ONE SU MAGNET ZA POGREŠNE MUŠKARCE! Žene rođene u ovim horoskopskim znakovima baš nemaju sreće u ljubavi!

Autor: Republika

Lifestyle

20.06.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovi znakovi zodijaka lako upadaju u zamku kada je izbor partnera u pitanju.

RepublikaFoto: pixabay.com

Na početku ljubavne veze mnogo je znakova upozorenja koji šalju signal da određena osoba nije za nas, ali zbog zaljubljenosti, skloni smo da ih ignorišemo.

Postoje horoskopski znakovi koji uvek "padaju" na pogrešne partnere.

Ovan

Ovaj znak zodijaka voli da bude prvi, bilo da je to na poslovnom planu ili privatnom planu. Oni se ne libe da budu sa nekom osobom u vezi samo da bi bili popularni ili da pokažu da su uspeli "uloviti" nekog.

Stoga, mogli bi izabrati partnera isključivo na osnovu njegove popularnosti, a ne crte ličnosti.

Blizanci

Blizanci imaju potrebu da su okruženi ljudima. Ne vole da budu sami i zato bežeći od samoće olako ulaze u ljubavne veze. Mogu da se zaljube u svakoga.

Rak

Rakovi su osećajne osobe i lako padaju kada im muškarac pruža i najmanju pažnju i ljubav. Dosta se vezuju i na kraju izlaze iz romanse slomljenog srca kada saznaju da se druga strana samo igrala sa njihovim osećanjima.

Strelac

Strelčevi žele muškarca koji će im dati slobodu. Žele nekoga ko ih neće gušiti. Oni uvek padaju na 'nedodirljive' i one ne pokazuju interesovanje, piše Pink Villa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading