MISLITE DA STE DOBRI ZA VOLANOM? Proverite šta horoskop kaže na to

Autor: Republika

Lifestyle

30.03.2021

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koji znak je kakav za volanom?

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Istraživanje, nedavno u Americi sprovedeno na uzorku od čak 100.000 ispitanika, pokazalo je kako se vozači ponašaju u saobraćaju u odnosu na svoje znake u horoskopu.

Među brojnim zanimljivim istraživanjima koja se svakodnevno sprovode širom sveta (ponajviše u SAD), nije mali broj onih koja se odnose na saobraćaj, automobile i automobilizam.

Jedno takvo, nedavno u Americi sprovedeno na uzorku od čak 100.000 ispitanika, za temu je imalo ponašanje vozača u saobraćaju u zavisnosti od njihovih horoskopskih znakova.

Rezultati su pokazali da su za najveći broj saobraćajnih prekršaja odgovorni vozači rođeni u znaku Riba, zatim Ovnovi, Vodolije, Jarčevi i Vage. Najmanje u saobraćajnim nesrećama učestvuju Blizanci, Rakovi i Lavovi. Pogledajte kako izgledaju rezulati istraživanja po znakovima:

Ovan

Egocentričan znak, često sklon da ne mari za druge učesnike u saobraćaju. Voli brzinu i rizično preticanje, pa je čest učesnik saobraćajnih nesreća. Međutim, među ovnovima ima i veliki procenat veštih vozača.

Bik

Nije egocentričan kao Ovan, ali ume da bude prilično agresivan i svojeglav. Na putu često "isteruje pravdu", a ima običaj i da prolazi kroz crveno svetlo na semaforu.

Blizanci

Odlični su u "multitaskingu", pa se tako ponašaju i za volanom. Neoprezni su, jer pokušavaju da obave više radnji odjednom. Osim upravljanja vozilom, često istovremeno jedu, piju, puše, pričaju telefonom, šminkaju se...

Rak

Porodično nastrojeni vozači, druge učesnike u saobraćaju gledaju kroz "porodične" oči. Međutim, skloni su promenama raspoloženja kada su pod pritiskom ili u gužvi, pa im upotreba trube nije strana.

Lav

Pažljivi su vozači, pa se tako odnose i prema ostalim učesnicima u saobraćaju. Međutim, veliki ego ih često tera da budu najbolji vozači.

Devica

Kao detaljna i sistematična osoba, poštuje saobraćajne propise do te mere da se dešava da vozi i manjom brzinom od dozvoljene, pa iza sebe ume da stvori kolonu vozila. Ipak, sigurni su i pouzdani vozači.

RepublikaFoto: Photo by Dan Gold on Unsplash
Vaga

Ne voli da donosi odluke na brzinu. To nije dobra osobina, jer u saobraćaju, u opasnim situacijama, često treba reagovati brzo i instinktivno.

Škorpija

Sklona je bahatoj vožnji, a u saobraćaju ume da bude osvetoljubljiva. Ako im oduzmete prednost, verovatno će vas pratiti, da vam vratili istom merom.

Strelac

Dobri su vozači, ali umeju da se izlažu nepotrebnom riziku. Od svih znakova, oni su najskloniji korišćenju telefona u vožnji. Kao i Bliznace, često ih možete videti da rade još nešto za volanom.

Jarac

Često ne uživa u samoj vožnji, već želi što pre da stigne na svoje odredište. Zbog toga je sklon kršenju saobraćajnih propisa, tako da mu plaćanje kazni nije strano, kao ni učestvovanje u saobraćajnim nezgodama.

Vodolija

Potpuno suprotno od Vage, Vodolija je za volanom impulsivan i često nemiran. Istovremeno, voli brzinu, pa treba biti pažljiv ako se nađete u autu sa njim za volanom.

Ribe

Nisu agresivne kao Ovan, ali vole da "sanjare" za volanom. To loše utiče na koncentraciju neophodnu za vožnju, pa zato relativno često prave greške i imaju pogrešne procene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading