PRIZNAJTE TO SEBI VEĆ JEDNOM I SUOČITE SE SA TIM: Ovo su najgore osobine svakog znaka Zodijaka! Da li se pronalazite?

Autor: Republika

Lifestyle

18.04.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki horoskopski znak ima onu jednu lošu naviku karakterističnu za njega, naviku koja mu uvek iznova stvori problem ili loše utiče na komunikaciju s drugim ljudima.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

Tek kada ih spoznamo, možemo ih se rešiti i krenuti dalje.

OVAN – istrajava u lošim odlukama

Ovnovi su kompulsivni i odmah reaguju na neku situaciju, bez čekanja. Ovan će radije doneti lošu odluku nego nikakvu odluku, ali problem je u tome što potom tvrdoglavo ostaje pri njoj i ne priznaje da je zapravo loša za njega. Ima potrebu stalno da ide napred po svaku cenu i ne voli da stagnira, ali ponekad je bolje ostati na mestu umesto kretanja u pogrešnom smeru.

BIK – teško pušta nove ljude u svoj život

Prema mišljenju astrologa, bikovi su horoskopski znak koji se najteže nosi s promenama bilo koje vrste. To vredi i za proširivanje kruga prijatelja. Bikovi imaju svoj krug ljudi u koji teško puštaju nekog novog, ali ne zato što su nezainteresovani za nove osobe nego zato što su navikli na svoju ekipu i ne žele da "eksperimentišu". Međutim, na taj način uskraćuju sebi divna iskustva i obogaćivanje privatnog života.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

BLIZANCI - ne vodi računa o vašem rasporedu

Pripadnici ovog znaka imaju bogat društveni život, imaju veliku potrebu za druženjem sa prijateljima i kolegama i nikada ne odbijaju poziv na kafu. S obzirom na to da po prirodi mogu biti vrlo neorganizovani i zaboraviti aranžmane koje već imaju, ovo je na kraju loša kombinacija. Čekaj, da li smo zakazali sastanak za danas? Avaj, zaboravio sam! Izvinite, evo me što je pre moguće, rečenica je koju verovatno često čujete od blizanaca.

RAK - odbija da izađe iz svoje zone komfora

Nijedan horoskopski znak ne voli vaš dom više od Raka. Vole ga do te mere da će se umesto svakog izlaska koji predložite, suprotstaviti sugestijom da radije dođete k njima i legnete zajedno na kauč. Čim moraju da izađu iz zone udobnosti ili provode previše vremena daleko od sigurnosti svog doma, postaju veoma nervozni.

LAV - pokušava da probleme reši trošenjem

Svaku veću (i manju) životnu promenu lavova prati kupovina. Bez obzira da li žele da se razbole od nedavnog prekida ili su dali ostavku zbog užasnog šefa, Lavovi će se odmah počastiti kupovinom kako bi svoje misli što pre skrenuli sa svega. Međutim, emocije se ne mogu samo tako zanemariti i isplivaće na površinu bez obzira na to koliko lepih novih stvari kupite kao utehu.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

DEVICA - nepotrebno kritična prema svima

Visoko postavljeni standardi jedna su od karakteristika ovog horoskopskog znaka. Djevica uvijek visoko podiže ljestvicu, pa čak i ako zna da ne može sama da je dosegne, i dalje će neumorno pokušavati. Pre svega, kritična je prema sebi, a zatim iz navike i prema svima drugima, ali zaboravlja da lako može da povredi ljude i utiče na pad njihovog samopouzdanja.

VAGA - nestaje kada se pojavi problem

Šarmantne kraljičine Vage su diplomatske komunikacije, ali kada osete da bi problem na koji su naišli mogli eskalirati, povuku se i nestanu. Zaboravljaju da rešavanje nesporazuma zapravo može dovesti do bolje dinamike u odnosu sa drugom osobom i izgradnje poverenja.

ŠKORPIJA - napada kada se oseća nesigurno

Tačnije, omogućava da prevladaju sopstvene nesigurnosti. Škorpije često pogrešnu podvalu shvate kao napad, a zatim odmah ubode više nego što bi trebalo. Škorpioni bi trebalo više da veruju dobrim namerama i da manje vremena provode razmišljajući o najgorem mogućem ishodu.

STRELAC - ne priznaje da greši

Niko nije imun na greške, čak ni strelci, ali im je veoma teško da priznaju da su pogrešili i da su pogrešili. Oni će braniti svoje postupke do iznemoglosti i pokušati da pronađu izgovor, a to je u velikoj meri rezultat njihove konkurentnosti. Kada su u pitanju dragi ljudi, bolje je da se izvinite nego da ih izgubite samo zato što ne možete podneti poraz.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

JARAC - kralj ozbiljnosti

Čak i u slučajnim situacijama, Jarac se neće previše opustiti jer mu se zaista sviđa njegova slika ozbiljne osobe. Neki će ovo pogrešno protumačiti kao aroganciju, ali Jarčevi su zapravo samo mrzovoljne i vole da se zameraju i pronađu primedbe za sve.

VODOLIJA - namerno testira ljude

Vodolija ne gubi vreme kad nekoga upozna. Oni odmah žele da znaju da li neko može da se nosi sa njima i da ih testira na sve moguće načine. Namerno će se sukobljavati sa mišljenjima da bi video reakciju i nadgledao da li se osoba odbrani ili se uključuje u konstruktivnu diskusiju s njom. Njihove namere nisu loše, ali ne smeju zaboraviti da nisu svi hrabri i opušteni kao u početku, a mnogima je potrebno mnogo više vremena za iskrenu komunikaciju.

RIBE - ne mogu da zaborave prošlost

Kad riba kaže da će nekoga voleti zauvek, verujte joj. Ovi romantični sanjari neće vas zaboraviti nakon pauze, samo će pronaći mesto u svom srcu da vas spasu i, ako je potrebno, vrate se u vaš um da razmislite malo više o svemu što se dogodilo. Ribe jednostavno ne mogu zaboraviti prošlost, a upravo to ih često sputava u životu. Umesto da smelo iščekuju nešto bolje, oni zaglave u prošlim vremenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading