DOLAZI NAM RETROGRADNI JUPITER! Dobro se pripremite jer će se desiti VELIKE STVARI

Autor: Republika

Lifestyle

12.06.2021

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U periodu od 20.06. do 18. oktobra važno je usredsrediti se na najvažnije stvari u životu, odnosno na ono što zaista može promeniti vašu budućnost.

RepublikaFoto: twitter.com/@NASAJPL
Foto: Ilustracija

Prihvatite promene koje dolaze, jer iako se u ovom trenutku ne čine kao dobar redosled događaja, na kraju ćete shvatiti da Univerzum ima bolje planove za vas nego što ste mislili.

U astrologiji retrogradna faza najčešće predstavlja neuspeh, pad, lošu komunikaciju, ali ponekad nas zvezde i planete mogu iznenaditi, jer retrogradni Jupiter može biti simbol sreće, uspeha, razvoja i obilja.

Tokom ovog perioda važno je da se usredsredite na najvažnije stvari u svom životu, odnosno na ono što vam zaista može promeniti budućnost.

Treba da analizirate svaki svoj korak, a zatim i akciju. Zvezde će vam otvoriti put za poslovni razvoj i nove ljubavi, a možda čak i dobijete bogatstvo o kojem ste sanjali.

Ovo je period energetskog čišćenja - trenutak kada imate priliku da prepoznate problem, dešifrujete ga i rešite. Iako neke stvari mogu da vam izmaknu kontroli, sada je vreme da pokažete svoje sposobnosti i prilagodite se situaciji.

Zato budite spremni da skočite napred - ka uspehu i sreći i ne plašite se promena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading