SA NJIMA NIKAD NE ZNAŠ NA ČEMU SI: Ovi horoskopski znaci često varaju u vezama, pa VAŽE ZA PRELJUBNIKE!

Autor:

Lifestyle

20.05.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nažalost, neke osobe su jednostavno neverne. Često je to povezano s njihovom prirodom, a često se pripisuje zvezdama, odnosno Zodijaku.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ova tri horoskopska znaka često znaju da prevare svoje partnere, pa tako ako ste u vezi sa njima budite na oprezu.

Strelac

Strelac voli svoju slobodu i nerado je se odriče zbog veze. Mrzi kompromise i povlači se čim partner zatraži određene stvari. Zbog toga je Strelac prilično neveran u ozbiljnim vezama. Čim stvari postanu preozbiljne za ovaj horoskopski znak, pokušava da pobegne i raskine, a to uglavnom radi u obliku afere. Ali, ako se Strelac zaista i potpuno zaljubi, onda stvari opet izgledaju sasvim drugačije. Međutim, retko se otvara i teško sebi dopušta istinske osećaje, piše Miss7.

RepublikaFoto: pixabay.com

Vodolija

S jedne strane, Vodolija je neverovatno emotivan horoskopski znak sposoban za iskrenu i intimnu ljubav. Ali s druge strane jako voli svoju slobodu i traži avanturu. Upravo zato mu je teško da se poveže s partnerom, i nažalost, često je neveran. Jednom kada Vodolije osete ograničenje ili im postane dosadno u vezi, izlaz će potražiti varajući partnera. 

RepublikaFoto: pixabay.com

Blizanci

S Blizancima je malo drugačije. Naime, oni su vrlo društvene osobe pa izuzetno brzo upoznaju nove ljude. Blizanci su neverovatno komunikativni i vole  otvorene razgovore - čak i ako nekoga ne poznaju tako dobro. Zato jer im je srce na jeziku, brzo se može dogoditi da novo poznanstvo postane više nego samo prijatan razgovor. Nažalost,  pojedini Blizanci često zaborave da su u vezi i varaju bez razmišljanja.

RepublikaFoto: pixabay.com

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading