VELIKI HOROSKOP ZA APRIL! Novi mesec, nova šansa za rođene u ovim znakovima!

Autor: Republika

Lifestyle

31.03.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta svaki znak čeka u aprilu!

RepublikaFoto: pixabay.com

Dobro pročitajte da li su vam zvezde naklonjene.

OVAN

RepublikaFoto: pixabay.com

Posao

Ovog meseca u prvoj polovini je moguć problem u komunikaciji sa kolegama. Potrudite se da se fokusirate na rad, da podelite obaveze na više delova. Ne obraćajte pažnju na osobe sa kojima niste ni ranije imali dobru saradnju. Pazite na dokumentaciju, proverite sve više puta. Od poslednje nedelje aprila možete da očekujete neke promene koje mogu da vas poremete, ali se držite ustaljenog rasporeda.

Ljubav

Slobodni, pokušajte da budete malo romantičniji. Priđite konačno osobi koja vam se mnogo dopada. Ovo je mesec ljubavi. Zauzeti, ne nervirajte se previše oko partnerskih odnosa. Bićete strastveniji nego obično i vreme je da pokažete svoje emocije partneru. Ne zapostavljajte voljenu osobu zbog obaveza koje imate, budite skloni kompromisu.

Zdravlje

Brinite više o ishrani jer ćete ovog meseca biti skloniji gojenju.

BIK

RepublikaFoto: pixabay.com

Posao

Mogući su nepredviđeni troškovi. Potrudite se da se bolje organizujete i posvetite kolegama i boljoj saradnji. Izbegavajte sukobe i pokušajte da prištedite malo više novca. Imaćete neko iskušenje da potrošite više novca, ali se suzdržite. Na prvo mesto u drugoj polovini meseca stavite komunikaciju, saslušajte druge ljude, da biste mogli da bolje dođete do rešenja. Bićete nervozni i vi i drugi ljudi oko vas, ali to ne znači da treba da ulazite u rasprave.

Ljubav

Slobodni, potrudite se da se fokusirate na neke osobe koje vam prijaju, pa odaberite koja vam je privlačnija. Bitno je da ne sedite na dve stolice. Zauzeti, dajte sve od sebe da se posvetite partneru iako ste pod stresom zbog posla. Izdvojite više vremena za ljubav. Tokom druge polovine meseca ćete biti skloni romantici.

Zdravlje

Ne zapostavljajte svoje zdravlje zbog obaveza, stavite to na prvo mesto. Moguća je malaksalost.

BLIZANCI

RepublikaFoto: pixabay.com

Posao

Budite energični i vredni u toku prve tri nedelje ovog meseca. Dajte sve od sebe da stignete da odradite obaveze na vreme. Potrudite se da priđete problemu polako i da se fokusirate, a ne da se nervirate što ne možete nešto brže da odradite nego inače. U drugoj polovini meseca možete da se posvetite poslu i da sarađujete malo bolje sa nekom muškom osobom.

Ljubav

Slobodni, tokom prve dve nedelje aprila preko prijatelja je moguće novo poznanstvo. Od polovine meseca moguća je neka avantura, zato dobro razmislite šta ćete da radite, ne brzajte sa odlukama. Zauzeti, otvorenost u odnosu treba da bude nešto što će da donese pomak. Budite komunikativni. Od polovine meseca nećete želeti ništa da menjate i bićete pasivniji.

Zdravlje

Bićete nervozni u prvoj polovini meseca, a posle ćete da budete bolje raspoloženi. Unosite vitamine.

RAK

RepublikaFoto: pixabay.com

Posao

Niste motivisani za rad. Nemate potrebu da menjate ništa na radnom mestu, sve vam odgovara, ali i ako postoje neke sitnice koje vam nisu po volji, neće to toliko mnogo da vam smeta. Bitno je da ispregovarate sa drugima kako da ostanete na određenom mestu i da vas ništa ne poremeti. U drugoj polovini meseca možete da budete energičniji i da se više potrudite. Neće da bude neophodno da vas motivišu spoljni faktori.

Ljubav

Slobodni, potrudite se da se fokusirate na neke osobe koje su vam uvek bile bliske, a možda sada neko želi nešto više od prijateljstva. Nije vam lako da se zaljubite, ali ćete svakako da budete više skloni tome od polovine aprila. Preko interneta ili prijatelja je moguće novo poznanstvo. Zauzeti, dajte sve od sebe da imate prijateljski odnos sa partnerom, da ga saslušate ako ima neke probleme. Ne zapostavljajte voljenu osobu zbog posla u drugoj polovini meseca.

Zdravlje

Moguć je problem sa cirkulacijom i nesanica.

LAV

RepublikaFoto: pixabay.com

Posao

Vreme je za nove projekte, za nove početke. Sada je vreme da započnete neku novu saradnju, da promenite posao ili da razmislite kakve novine možete da uvedete u svoj posao. Ne odustajte od svojih zamisli, ali je bitno i da se oslonite na prijatelje. Saslušajte savet, ali ako vam nešto ne odgovara ne morate da pristanete na dogovor. U poslednjoj nedelji meseca ćete da se povučete i nećete imati dovoljno energije za posao. Ako radite preko interneta, sa mašinama, prijateljima ili u većem timu ljudi, bićete uspešni ovog meseca.

Ljubav

Slobodni, energični ste i skloni zaljubljivanju. Želite neku novu vezu sa osobom sličnom vama na kojoj će svako da vam zavidi. Od polovine maja bi trebalo da se osvrnete oko sebe i da vidite da li postoji neka osoba na poslu koja vam se dopada. Zauzeti, ovog meseca će sve da bude idealno. Veoma ste zadovoljni kako je sve u odnosu sa voljenom osobom, osećate se stabilno i imate potrebu da provedete više vremena sa njom.

Zdravlje

Mogući su problemi sa zubima, posetite zubara.

DEVICA

RepublikaFoto: pixabay.com

Posao

Previše obaveza vam je teret. Ne nervirajte se što nije baš sve brzo i lako. Možda ćete da imate dosta posla sa saradnicima sa kojima radite odavno. Pitajte druge za savet. Možete da pokušate da usavršite svoje veštine. Neka osoba koja vam je autoritet može da vam bude od pomoći. Nije baš dobar period za saradnju sa prijateljima, uradite sve što možete sami.

Ljubav

Slobodni, strastveni ste i niste raspoloženi za novu vezu. Ne budite površni da ne biste bili povređeni. Zauzeti, moguće su rasprave sa voljenom osobom, a bolje bi bilo da isplanirate bolje zajedničke trenutke. Iznenadite partnera nekim poklonom ili lepim gestom.

Zdravlje

Moguća glavobolja u prvoj polovini meseca. Previše obaveza može da napravi problem.

VAGA

RepublikaFoto: pixabay.com

Posao

Konačno ste spremni da primenite sve što ste naučili do sada. Ukoliko budete pomalo rasejani u prvoj polovini meseca ne treba da brinete, sve to možete da nadoknadite u drugoj polovini aprila. Bićete vredniji nego inače i konačno ćete moći da završite obaveze koje odavno treba da odradite.

Ljubav

Zauzeti, potrudite se da napravite kompromis sa partnerom. Nije vam lako, ali treba da se usredsredite na zajednički interes. Slobodni, moguće je novo poznanstvo u prvoj polovini meseca, a u drugoj polovini ćete da budete strastveni.

Zdravlje

Rasterećeni ste, puni dobre energije i trebalo bi da se bavite više sportom.

ŠKORPIJA

RepublikaFoto: pixabay.com

Posao

Saopštite članovima porodice da želite da menjate neke stvari na poslu. Pitajte ih za mišljenje. Bitno je da imate podršku bliskih osoba. Neka mlađa ženska osoba može da vam bude od pomoći. Dobićete dobre vesti i nešto što očekujete odavno možete sada da ostvarite. Budite spremni za promene.

Ljubav

Slobodni, potrudite se da se fokusirate na neke zanimljive osobe koje znate preko posla. Može tu da bude nešto više od flerta. Zauzeti, ne zapostavljajte voljenu osobu zbog previše obaveza, nego stavite ljubav na prvo mesto.

Zdravlje

Moguć je problem sa alergijom, grlom, ali bi trebalo da pazite i šta koristite od kozmetičkih preparata.

STRELAC

RepublikaFoto: pixabay.com

Posao

Veoma ste dobro raspoloženi i komunikativni. Možda nije baš idealan odnos sa saradnicima, iscrpljujući je, ali izdržite do poslednje nedelje aprila kada će da vam bude lakše i uvidećete da će trud da se isplati. Neka ženska mlađa osoba može da vam bude dobar sagovornik i da vam pomogne u poslu.

Ljubav

Slobodni, dajte sve od sebe da se posvetite sebi, a pustite druge da se trude oko vas. Spremni ste za novu vezu, ali i avanturu. Zauzeti, možete da idete na neki kraći put sa partnerom ili da bar uvedete neke novine u odnos. Dajte jedno drugom više slobode.

Zdravlje

Odlično se osećate i nemate nikakve tegobe.

JARAC

RepublikaFoto: pixabay.com

Posao

Tokom prve polovine meseca možete da budete baš pod stresom zbog posla. Potrudite se da se usredsredite na rad, na detalje, na dokumenta. Nije dobro vreme za nove poslove, tako da bi to trebalo da ostavite za neki drugi period. Poslednja nedelja aprila može da bude napeta, ali samo ako ne možete da se dogovorite sa novim saradnicima ili klijentima. Imajte strpljenja.

Ljubav

Slobodni, bićete pasivniji tokom prve dve nedelje aprila. Nećete ulaziti ni u kakve nove odnose. Od polovine meseca može da dođe do novog kontakta sa jako stabilnom osobom. Skloni ste zaljubljivanju. Zauzeti, potrudite se da se otvorite za neke nove zabavne stvari u vezi. Bitno je da vam ne bude dosadno. Strastveni ste.

Zdravlje

Moguć je problem sa pritiskom, ali samo u prvoj polovini meseca. Posle ćete da se osećate mnogo bolje.

VODOLIJA

RepublikaFoto: pixabay.com

Posao

Odlično vam sve ide. Imate utisak da sve konačno privodite kraju. Odlične odnose imate sa kolegama i moguć je napredak ili povišica. Prezadovoljni ste postignućem i znate kako da dođete do rešenja problema, bez pomoći drugih ljudi. Ovog meseca bi trebalo da ostvarite bolje kontakte i da poboljšate odnose sa postojećim saradnicima.

Ljubav

Slobodni, može da vam se dopadne osoba sa kojom imate o čemu da pričate i koja vam je mnogo slična. U drugoj polovini aprila ne treba brzo da ulazite u neku novu ljubavnu priču. Zauzeti,komunikacija će da bude na prvom mestu tokom celog meseca. Popričajte sa partnerom o svemu što vas muči.

Zdravlje

Pomalo ste usporeni, trebalo bi da šetate više. Jačajte svoj imunitet.

RIBE

RepublikaFoto: pixabay.com

Posao

Započnite novi posao bez obzitra na rizik. Sad je vreme za napredovanje, za promene. Sve vam ide od ruke pa ste prilično zadovoljni sobom. Ne nervirajte se previše oko posla, nego dajte sve od sebe da uradite poslove bez greške. Razumite druge ljude da ne mogu da budu efikasni kao vi, pa ne očekujte previše od njih. Ne plašite se uspeha, nego hrlite ka njemu.

Ljubav

Slobodni, odlično se osećate i preko posla možete da upoznate neku osobu koja je sve što ste zamišljali. Zauzeti, ugodite partneru, ne zapostavljajte ga, nego se posavetujte oko problema koji vas muče. Od polovine aprila ćete svakako da budete više raspoloženi za ljubav.

Zdravlje

Imate višak energije i trebalo bi da se bavite sportom.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading