ROĐENIMA U OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA ŽIVOT SE DO AVGUSTA MENJA IZ KORENA! Period za neslućene visine!

Autor: Republika

Lifestyle

10.06.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezona Blizanaca je na vrhuncu i ona pojačava vašu želju da prigrlite svoju intelektualnost, povežete se sa novim ljudima i isprobate neke nove stvari.

RepublikaFoto: Photo by Noah Silliman on Unsplash

Na kraju krajeva, ovaj horoskopski znak je kao neka zvezdana mašina za učenje i ohrabruje vas da napunite mozak najrazličitijim zabavnim činjenicama i aktivirate svoju energičnu sposobnost druženja.

Ovo su neki od razloga zbog kojih će period do kraja avgusta biti najbolji za Blizance, Raka i Lava – zato se pripremite.

Blizanci

Ovaj period je za vas velika stvar, Blizanci. On bi mogao označiti početak nečega što ima moć da promeni vaš život. Međutim, možda nećete osetiti drastičnu razliku odjednom.

Dok pomračenje Sunca u Blizancima postavlja scenu za novo poglavlje, ohrabruje vas da prihvatite ono što je svemir planirao za vas. Možda se dešavaju promene, odnosi se mogu transformisati i mogu vam se pružiti nove mogućnosti.

Neke od ovih dešavanja u početku će možda biti teško prihvatiti, ali sve vas čine mnogo snažnijom osobom.

Rak

Venera je zračila kroz vašu prvu kuću, pomažući vam da upijete toliko emotivnih, lepih i prijatnih vibracija. Možda ste primetili da ljude u poslednje vreme više privlači vaša energija, što podstiče one oko vas da se prema vama ponašaju kao prema zvezdi koja zaista i jeste.

Međutim, možda ćete više voleti da dopustite svojoj nezavisnosti i individualnosti da zablistaju. Dok Venera sa Uranom formira sekstil, kosmos vas ohrabruje da budete svoji.

Oblačite se onako kako želite, volite onako kako vi odaberete i pustite da vas srce vodi.

Lav

Ovaj period uključuje veliku promenu za vas, Lavovi. Kako Mars ulazi u vašu prvu kuću 11. juna, probudiće vas iz dugog sna. Ako ste se osećali sporo, pospano i stagnirali ste, sve će se to promeniti.

Možda ćete se početi osećati energičnije, motivisanije i spremnije da se takmičite svakom trunkom strasti i energije koju imate u sebi. Dok se Mars kreće kroz Lava, možda ćete se osećati kao da vas svemir testira i postavlja vam prepreke.

Međutim, to vam takođe daje moć koja vam je potrebna da prevaziđete šta god vam se nađe na putu i dokažete svoju dominaciju u tom procesu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading