Dobro se pripremite! RETROGRADNI NEPTUN VLADAĆE NAREDNIH NEKOLIKO MESECI: A, evo i šta nam donosi

Autor: Republika

Lifestyle

15.06.2021

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horoskop za retrogradni Neptun - od 25. juna do decembra 2021. godine kaže da nas očekuje buran period.

Foto: Ilustracija

Neptun započinje svoju retrogradnu fazu 25. juna na 23 stepenu Riba i završava se u decembru mesecu. Ova magična plava planeta uglavnom je povezana sa iluzijom, snovima i lažnim uverenjima. Ona nam "zamagljuje" vid i ne dopušta nam da vidimo šire od našeg sveta mašte.

Dobra strana retrogradnog Neptuna pomaže vam da povećate intuitivne i psihičke sposobnosti , ali donosi i emocionalnu osetljivost i romantičnu atmosferu. Bićete više nego obično ranjivi u susretu sa negativnom energijom, pa se u ovom periodu posebno upozorava na društvo toksičnih osoba. Dobro razmislite kome poklanjate svoje srce, vreme i energiju.

Ipak, ne možemo zauvek živeti u fantaziji. U jednom trenutku retrogradni Neptun će nas probuditi iz sna, a što smo duže bili u mašti, to ćemo se više šokirati kada se suočimo sa istinom. U ovom periodu mogući su problemi u ljubavi i finansijama. Dolazi dorazočaranja, troškova, pokvarenih planova.

Njegova plavičasta energija podseća nas i na bol i rane iz prošlosti. Sve ono što smo skrivali u srcu, zatrpavali pod tepih, gurali, potiskivali - sada sve izlazi na površinu.

Jedini način da se suočite sa ovim izazovima na pravi način jeste da izbegnete samosažaljenje i prihvatite učenje lekcija. Retrogradni Neptun je idealno vreme za lični, odnosni duhovni razvoj. Pojačava se svest, izoštravaju se čula, šire se znanja.

U ovom periodu je važno da se na duhovnom nivou povežete sa svojim voljenima, posebno sa članovima porodice i partnerom. Iako je težak, ovaj aspekt može biti i romantičan, jer kroz suočavanje sa svim izazovima, pojačava bliskost i podršku.

Zapamtite, negativna energija može biti snažna, ali će je pozitivne misli uvek pobediti, prenosi sensa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading