MLAD MESEC STIŽE VEČERAS I DONOSI VELIKE PROMENE: Jedan znak očekuje velika sreća, a nekima se ne piše dobro!

Autor:

Lifestyle

11.05.2021

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlad Mesec ovog maja stiže nam u noći između 11. i 12. dana u mesecu i biće u znaku Bika. Astrolozi najavljuju jedan uglavnom miran i pozitivan period, a najveću sreću će doneti Bikovima.

RepublikaFoto: Photo by Daniel Apodaca on Unsplash

Sa  ovim mladim Mesecom slede nam promene i potreba za finansijskom i materijalnom sigurnošću. Mnoge osobe će tražiti podršku od drugih da bi uspele. Slobodno se upustite u nove projekte ili počnite da ostvarujete ono o čemu već dugo maštate, jer će vam zvezde obasjati put ka uspehu.

Povećana je briga o sebi i svojim potrebama pa se mogu otvarati i neki novi životni putevi. Kako je Bik zemljani znak tako će nas i ovaj mlad Mesec spustiti na zemlju i u realnost.

Izražena je ženska energija, veliko samopouzdanje pa možete iskoristiti sve potencijale. Sada nije vreme da se držite svoga ega već se prepustite svom unutrašnjem glasu i pustite da vas vodi i napunite baterije za nove poduhvate.

Iako će gotovo svi iskusiti samo pozitivne aspekte ovog mladog Meseca, nekim znakovi će se suočiti i sa manjim poteškoćama. Pronađite svoj znak na spisku i saznajte kako su vam zvezde nakonjene.

OVAN

Ovaj mlad Mesec se za Ovnove događa u  drugom polju koje je vezano za imovinu, finansije, hranu i još dosta drugih materijalnih vrednosti. Sada je pravi trenutak da uložite novac u biznis ili pokrenete neki novi posao.

BIK

Mlad Mesec se odvija u vašem ličnom polju mentalnog sklopa i fizičkog izgleda. Odluke koje sad donesete odraziće se na ceo vaš život. Sada je idealno vreme za promene, pa ga iskoristite maksimalno. Izbegavajte fizičke i mentalne napore.

RepublikaFoto: pixabay.com

BLIZANCI

Suočićete sa svojim strahovima i nekim promenama koje vas guraju da krenete napred. Potrebno je da malo usporite i nađete vremena za sebe. Dobro razmislite kako možete svoje ideje sprovesti u dela.

RAK

Ovaj period vas navodi da shvatite ko su vam pravi prijatelji, a ko se sa vama druži iz koristi. Otvaraju se nove mogućnosti za napredovanje na posli, ali i nova poznanstva.

LAV

Ovaj mlad Mesec će najviše uticati na polje karijere, pa tako možete očekivati unapređenje ili povišicu 

DEVICA

Oslobodite se nekih misli koje vas opsedaju, nekih starih stvari i napravite red u svom srcu i mislima. Vreme je za uživanjeu ljubavi. Ovaj period vam donosi mir i sklad.

VAGA

Možete pokrenuti neki posao preko interneta i to se može pokazati kao veoma isplativo. Dobar je period za napredovanje na poslu. 

ŠKORPIJA

Možete očekivati promene u braku i vezama sa poslovnim partnerima.

Ako ste slobodni možete ući u vezu. 

STRELAC

Vreme je za velike promene. Poradite na fizičkom izgledu, ali i usavršavanju poslovnih veština. Ovaj period neće biti naročito uspešan za vas, pa se zato naoružajte strpljenjem.

JARAC

Ovaj mlad Mesec vam donosi lepe emocije i izobilje u vaš život.

VODOLIJA

Mnoge Vodolije mogu imati potrebu da što više vremena provedu sa svojom porodicom. Možete uspostaviti kontakte s rodbinom koju dugo niste čuli ili ih niste ni upoznali. Moguće je i preseljenje.

RIBE

Bitno je da sada uspostavite dobru komunikaciju i utvrdite nove okvire i smernice koje će vas voditi ka uspehu. Sve temelje koje postavite u toku vladavine mladog Meseca isplatiće se kroz naredni period.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading