ZBOG OVOGA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK PRESTAJE DA VERUJE U LJUBAV: Dovoljno je samo da mu jedno kažete i oteraćete ga za sva vremena

Autor:

Lifestyle

25.05.2021

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve dok Riba osjeća vašu podršku, ona će vas voljeti. Lav će vas voljeti sve dok ne osjeti da ne cijenite njegovu ljubav. Ako Blizanac otkrije da se igrate s njim, počinje rat koji nikad neće završiti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovan

Ako me prevariš, to će nas razdvojiti!

Veruje se da je Bog rata (Mars) usko povezan s Ovnom. To ga čini pravim borcem. On je u stalnoj bitci, bori se do kraja.

U njegovoj je prirodi da se stalno bori. Ovo ponekad uključuje uzaludne bitke protiv vetrenjača. Kad završi jednu bitku, odmah započinju drugu i to ga uopšte ne zamara. Sve dok želite imati njegovu pažnju, trebali biste mu pružati cilj koji će osvajati.

Bik

Ako mi slomiš srce, to će nas razdvojiti!

Bik je vrlo jaka osoba, sposobna preživeti gotovo sve. Može biti povređen, ali ga je jako teško uništiti. Zbog toga se smatra stabilnim, postojanim i punim sigurnosti.

Povezuje se s vama ako vam veruje, a vrlo je teško zaraditi njegovo poverenje. Ali kad napokon steknete njegovo poverenje, možete lako manipulisatu sa njim. Zna se uvrediti ako komentarišete njegov dom ili izgled. Možete ga čak i duboko povrediti, stoga budite vrlo pažljivi kada komentarišete. Pronađite jednostavan način.

Blizanci

Ako se poigravaš sa mnom, to će nas razdvojiti!

Kada očekujete da ćete prevariti Blizanca, sve će izgledati puno drugačije od onog što ste očekivali. Nemate šanse s  njim, bez obzira koliko dobar plan napravili. Jednostavno ćete izgubiti.

Bog intelekta i komunikacije, Hermes, upravlja ovim znakom. On će biti u dobrim odnosima s vama sve dok ne oseti da se pokušavate igrati s njim. Ako otkrije da se igrate s njim, počinje rat koji nikad neće završiti. Rat u kojem će on iznova i iznova pronalaziti načine da vas napravi glupim.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Rak

Ako me napustiš, to će nas razdvojiti!

Mesec i božica Artemida/Diana povezani su s ovim znakom. Rak uživa biti okružen ljudima. Takođe voli biti sam. U vezi voli ravnotežu. Kada oseća poverenje, učinit će sve za svog partnera.

Emocionalna sigurnost mu je vrlo važna. Zbog toga uvek morate učiniti sve da se oseća dobro i nikad ga ne smete povrediti. Njegova ljubav neće umreti sve dok je ne ubijete uveravanjem da vas ne bi trebao voleti. Kad uspete u tome, nikad više ga nećete moći naterati da vas ponovno zavoli.

Lav

Ako napraviš budalu od mene, to će nas razdvojiti!

Sunce upravlja znakom Lava. Za Lava, središte svega je – on sam. Zbog toga voli da prima komplimente, a njegov mu je društveni život vrlo važan.

Lav voli iskrene ljude i one koji ga cene iz pravih razloga. Nemojte ga uvrediti. On je prilično svestan svojih pozitivnih i negativnih karakteristika. Voleće vas sve dok ne oseti da ne cenite njegovu ljubav.

Devica

Samo nas smrt može razdvojiti!

Devicom upravlja Merkur, čineći je vrlo pažljivom i realističnom. Iskrenost je jedna stvar koja je usko povezana s Devicom. Ona voli znati sve o svojoj okolini i o ljudima u njoj. Ako oseća da neko nije iskren, ona odlazi.

Veruje ljudima i misli da je svako dobar. To je čini jednostavnom metom. Njena će ljubav biti velika sve dok vam može verovati.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vaga

Ako uništiš moj mir, to će nas razdvojiti!

Ravnoteža i mir su neophodni za Vagu. Ona ga nastoji stvoriti u svakom aspektu svog života. Ako oseti da pokušavate uništiti njen mir, prestaćete da postojite za nju.

Venera – Afrodita je njen vladar. Ona će se potruditi da odnos funkcioniše, ali kad prestane to da radi, vi ćete to prvi znati.

Škorpija

Tajne će nas razdvojiti!

Daleko je bolje reći istinu, kakva god ona bila. On će razumeti. Ako smatra da nešto skrivate, u nevolji ste.

Iskrenost će učiniti da vaš odnos traje zauvek. Ako otkrije da ste pokušali da ga preveslate, saznaće i nikada vam to neće zaboraviti. Istina je glavni karakter u odnosu sa Škorpijom.

Strelac

Nedostatak optimizma će nas razdvojiti!

Zevs – Jupiter vlada ovim znakom. Njegova će ljubav biti velika sve dok ne poveruje da bi život mogao biti bolji. Ako izgubite optimizam – izgubićete ga.

Ima visoke ciljeve u životu i treba podršku od svog partnera. Ako ste izgubili nadu u život, zadržite to za sebe i nemojte očekivati ​​veliku pomoć od Strelca.

Jarac

Odustajanje će nas razdvojiti!

Bog vremena – Saturn – Kronos upravlja ovim znakom. Veruje da su stvari večne.

Optimizam je za Jarca vrlo važan. Kao partner, trebali biste biti vrlo pozitivni i verovati da uvek možete biti bolji. Ako imate problem, nikada ne smete izgubiti nadu. Ako izgubite nadu, on će vas ostaviti. Sve dok oseća vaš pozitivan stav prema životu, osetićete njegovu ljubav.

Vodolija

Neorginalnost će nas razdvojiti!

Ljudi rođeni u ovom znaku vole neobične stvari. Vodolija će vas voleti ako odskačete iz gomile.

Ako imate nešto izvanredno – ne propustite to da istaknete. Naprotiv, negujte to i budite ponosni na to. Ako postanete dosadni i deo gomile, Vodolija će vas ostaviti. Sve dok ste jedinstveni, znaće zašto vas voli.

Ribe

Ako uništiš moje snove, to će nas razdvojiti!

Snovi su neophodni Ribama.  Riba će vas voleti sve dok može sanjati. Njeni snovi temelj su celog njenog postojanja. Vaša podrška njenim snovima je temelj vašeg odnosa.

Zbog toga što često nestaje u svet snova, može vam izgleda kao da je ne zanimate. Ona vas treba da je držite povezanom s pravim svetom, ali nikada je ne biste trebali prisiljavati na to. Sve dok oseća vašu podršku, ona će vas voleti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading