DETALJAN VODIČ: Kako zatražiti i prepoznati znak “odozgo”?

Autor: atma.hr

Lifestyle

12.06.2021

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponekad želimo instant rezultate i očekujemo dramatičan trenutak bogojavljanja poput sevanja svetlosnih zraka sa neba, celih 5 minuta pošto smo zatražili znak! Ponekad znakovi zaista mogu doći tako brzo, ali uobičajeno je da prođe nekoliko dana dok Svemir ne odradi svoju magiju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Tražite od Svemira znak i obratite pažnju na detalje koji će vas usmeriti ka rešenju

Mnogi ljudi pripisuju neke stvari sreći, nesreći ili nekoj drugoj slučajnosti. Da li se i vi pitate da li je ono što doživljavate samo slučajnost ili znak koji je poslao Svemir? Možete li da uočite razliku? Ovde su neki saveti kako da tražite znakove!

2 stvari koje treba znati su:

Nikada se ništa ne događa slučajno.

Misli se materijaliziraju.

Ponekad tražimo znak da nam pomogne u određenoj situaciji. Tražimo vođstvo od Svemira, naših duhovnih vodiča ili anđela. Onda čekamo. Zatim čekamo još malo.

Da li propuštate znakove?

Pre nego što prepoznamo znakove, zapitajte se – da li sam otvoren za primanje poruka? Često zbog moguće odvojenosti od sebe naši strahovi od toga kakav bi ishod mogao da bude nas jednostavno zakoče u životu i zbog toga zanemarimo vođstvo koje nam je pruženo.

Stvari koje trebate imati na umu kada tražite znakove

Kada tražimo vođstvo, da li su naši parametri prestrogi? Očekujemo li instant rezultate? Ovde su neki saveti kako da tražite znakove:

1. Postavite određeni vremenski rok

Ponekad želimo instant rezultate i očekujemo dramatičan trenutak bogojavljanja poput sevanja nebeskih zraka, celih 5 minuta nakon što smo zatražili znak! Ponekad znakovi stvarno mogu doći tako brzo (iako na manje dramatičan način!), ali uobičajeno je da prođe nekoliko dana dok Svemir ne odradi svoju magiju. Možete to i navesti u svom zahtevu. Na primer, ako tražimo znak početkom nedelje, kažemo: “Molim Te, pošalji mi neki znak do kraja nedelje.”

2. Zamolite da vam znak bude jasan, bez trunke sumnje

Ponekad volimo da racionaliziramo stvari, stoga moramo jasno reći svemiru da znakovi budu vrlo očigledni. Na primer, možete tražiti da vam znak koji primite bude vidljiv, bez trunke sumnje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Zamolite da znak bude jasan

3. Zatražite da se znak ponovi nekoliko puta

Zamolite svoje duhovne vodiče da ponove znak tri puta, tako da budete sigurni da dolaze od njih. Možete koristiti ovaj način umesto prethodnog načina pod brojem 2, ako vam se više sviđa.

4. Budite otvoreni

Nakon što zatražite znak, pobrinite se da ste otvoreni za primanje poruka. Držite vaše oči i čula otvorenima, tako da možete zametiti znakove kada se pojave!

10 načina pomoću kojih ćete znati da vam Svemir pokušava nešto reći

1. Ponavljanje brojeva

Kada pogledate na sat vidite li često 11:11 ili “111” na plakatima? Takvi ponavljajući brojevi mogu vam puno toga reći. Brojčana sekvenca 555 ukazuje na veliku životnu promenu. Postoji razlog zašto primećujete ove brojeve!

2. Pesme

Znakove možete dobiti kroz zvukove, poput muzike ili možete čuti određene reči ili izraze. Na primer, ujutro kad se probudite, prva stvar koju čujete je pesma koja se vrti u vašoj glavi i nastavlja se ponavljati ceo dan ili možete čuti samo određeni stih u pesmi, zatim otkriti da je potpuno relevantan problemu koji vas muči. Obratite pažnju na ono što vam određena pesma poručuje. Da li vas podseća na nešto tužno? Da li vam pruža osećaj sreće? Ponekad takve ponavljajuće pesme s osećajem koji vam pružaju i rečima, predstavljaju znak. Samo počnite obraćati pažnju i s vremenom ćete znati da prepoznate vođstvo.

3. Ispisane reči ili slike

Ukoliko ste vidoviti ili ste vizualni tip, obratite pažnju na reči ili slike oko vas. Npr, postavite pitanja svojim duhovnim vodičima kada ste u šetnji. Zatim držite osećaje otvorene da bi zapazili znakove. Možete videti određeni pano, komad grafita, određeni cvet, pticu u letu (pogledati simboliku te ptice jer postoji puno stvari koje nam mogu reći naši životinjski vodiči!). To je zabavna igra kroz koju se uvek pojavi zanimljiv odgovor na vaše pitanje!

RepublikaFoto: Smedia promo
Znak može da dođe i preko muzike

4. Ponavljanje događaja

Ukoliko vam se ponavljaju događaji u životu, to je znak da postoji nešto što morate primetiti i naučiti iz tog događaja pre nego što krenete dalje! To može biti jedan od onih dugoročnih znakova iz svemira, kao što su: loši odnosi, nezdravi životni obrasci, zaglavljenost u lošim poslovima…  spisak bi se mogao nastaviti! Umesto ulaženja u ulogu žrtve (“Zašto me Svemir kažnjava?”), iskoristite ovu priliku kako bi napravili mentalnu inventuru pomoću koje ćete otkriti šta je to što trebate isceliti da bi mogli da krenete dalje.

5. Perje

Perje može biti znak koje nam šalje naš životinjski totem ili naš anđeo čuvar. Iako anđelima nisu potrebana krila za let, oni znaju da mi mislimo da imaju krila, tako su predstavljeni u umetnosti i književnosti i u drugim medijima, zbog toga oni koriste simbolizam koji možemo razumeti. Postoji izreka: “Kad su anđeli blizu, pojavljuje se perje.” Obratite pažnju na boju pera jer čak i boje imaju značenje. Kada pronađete pero i znate čije je pero – od koje ptice dolazi, pogledajte simboliku tog životinjskog vodiča. To će vam reći nešto o rešenju problema koji vas trenutno muči.

6. Pronalaženje predmeta

Ponekad je predmet koji tražimo tačno ispred nas. Taj predmet predstavlja ono što mi povezujemo s tim predmetom. Možda je to prsten koji ste nasledili od vaše bake? Poklon od starog prijatelja s kojim bi se možda ponovo trebali povezati? Obratite pažnju i razmislite o poruci koju vam taj predmet nosi.

RepublikaFoto: Photo by Vanesa conunaese on Unsplash
Čak i miris može da signalizira nešto

7. Mirisi

Poznati mirisi često nas mogu dovesti do rešenja za kojim tragamo. Obično je to miris koji nas podseća na nekoga ili budi određenu emociju. Možda je to miris parfema koji je vaša baka koristila, a pojavljuje se na neuobičajenom mestu ili je to miris cveta koji u vama budi određenu uspomenu, sećanje na koje bi trebalo obratiti pažnju jer je možda povezano s vašim pitanjem koje ste uputili Svemiru.

8. Osećaji

Ukoliko ste osetljiva i intuitivna osoba, vi stičete znanje kroz osećaje. Kada postavite pitanje na koje želite odgovor, imate li nekakav osećaj u trbuhu, opšti osećaj nelagode ili osećate iznenadni protok energije koji se odnosi na vaše pitanje? Ponekad će vaše telo imati određenu reakciju. Obratite pažnju da li postoji napetost u bilo kojem delu tela. Da li je vaš vrat napet? To ukazuje na moguću blokadu u grlenoj čakri, možda vam poručuje da bi trebalo da izrazite svoju istinu? Je li vaša čeljust stisnuta? To bi moglo ukazivati na stagniranje Qi energije jetre, što znači da bi trebalo da se opustite. Slušajte svoje telo. Ono vam puno toga može reći!

9. Ponavljanje prepreka

Ovo je vezano uz ponavljanje događaja. Ukoliko nam se neprestano ponavlja ista prepreka, to je jasan znak da bi o nečemu trebalo ponovo dobro razmisliti! Osećate li se blokirano u području ljubavi, posla, novca ili nečeg drugog? Šta vam to govori, šta bi trebalo da uočite i iscelite da bi uklonili poteškoće?

10. Pokrenuta sećanja

Određena aktivirana sećanja su odgovor na pitanje koje smo postavili i te uspomene postaju znak za kojim tragamo. Ponekad je to sećanje na nešto što ne želite stvoriti u svom životu. Ponekad je to osećaj da ste nešto propustili, a sada to možete nadoknaditi. Možda je to sećanje na nekog posebnog u vašem životu ili na nekoga od koga bi se trebalo odmaći ili mu oprostiti. Bez obzira na vrstu sećanja, ona se odnose samo na vas. Samo vi možete dešifrirati poruku. No, ako imate poteškoća, zatražite pomoć od svojih duhovnih vodiča. Možete čuti/osetiti/videti/znati “da” ili “ne”. Ukoliko ne dobijete trenutan odgovor, to znači da je potrebno više vremena, nešto drugo se još treba odigrati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading