SLEDITE UPUTSTVA ZA UŽIVANJE U KREVETU: Omiljena poza svakog znaka Zodijaka

Autor: 24sata.hr

Lifestyle

11.05.2021

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lavovi u ljubavi i seksu vole dramu, ljubavne igrice i zadirkivanja. Vodolije obožavaju da eksperimentišu u krevetu i ne poznaju ograničenja, a Rakovi itekako znaju da iznenade nastupom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Svaki znak uživa na svoj način

Ovan

Hrabri i nezavisni Ovnovi uvek su spremni za riskantne poze koje se drugi ne usuđuju da pokušaju. Njima se preporučuje poza "ples u krilu". Kako bi došli u tu pozu, muškarac neka sedne u visoku barsku stolicu. Ako imate onu koja odskače, još bolje! Sednite na njega i pošto se udobno namestite obgrlite nogama njegovu glavu. Ako se osećate i dalje udobno, nagnite se unazad prema podu i pridržavajte uz pod rukama.

Bik

Ovaj znak vrlo je velikodušan, ali skloniji je cilju nego igricama među posteljom. Za njih je idealan dobri stari misionarski položaj, posebno za žene. Ipak, muški pripadnici ovog znaka vole da ugode partnerki, jer kad ona uživa, oni se osećaju dobrim ljubavnicima. Vrlo su izdržljivi u seksu, vole da probaju svaku pozu i vode ljubav satima.

Blizanci

Maštoviti, puni energije i prljavih misli Blizancima non stop treba nešto novo. Za njih je idealna plug poza. Neka žena legne na krevet s kukovima na krevetu, ali nogama potpuno van ruba. Partner neka dođe odpozadi i digne joj noge kao da gura plug. Ženi će biti najudobnije ako se drži na laktovima, kao u izdržaju.

Rak

Iako je reč o porodičnim tipovima, oni nikako nisu predvidljivi u krevetu. Jednu noć će biti romantični, a drugu neprepoznatljivo grubi. Za njih će biti odlična tzv. poza "cowgirl", u kojoj je žena gore, a muškarac leži. Pošto vam dosadi, možete se jednostavno okrenuti od partnera.

Lav

U ljubavi i seksu vole dramu, ljubavne igrice i zadirkivanja, a kako bi zadovoljili sve to, dobro je započeti seks masažom vrućim uljem. Neka žena legne, a nakon masaže muškarac neka uđe u nju s leđa ležeći.

Devica

Pošto ovaj znak ima tendenciju da previše razmišlja, njima se preporučuje poza "stojeći tigar/zmaj u čučnju". Žena treba da se namesti u doggy pozu, ali na rubu krevetu. Partner treba stati iza nje i stojeći ući u nju. Oboma će pružiti puno užitka, bez puno razmišljanja.

RepublikaFoto: pexels.com
Pratite uputstva i bićete zadovoljni

Vaga

Žene ovog znaka uživaju u predigri i poprilično su dobre u ljubljenju. Za njih je savršena poza "lotus". Kako bi došli u ovu pozu, muškarac treba sesti na pod prekrštenih nogu, kao u jogi. Žena seda u njegovo krilo i obgrljuje ga i rukama i nogama. Potom on nju obuhvata rukama privlačeći je bliže sebi. Idealna poza za spor i senzualan seks.

Škorpija

Njihova erotična narav uvek je zaigrana za eksperimentiranje. Zato je za njih odlična poza na velikoj pilates lopti. Neka muškarac sedne na loptu s nogama čvrsto ukopanim u tlo, a žena neka sedne na njega, ali okrenuta mu leđima. 

Strelac

Ovaj znak voli da uživa u ljubavi i strasti u svom životu, ali je istovremeno i vrlo divlji. Za njih se preporučuje položaj u kojemu je muškarac dole, a žena sedne na njega tako da je njena jedna noga između njegovih. Bočni seks doneće prijatan osećaj na nekim novim mestima.

Jarac

Vrlo su zaigrani u krevetu pa je za njih odlična poza "majmun". Muškarac leži na krevetu nogu skupljenih na prsa, ali malo raširenih kako bi penis bio slobodan. Žena sedne na njega u pozu čučanj, ali okrenuta mu leđima. Poza je vrlo zahtevna, ali zabavna.

Vodolija

Ovaj znak voli da eksperimentiše u krevetu i ne poznaje ograničenja. Za njih je idealan seks u kadi. Napunite je do pola vodom. Neka muškarac prvi sedne, a žena potom u njegovo krilo, ali njemu okrenuta leđima. Možete se pridržavati napred za ručku, radijator ili šta već imate u kupatilu kako bi vam bilo lakše. 

Ribe

Romantične Ribe vole nežni seks. Sednite okrenuti jedno prema drugome. Žena neka obgrli nogama njegov struk isto tako sedeći, tako da vam noge formiraju slovo M. Održavajte ravnotežu tako što ste oboje oslonjeni na ruke iza leđa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading