JUPITER SUTRA KREĆE RETROGRADNO KROZ ZNAK RIBA! Za rođene u ova tri horoskopska to znači SREĆU!

Autor: Republika

Lifestyle

19.06.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jupiter je povezan sa filozofskim razmišljanjem, dubokom realizacijom i neograničenim potencijalom.

RepublikaFoto: pixabay.com

Planeta Jupiter smatra se za planetu koja donosi blagostanje i sreću. Tranziti Jupitera su magični, ulivaju nadu i pozitivnu energiju.

Ova planeta provodi godinu dana u svakom znaku, dakle, potrebno je 12 godina da Jupiter prođe kroz sve znakove Zodijaka.

Retrogradni Jupiter u Ribama počinje od 20. juna, a sreća će se osmehnuti ovim horoskopskim znacima.

Bik


Bikovi, imate sreće. Nešto što vas muči godinama napokon će biti prošlost i vi ćete se osećati oslobođeno. Ovo ne mora da znači da je u pitanju neka osoba, to može biti i ostavljanje cigareta ili neke druge loše navike. Šta god odlučili - Jupiter je na vašoj strani.

Rođeni u znaku Bika imaće priliku da ka finansijskom cilju naprave važne korake. Naplata nekih starih dugova ili dobitak za trud mogu vas inspirisati da započnete neki novi projekat koji će vam promeniti život u budućnosti.

Vaga 

Ako je vaš san da konačno pronađete ljubav svog života, ovo je pogodan period za vas. Jupiter je planeta koja inspiriše da budete otvoreni za nove stvari i da na svoj život pogledate iz drugačije perspektive. Vage poznate po svom istančanom osećaju konačno će se malo opustiti i uživati u životu.

Drugim rečima, ako ste rođeni u ovom vazdušnom znaku naučićete da nisu svi ljudi loši i zli i da bi možda nekada trebalo da pružite drugu šansu.

Strelac


Jupiter je vaša vladajuća planeta i niko ne zna bolje od vas kako ova planeta utiče na ljude kao kada krene retrogradnim hodom. U ovom slučaju to za vas znači veliku sreću. Sve oko vas će se širiti i uvećavati - i ljubav, i novac, i prilike, i dobro raspoloženje, i mogućnosti za putovanja...

Ako postoji neko kreativno delo koje dugo krijete od očiju javnosti, vreme je da izađe na videlo.

Možda ste u prethodnom periodu bili ljuti i uplašeni zbog loših stvari, ali Jupiter vam ovaj put donosi sreću, zato je iskoristite najbolje moguće.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading