ZODIJAK I AKCIJA U KREVETU: Omiljena poza za svaki znak horoskopa

Autor: krstarica.com

Lifestyle

15.06.2021

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi rođeni u pojedinim horoskopskim znacima imaju izraženu seksualnost i ne libe se da to javno, pred svima pokažu. Ipak, svaki od znakova ima svoju omiljenu pozu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Neki znaci su vatreniji i željniji seksa od drugih

Naime, kakvi ste u krevetu, šta vas pokreće i koja vam je poza idealna, otkriva vaš horoskopski znak.

Horoskop otkriva mnogo toga o našim sklonostima i sposobnostima u krevetu. Ako želite da proverite kakav je neko u seksu pitajte ga koji je horoskopski znak i pronaći ćete odgovor.

Ovan

Vi ste nezavisni i neustrašivi kada je u pitanju seks. Volite riskantne poze, a mi vam predlažemo da ako niste isprobate „ples u krilu“. Neka vaš partner sedne na stolicu, a vi mu priredite najbolji ples koji je ikada doživeo. Tako ćete vi biti ti koji imaju kontrolu i vode igru.

Bik

Veoma ste direktni u krevetu i uvek kažete šta želite. Za vas je idealna poza misionarska, ali nikako nemojte sebi da dozvolite da budete „star fish“ u krevetu već se uključite u akciju i pomozite partneru da i on uživa u seksu sa vama.

Blizanci

Maštoviti ste i energični pa vam preporučujemo da što pre isprobate pozu u kojoj sedite na ivici kreveta dok vas partner drži otpozadi. Poput kolica, neka on podigne vaše noge dok ste vi oslonjeni na laktove kao u pozi izdržaj. Bićete oduševljeni.

Rak

Veoma ste nepredvidivi kada je reč o seksu. Jedne noći ste veoma romantični, druge to želite grubo. Sve zavisi od vašeg raspoloženja. Držite se dobre stare „kaubojke“ ako se osećate pitomo, a za divlje noći isprobajte „obrnutu kaubojku“.

Lav

Dramatični ste, volite igrice i sa vama se sve svodi na izazivanje. Kako biste sve začinili, predlažemo vam da partneru pružite masažu vrućim uljima. Neka vašu romantičnu predigru posle toga isprati poza „kašika“ i imaćete noć kao nikada do sada.

Devica

Vi imate sklonosti da budete veoma analitični i precizni u onome što želite. Kako ne biste mnogo razmišljali o tome šta i kako da radite, isprobajte pozu „Stajaći tigar“ ili „Čučeći zmaj“. Spustite se na sve četiri na krevetu kao za klasičnu dogi pozu, ali budite na ivici kreveta. Neka vaš partner bude otpozadi i tako začinite već viđenu dogi pozu.

RepublikaFoto: Photo by Dainis Graveris on Unsplash
Svaki znak ima svoje želje

Vaga

Pripadnici ovog znaka vole predigre i odlično se ljube. Kako bi ove svoje prednosti najbolje iskoristili oni vole pozu „lotus“. Sednite partneru u krilo i oboje prekrstite noge. Ova poza je veoma intimna i romantična, nema previše akcije i prodiranja, ali je veoma senzualna.

Škorpija

Veoma ste seksualni i spremni ste na eksperimente. Ovo do sada sigurno niste probali – seks na lopti za vežbanje. Ukoliko je nemate u kući obavezno je nabavite. U ovoj pozi moći ćete da skakućete polako i budete zadovoljeni i vi i partner.

Strelac

Vama su strast i ljubav veoma važni u seksualnom životu. Probajte pozu „obrnuto sedlo“, u kojoj vaš partner leži na leđima sa nogama savijenim u kolenima, a vi sednite između njegovih nogu i pomerajte se gore – dole.

Jarac

Volite da se igrate i to je super. Zato će vam poza „majmun“ biti veoma zanimljiva. Neka vaš partner legne na leđa sa nogama savijenim u kolenima i povijenim ka glavi. Vi se namestite tako da se kao u čučnju spuštate na njegov penis. Izgleda zahtevno, ali može da bude zabavno.

Vodolija

Poznati ste po eksperimentisanju, pa vam zato predlažemo da se zabavite sa partnerom u kadi i toploj kupki. Neka vaš partner prvi sedne u kadu, a vi se spustite njemu u krilo okrenuti leđima. U igru ubacite i tuš ako želite dodatnu stimulaciju.

Ribe

Vaš znak je romantičan i voli da se mazi. „Magična planina“ može da bude baš kao stvorena za vas, piše Your Tango, prenose mediji. Lezite oboje na leđa oslonjeni na laktove i nogu isprepletenih tako da se polako spajate i razdvajate. Ova poza je idealna za romantične Ribe koje vole kontakt očima sa partnerom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading