite i tako pokrećete mnoge događaje. Veze koje su stabilne i kvalitetne će preći na viši nivo, dok će one koje nisu valjale krenuti  u drugom pravcu. Komunikacija bi mogla biti veoma loša sredinom nedelje, pa nije vreme za ozbiljnije razgovore jer neće biti konstruktivni. Slobodne škorpije gaje osećanja prema nekoj osobi koja je, na neki način, udaljena. Vrlo je moguće da sve idealizujete i da ne vidite pravu sliku odnosa. Mogli biste biti povređeni, a za to ćete biti samo vi odgovorni. U nekim trenucima se potrudite da budete trezveni i da ne delujete sebično. Odnos iz nekog razloga nije ravnopravan.

Imate jaku i moćnu energiju koja će vam pomoći da se osećate bolje sami sa sobom, dok vas u isto vreme obuzimaju suptilne emocije i osećanja. Slabe tačke su vam kičma i kardiovaskularne bolesti. Trudite se da se što manje stresirate.

Ovo je samo početak nekih stvari koje se tek bude. Budite otvoreni i probajte da prevaziđete sva iskušenja.

RepublikaFoto: pixabay.com

STRELAC

Strelčevi će od ove nedelje početi da povlače konkretnije poteze i funkcionišu u skladu sa svojom prirodom. Pokrenuli ste se, živnuli, odmorili i neke stvari ugovorili, pre svega, sami sa sobom. Obaveze koje budete imali na poslu, ali i privatne, obavljaćete mnogo lakše i funkcionalnije. Poslovna energija će ići uzlaznom putanjom i mnogo kvalitetnije nego što je to bilo do sada. Možete naići na nerazumevanje nekih ljudi i u nekim situacijama biti neshvaćeni, ali vas to neće mnogo brinuti niti ćete se obazirati na to. Imate ciljeve i jasno ćete stremiti ka njima. Mada, i vi se menjate, naročito u komunikaciji i odnosu s drugim ljudima. Sve više ćete razumevati druge ljude i posmatrati stvari iz drugog ugla. Neće vam biti teško da neke stvari uradite ili objasnite više puta. U nekim trenucima mogli biste biti čudni i sami sebi, ali ćete uspeti da mnoge stvari ostvarite i brzo se snađete. Napredujete polako, a rezultati će biti vidljiviji i na fizičkom i na finansijskom planu. Klonite se ega i potrudite se da u nekim trenucima ne zlopotrebljavate moć i položaj. Ima još mnogo toga što treba da postignete, ovo je samo početak. Važno je da uspostavite dobar odnos sa ljudima. Ove nedelje ćete prepoznati da na druge delujete edukativno, a to će vam pomoći da lakše dođete do nekih zaključaka. Više ćete se družiti i kretati u većim skupovima. Tokom ove nedelje mogli biste se baviti renoviranjem doma ili ćete menjati neke cevi i instalacije.

Strelčevi prolaze kroz proces transformacije i izazivaju reakcije osoba koje se nalaze u njihovoj blizini. Od vas zavisi da li će one biti pozitivne ili negativne i koliko ćete biti tolerantni i pustiti partnera da utiče na vas i koliko ćete moći da izbalansirate neke stvari. I partner prolazi kroz neka emotivna stanja, pa bi bilo dobro da pružite podršku i ne sudite olako. Slobodni Strelčevi nisu sigurni šta žele na emotivnom planu. Smetaće im svako neprirodno ponašanje osoba koje budu htele da im se približe i prodube odnos. Tražićete iskreniji i otvoreniji odnos, a to vam neće odgovarati kada ste vi u pitanju. U nekim trenucima može doći do nerazumevanja i nesporazuma. Ako vam se neko dopada, pokušajte da budete strpljivi i sačekate sledeću nedelju. Okolnosti bi mogle drastično da se promene.

Kada je vitalnost u pitanju, ovo je dobro vreme da usvojite neke nove navike i korigujete stare. Slabe tačke su kolena, koža i reproduktivni organi.

Ne bežite od promena.

RepublikaFoto: pixabay.com

JARAC

Dragi Jarčevi, u nedelji koja nam nadolazi ima dosta promena na astrološkom nebu. Ovo se najpre odnosi na neku vrstu nagrade ili priznanja za vaš uloženi trud na poslu u toku proteklih mesec-dva. Kao da su ljudi u vašoj okolini poželi da shvataju koliko ste vredni, originalni i koliko je vaša uloga bila nezamenljiva jer spoj praktižnog i naprednog razmišljanja jeste redak talenat. U tom smislu, vi možete da ožekujete i konkretne pomake u karijeri jer mnogi ražunaju na vas. Jarčevi koji se bave nekim javnim poslom bi mogli da steknu veću popularnost, da dobiju ponudu da govore ili javno nastupaju u medijima koji imaju veliku gledanost. Dobra vest je i ta da još samo ove nedelje morate biti oprezni u komunikaciji, saobraćaju ili odlaganju potpisivanja nekih važnih ugovora jer Merkur će još samo ove radne nedelje biti retrogradan. Još jedna lepa stvar vam se dešava, a to je da ćete u narednih mesec dana imati mnogo sreće u svim pravosudnim poslovima, a ako je bilo nekih papiroloških zavrzlama, već nakon vikenda možete da ožekujete da se stvari rešavaju. Moguće je i da ćete paralelno raditi nekoliko poslova, a i nešto novo naužiti kako biste bili efikasniji na poslu. Najveći problem biste mogli da imate s dilemama oko nekih investicija, da li ulaziti u rizik ili ne. Savet je da ne donosite konažnu odluku do kraja juna.

Ljubavni život Jarčeva ima neverovatno jak potencijal. Od vas zavisi koliko ćete od svega iskoristiti, ali čak iako se samo minimalno potrudite, dobićete mnogo više. Jarčevi koji su u vezi, braku ili partnerstvu bi mogli s partnerom da nađu zajednižki jezik i podignu vezu na viši nivo. Partner je raspoložen i predstavlja vašu veliku podršku. Neki parovi koji su u nezvaničnim vezama bi mogli u letnjem periodu da daju zavete i krunišu vezu brakom. Ovo je generalno dobro vreme za ljubav, a vama je naglašeno i polje braka i polje prave ljubavi. Iskoristite to! Slobodni Jarčevi će takođe imati puno uspeha kod suprotnog pola. Nešto u vama zrači drugačije, a to će okolina primetiti i vrlo brzo ćete postati popularni i vrlo poželjni. Veze koje sada započinju imaju jedan poseban kvalitet živahnosti, ali i dovoljno ozbiljnosti da potraju.

Zdravstvena situacija je dobra, a ako ste i imali nekih nejasnoća, sada je vreme da se sve sumnje otklone. Osetljive tačke su genitalije i grlo. 

Ljudi će prepoznati vaše kvalitete, opustite se malo.

RepublikaFoto: pixabay.com

VODOLIJE

Drage Vodolije, prošla nedelja vam je verovatno teško pala jer ste bili prinuđeni da donesete neke odluke. U danima koji nam predstoje sledi neka vrsta razrešenja. Pre svega, ovo se odnosi na vaš intelekt jer ste se osećali da su vam misli poput zamršenog klupka u kom niste mogli da pronađete ni početak ni kraj. Sada je vreme da svoje misli dovedete u red i počnete da pravite strategiju za dalji razvoj. Na poslovnom planu vam stiže podrška planeta. Najzad je došlo vreme da znanje i iskustvo bude nagrađeno. Ovo će se najverovatnije dogoditi kao neka vrsta unapređenja ili ćete dobiti odrešene ruke da vodite neki projekat. Mnoge Vodolije će ovoga leta dobiti unapređenje, a ukoliko se bavite sopstvenim biznisom, moći ćete da unapredite poslovanje i dobijete dobre klijente. Takođe, ako ste poslodavac, ovo je idealno vreme da se bacite u potragu za radnicima jer će vam se prijavljivati dobri i žasni ljudi, a oni su najveći resurs. Ukoliko nemate posao, dobro je vreme da se aktivirate jer su vam vrata otvorena. Posebno dobro će proći Vodolije koje se bave uslužnim delatnostima, medicinom ili farmacijom. Jedino o žemu treba voditi ražuna jeste vaš nastup. Trudite se da budete smireni i da ne odajete utisak arogantne osobe. Moguće je da se u narednom periodu aktivirate po pitanju rešavanja nekih svojina ili registrovanjem firme.

Ovo leto svi astrolozi najavljuju kao leto koje je dobro za ljubav. Iako ste trenutno verovatno potpuno posvećeni poslu i ne možete ni da zamislite kako će se to promeniti, naš savet je da prosto imate i poverenja i malo strpljenja. Već za vikend mogu požeti da vam se vrzmaju po glavi neke ljubavne misli. Neko će se javiti i tako pokrenuti vreli talas, nekoga ćete upoznati i ta osoba će ostaviti snažan utisak na vas. Moguće je da ćete na tu osobu naleteti tako što ćete tragati za nekim savetom u rešavanju nekog problema. Vodolije koje su već u vezi, braku ili partnerstvu će od vikenda ući u daleko povoljniji položaj. Do sada ste možda bili nervozni i skloni raspravama, a sada možete da shvatite da je sva ta energija bila ništa drugo, a ne zarobljena strast. Mlađi parovi bi mogli da požnu da razmišljaju i o venčanju ili zajednižkom životu.

Ovo je idealan mesec da se posvetite negovanju i tela i duha. Ukoliko patite od nekih hroničnih problema, sada bi mogla da se pojavi adekvatna terapija koja će vam odgovarati. Slabe tačke su glava i urinarni trakt.  

Negujte i sebe i druge!

RepublikaFoto: pixabay.com

RIBE

Drage Ribe, u danima koji nam predstoje osetićete promenu na energetskom planu. Ovo će više izgledati kao unutrašnja potreba da se istaknete u nekom sasvim originalnom maniru, a s druge strane, nekakve rutinske poslovne obaveze kao da vam oduzimaju i vreme i energiju. Ovde je zapravo problem u tome što više ne vidite nikakav smisao u takvom radu. Deluje vam kao da ste tu kao po kazni, zato vam sve to i pada teško. Ovo je samo trenutna pozicija i već krajem nedelje slika koju imate o svemu će se promeniti. Nekada je dovoljan jedan detalj, jedno ključno parče puzle koje nedostaje da vidite širu sliku. U tom smislu, baš vi možete biti pokretač noviteta, ali će vas kolektiv razumeti tek sledeće nedelje. Ukoliko ste Riba koja se bavi nekim kreativnim poslom ili umetnošću, ovo je vreme kada možete postići mnogo. Idealno je jer sada imate i inspiraciju i dovoljno volje da ih ostvarite i materijalizujete. Zato je ovo vreme u kom mnogo radite, ali ćete na kraju biti veoma zadovoljni postignutim rezultatima. Zbog nekog talenta mnoge Ribe će se naći u centru pažnje. Glavni kvalitet kom se treba posvetiti je istina. Ukoliko radite u industriji, zdravstvu ili se bavite uslužnim delatnostima, ne očajavajte zbog velikog obima posla. Budite strpljivi jer pomoć uskoro stiže. Ribe koje su u potrazi za zaposlenjem bi trebalo da rade na svojoj prezentaciji, a da intervjue obave sledeće nedelje.

Vi ste u nekoj vrsti kreativnog zanosa. Želite da se, pre svega, malo više družite i zabavljate. Kao da vam je to neka vrsta ventila kako biste se odmorili od svakodnevnih obaveza. To je naravno u redu i preporuka je da što više izlazite, da upoznajete nove ljude jer ćete biti omiljeni u društvu i veoma popularni. Ipak, iako ovo zvuži kao idealan ambijent da se sretne nova ljubav, vama je kosmos namenio da se ona pojavi u nekoj komunikaciji koja je vezana za poslovne aktivnosti ili uslužne delatnosti. Ribe koje su u vezi, braku ili partnerstvu mogu malo odahnuti jer je period nerazumevanja s partnerom od sredine nedelje gotov. No budite strpljivi još nekoliko dana dok se energije ne ustale. Ribe koje imaju decu mogle bi da se bave njima, a ona će im uzvratiti nekim lepim vestima ili uspehom.

Osetljivo vam je zdravlje, naročito ako se iscrpljujete na poslu. Mogući problemi sa sistemom za varenje. Ukoliko radite s oštrim predmetima, čuvajte se uboda.

Sve će doći na svoje. U međuvremenu se malo opustite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading