MERKUR U OVNU DONOSI KORENITE PROMENE! STARTUJE 3. APRILA: Pročitajte kako će se to odraziti na vaš znak!

Autor:

Lifestyle

01.04.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Merkur je planeta koja upravlja našom komunikacijom i analitičkim sposobnostima, a 3. aprila prelazi iz vodenog znaka Riba u vatrenog Ovna i u tom znaku će, prema vedskoj astrologiji, ostati sve do 1. maja.

Foto: pexels.com/pixabay.com
Merkur u Ovnu

Merkur je simbol mladalačke energije, motivacije i hrabrosti, a u kombinaciji sa vatrenim Ovnom donosi nam brzo učenje, aktivnost i samoostvarenje na raznim poljima.

Možemo očekivati brze odluke i sprovođenje planova koji se odugovlače već neko vreme. Merkur u ovom tranzitu ispunjava nas mladalačkom energijom, entuzijazmom i strašću koja će nam pomoći da damo neophodan poticaj našim planovima i akcijama.

Evo kako će uticati na svaki znak Zodijaka posebno:

OVAN

Merkur upravlja trećom i šestom kućom Ovna i biće u tranzitu kroz njihovu ascendentnu kuću, to ukazuje da će ovaj tranzit biti značajan i poseban. Moći ćete sa lakoćom da organizujete i strukturirate stvari na svom radnom mestu, što će vam pomoći da povećate produktivnost i performanse. Bićete ispunjeni takmičarskom energijom, a autoriteti će primetiti vaš napredak. Ljubav u vašoj vezi će cvetati - osećate se zadovoljno, ispunjeno i imate značajnu podršku porodice.

BIK

Dobićete pozitivne i optimistične vesti tokom ovog tranzita, naročito po pitanju obrazovanja, jer Merkur prolazi kroz dvanaestu kuću. Na poslovnom planu, ovaj tranzit Merkura biće najbolje doba godine za vas, jer ćete svojim intelektom i mudrošću verovatno steći poštovanje, ime i slavu. Ovo je idealan period za započinjanje novog posla. Merkur donosi povoljne događaje za slobodne Bikove, jer će upoznati nekog novog i zanimljivog, ali oni koji su u vezi mogu očekivati distancu i hladnoću u odnosu. Kada primetite da postoji problem, odmah reagujte i pokušajte razgovorom da rešite svaki izazov.

BLIZANCI

Ovaj tranzit Merkura će vas napuniti vitalnošću i mladalačkom energijom koja će vam pomoći da se borite protiv svih izazova. Na profesionalnom planu poboljšaće vaše komunikacijske i organizacione veštine. Može doći i do povećanja i unapređenja. Slobodni Blizanci imaće hrabrosti da izraze osećanja prema osobama koja vam se dopada. 

RAK

Postižete blagotvorne rezultate u pogledu profesije, jer planeta Merkur prolazi kroz vašu desetu kuću karijere. Vaši napori i veštine će vas verovatno odvesti u željenom smeru u pogledu profesije. Na privatnom planu mogu se uočiti izazovi u porodičnim odnosima. Sa druge strane, u romantičnim odnosima mogući su trenuci zadovoljstva i magije, ali budete oprezni jer je važno da uspostavite ravnotežu između privatnog i poslovnog života.

Pripremite se za novo životno poglavlje... Posted by Srpski Telegraf on Tuesday, March 30, 2021

LAV

Ovo je vrlo moćna kombinacija i ukazuje da će vam ovaj period obezbediti mnoštvo prihoda i energije obilja. Vaša udobnost će se povećati tokom ovog tranzita Merkura iz Riba u Ovan. Očekuje vas sreća i radost u porodičnim odnosima. Zadaci koji su vam ranije bili teški lako će se završiti tokom ovog tranzita. Ovaj period je pun trijumfa i dostignuća.

DEVICA

Merkur prolazi kroz njihovu osmu kuću transformacije, iznenadnih promena i nasleđa. Kako Merkur takođe upravlja vašom desetom kućom profesije i karijere, što ukazuje na to da biste mogli naići na nagle promene u svojoj karijeri, koje možda nisu u skladu sa vašim planovima, što dovodi do anksioznosti i gubitka samopouzdanja. Budete pozitivni i radite na svojim veštinama i iskustvima koje će vam pomoći, nakon 1. maja, dobijete beneficije, kada vam tranzit ide u prilog. Do tada, tretirajte ovaj period kao temelj za sticanje i učenje. Ovo je dobar period za uvođenje medijacije, joge i odmora, jer će nam to pomoći da uspostavimo vezu sa sobom, razmislimo o prošlim greškama i naučimo na njima kako bismo postigli bolje rezultate u budućnosti.

VAGA

Za znak Vage, Merkur upravlja devetom kućom sreće i prosperiteta i prolaziće kroz vašu sedmu kuću bračne sreće, partnerstva i zanimanja. Ovaj period je veoma dobar za one koji žele da započnu sopstveni posao ili žele da imaju druge izvore prihoda osim redovnog. Tokom ovog perioda verovatno ćete dobiti mnogo korisnih prilika. Usamljene Vage mogu da dobiju velike šanse. Ovaj period ide u pozitivnom smeru i ukazuje na to da ćete tokom ovog tranzita biti puni elana i energije.

ŠKORPIJA

Merkur, koji upravlja vašom jedanaestom kućom dobiti i osmom kućom transformacije i nasleđa, kretaće se kroz vašu šestu kuću prepreka i pozajmica. Očekuju vas brojni izazovi prepreke, naročito zbog loših navika iz prošlosti. Na privatnom planu očekuje vas sukob sa partnerom. Pred vama su teške odluke, a partner ima potpuno drugačiju viziju od vas. Pokušajte da pronađete kompromis kao zlatnu sredinu.

RepublikaFoto: Photo by RODNAE Productions from Pexels
Foto: Ilustracija

STRELAC

Imate ambicije da se krećete i sve poslove koje radite budu van radne organizacije, prostora, lokala. Obratite pažnju na saradnike rođene u znaku Škorpije, Ribe ili Bika. Možda je neko neiskren među njima. Koristite intuiciju. Morate pored sebe da imate jake i poznate osobe ako želite da budete priznati i u boljoj finansijskoj poziciji. Vi ste jaka i elokventna ličnost, pa nekad to smeta drugim uspešnim osobama oko vas. Kontrološite svoju snagu i moć. Muški Strelčevi imaju zanimljivu poslovnu ponudu, verovatno će ih neko pozvati iz bivše firme, da obnove saradnju - eto prilike za još jednu dobru zaradu. Mogi od vas će ovaj mesec provesti na miran i zadovoljan način. Posebno oni Strelčevi koji su slobodni.

JARAC

Spremate se za velika dela. Imaćete dobru i kvalitetnu ponudu od saradnice Lava i saradnika Device. Gledajte da uskladite sve to. Budite spremni i na velika putovanja. Tu možete sebi da napravite dobre kontakte i povećate interesovanje kod saradnika za vaše ideje i projekte. Novac vam podiže samopouzdanje, mada, i sami znate da on nije presudan u vašem slučaju, više je to okrenuto kroz unutrašnji svet duha i vaših ličnih odluka. Korišćenje suptilnih duhovnih tehnika, daće vam pročišćenje, nov i zdraviji duh, um i samim tim organizam.

VODOLIJA

Novac od sredine meseca bolje aspektovan. Pokušajte da usmerite finansije na inovacije. Mnoge Vodolije i dalje osećaju nedostatak energije. Ono što vas čini nesrećnim to vas i blokira. Ako ste u braku i ako partner ima problem zdravlja onda ste i vi neko ko je loše. Žene iz ovog znaka mogu imati lepo poznanstvo sa nekim koji je vezan za kreativni rad, umetnost ili muziku. Pazite na bubrege i genitalno urinarni trakt. Vodolije koje imaju problem jetre, može biti razlog uzimanja lekova koji vam ne odgovaraju.

RIBE

Spremni ste za radikalne promene. Puni ste samopouzdanja i možete da dobijete sve što ste naumili. Saradnja sa Ovnom može biti jako finansijski isplativa. Venera vas nagrađuje sa osobom koja je vesela, misli na vas i želi da vam svaki trenutak pokloni. Iskoristite svaki dan u mesecu koji predstavlja ljubav. Morate biti istrajni kada želite neku jaku osobu poput Ovna, Bika ili Jarca.  Imaćete problem sa prstima na rukama i stopalima, to može buti neki oblik reume. Ribe moraju da vode računa u saobraćaju, posebno ako imaju oslabljen vid, piše Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading