MERKUR U BLIZANCIMA TOKOM MAJA: Sada je PRAVO vreme za šoping, ali OVA DVA znaka moraju da pripaze na FINANSIJE!

Autor:

Lifestyle

04.05.2021

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Merkur, planeta priče, dogovora, putovanja ulazi u svoj znak, Blizance, 4. maja i biće tu do 12. jula. Više od dva meseca ćemo imati vremena za baš sve što smo smislili, sem kad bude retrogradan.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Mondo vam navodi njegove dobre strane koje će biti aktuelne do 30. maja i od 23. juna.

Bolje ćemo da komuniciramo. Lakše ćemo da odemo na neki kraći put. Brže ćemo da sredimo dokumentaciju. Neće da nam bude teško ako nešto učimo. Lako će svako da dođe do dogovora sa partnerom ili sa saradnicima.

Ukoliko želite da kupite auto, telefon ili bilo šta od tehnike, sada je vreme za to. Ukoliko želite da kupite neke nove knjige, da upišete neki kurs, ne propuštajte priliku.

Imajte u vidu da će Merkur da krene retrogradnim hodom od 30. maja ali će nekoliko dana pre toga da se oseća loše raspoloženje, pa tada ne bi trebalo da planirate kupovinu koja je bitna, neko potpisivanje ugovora, nego odložite to za period posle 23. juna kada kreće direktno opet.

Ovnovi i Vage treba da idu na kraći put, ali i da paze na potpisivanje ugovora. Bikovi i Škorpije treba da pripaze malo više na finansije, da ne budu ležerni. Blizanci i Strelčevi će se zaljubiti ili poraditi na odnosu sa partnerom. Rakovi i Jarčevi će morati da se nateraju da odrade više obaveza, a ne da odlažu sve za drugi dan. Lavovi i Vodolije će poželeti da se druže više sa prijateljima i treba da provedu vreme sa porodicom. Kontakti sa drugima će da budu najbitniji.

Iskoristite ove aspekte što bolje i zaobiđite loše periode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading