TEŠKI KAO CRNA ZEMLJA: Muškarci rođeni u ova 3 horoskopska znaka imaju veoma zeznut karakter

Autor:

Lifestyle

07.04.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako za svakog postoji idealan parner i svakome od nas odgovaraju različiti tipovi ličnosti, astrolozi tvrde da muškarci rođeni u tri horoskopska znaka obično imaju izuzetno težak karakter.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

 Veza sa njima gotovo nikada nije mirna i harmonična.

Ovan

Ovnovi su veoma impulsivni i iznenada eksplodiraju. Nije sporno da je sa muškarcem Ovnom život uzbudljiv i strastven, ali je potrebno da imate veliku dozu strpljenja prema njemu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Iako znate da vaš Ovan nije u pravu, često ga nećete ubediti u to. Rođeni u ovom vatrenom znaku gotovo nikada ne priznaju svoje greške, pa rasprave u vezi mogu da postanu deo svakodnevnice.

Škorpija

Ako želite miran i uravnotežen život, onda muškarac Škorpija možda nije idealan za vas. Pripadnici ovog znaka su često željni moći i isuviše su ljubomorni. Previše intenzivno doživljavaju sve emocije, a njihove "teorije zavere" vremenom postaju naporne i nepodnošljive.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Često žele da kontrolišu svaki korak svoje parnerke, pa ako niste spremni na to radije birajte nekog drugog za saputnika.

Vodolija

Muškarac Vodolija je toliko slobodouman da ga sama pomisao na preuzimanje odgovornosti plaši. Voli jedinstvenost i mogućnost da živi po sopstvenim pravilima. Pripadnici ovog znaka ne podnose da ih neko ograničava ili kritikuje zbog njihovih navika i postupaka.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Gotovo je nemoguće ispitivati ih i veoma vešto izbegavaju teške i naporne razgovore o ozbiljnim problemima u vezi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading