MLAD MESEC DONOSI PREOKRETE: Početkom nedelje utiče na finansije, nalet emocija od petka

Autor:

Lifestyle

07.06.2021

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje.

RepublikaFoto: pexels.com

Sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Bika, što ukazuje da će biti aktuelne tema novca, finansijskih ulaganja, kredita i fizičkog izgleda.

Važno je izaći iz zone komfora, napraviti promene u ishrani, kao i kroz sistem vrednosti. Biće potrebno preispitati prioritete i redukovati troškove.

Ponedeljak je dan u kom nailazite na prve prepreke kroz ograničavajuće okolnosti. Imaćete želju da nešto kupite ili povratite neki novac, ali će se sve odugovlačiti i prolongirati. Ovog dana ste pasivniji nego inače. Brige oko novca.

U utorak su bolji aspekti za dobijanje kredita ili pozajmica, kao i za povrat novca. Ovog dana aktivirajte svoje telo, angažujete mišiće nogu, jer energija dana nosi potrebu da se ulazi u konflikte. Da biste to izbegli budite aktivni i bavite se telom, obradom zemljišta, sadnjom, pripremom zdrave hrane, i što više boravite u prirodi.

U sredu kreću da pristižu informacije. Važne vesti koje čekate već neko vreme sada dolaze do vas. Ne započinjite ništa novo, već sredite zaostalu papirologiju, dogovore i obaveze koje odlažete već izvesno vreme.

Izvesne informacije koje dobijete mogu vas uznemiriti tokom i uticati na preteranu emotivnu reakciju. Izbegavajte nametanje svojih uverenja, kao i osobe koje to vama budu pokušavale da učine. Ništa nećete postići osim nesporazuma. Susret ili vest od osobe iz prošlosti.

RepublikaFoto: pexels.com

Četvrtak je jedan od najvažnijih dana ove nedelje, jer ćemo imati mlad Mesec i solarnu eklipsu koja ima efekte na sve ljude za narednih šest meseci. Pošto se sve odvija u znaku Blizanaca, oni će osetiti najviše ovaj uticaj, dok će svim drugim ljudima doneti značajne planove, odluke i ideje koje će se realizovati u narednih šest meseci.

Ljudi su pojačano osetljivi tokom dana mladog Meseca, te možete imati nalet alergije, nadutosti stomaka, razdražljivosti, glavobolje ili nesanice. Distancirajte se od puno pričanja i online kupovine, kao i u ulaske u rasprave oko nevažnih tema. Samo ćete izgubiti energiju.

Ovog dana je planeta Mars na poslednjem stepenu Raka, što zahteva oprez prilikom rukovanja aparatima, mašinama, i u porodičnim raspravama. Može doneti nasilje u porodici, kvarove u kući i sukobe.

Od petka tačno znate šta treba da radite. Dobijate odgovore na pitanja, kao i jasne smernice šta dalje. Pokrenite se u tom smeru, sada imate podršku zvezda. Najbolje je da uložite svoju energiju u privatni, porodični biznis, kupovinu zemljišta, nekretnine, uređenje doma i pitanje potomstva.

RepublikaFoto: pixabay.com

Subotu provedite u krugu porodice i najbliskijih ljudi. Izađite na neku romantičnu večeru, pored neke vode, uz čašu vina. Ovaj vikend je idealan za zaljubljivanje. Ljubav dolazi naizgled niotkuda, na neočekivanim mestima i sa osobama na koje ste najmanje pomislili da biste mogli imati sa njima emotivnu vezu. Budite otvoreni za druženja, kućne žurke i upoznavanja. Organizujte piknik u prirodi.

Nedelja popodne već ponovo jača ego i potrebu da se nametnu svoji stavovi. Ukoliko vam neko udari na samopouzdanje ili ličnost, reagovaćete oštro i naprasito.

Potreba za slobodom je naglašena, te mnogi mogu poželeti da izađu iz veze ili braka. Ukoliko niste potpuno sigurni u tu odluku, pokušajte da se smirite ovog dana, i odložite odluku za kasnije u julu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading