VEČITO NEZADOVOLJNI: Ova TRI znaka su teška i bogu i narodu jer uvek žele više!

Autor:

Lifestyle

14.06.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljudi koji se nikada ne zadovoljavaju prosekom i uvek teže napretku, pomalo su teški i sebi i drugima.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Naravno ambicioznost je izraženija kod određenih horoskopskih znakova, piše Your Tango. Horoskopski znakovi koji nikada ne miruju i neprestano nešto rade kako bi napredovali u svakom smislu, bilo profesionalno ili rekreacijski, jesu Blizanci, Devica i Ovan, piše Yourtango.com, prenosi Prva.

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca sklone su preteranom trošenju novca jer misle da će posedovanjem više stvari biti bolji, što ih često dovodi do velikih dugova. Oni su osobe koje nikada nisu zadovoljne same sobom, a kada nešto pođe po zlu, imaju tendenciju da okrive druge za vlastite greške.

Devica

Dok nešto nije savršeno, za Devicu je loše. Devicama je težnja ka perfekcionizmu urođena, a čak i kada u nečemu dostignu nivo kojim su zadovoljne, Device se ne osećaju dovoljno ispunjeno, pa odmah prelaze na nešto novo što bi mogle da usavrše.

Ovan

Ovnovi su jako strastvene osobe s izraženom ljubavlju prema životu. Oni žele da isprobaju sve što mogu, oprobaju se u različitim izazovima, posete svaki kutak sveta i slično. Ovnovi su osobe kojima trenutni karantin najteže pada jer su oni pravi pustolovi koji sa svakim danom žele više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading