Koje je najbolje doba godine za svadbu? ZA VAGE JESEN, ZA RAKOVE LETO, A ZA VODOLIJE...

Autor: Republika

Lifestyle

30.03.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za neke je horoskop samo bezazlena razbibriga, ali mnogo je onih koji će prilikom donošenja važnih odluka uzeti u obzir astrološke savete. Jedna od tih odluka je i datum venčanja. Većina u tom trenutku bira datum u zavisnosti od godišnjeg doba koje im se sviđa.

RepublikaFoto: Photo by Jeremy Wong Weddings on Unsplash
Foto: Ilustracija

Astrološkinja Ambi Stejtam otkrila je za magazin "Brides" da je načelno najbolje odabrati datum u razdoblju vladavine našeg horoskopskog znaka.

Tada je pažnja kozmosa na vama i Sunce obasjava vaš deo Zodijaka, kazala je.

- Međutim, ako je taj period ujedno i razdoblje retrogradnog Merkura, Venere ili Marsa, onda je bolje izbeći venčanje. Mi astrolozi ne savetujemo sklapanje braka tokom retrogradne faze te tri planete jer su to specifične faze koje imaju najnepovoljniji uticaj na brak i venčanja - objasnila je Stejtam.

U nastavku proverite koje bi doba godine, u zavisnosti od grupe znakova, moglo da bude najbolje za venčanje.

RepublikaFoto: pixabay.com

VATRENI ZNACI

Vatrenim znacima potrebna je moćna, vatrena energija u trenutku venčanja, pa je leto najbolje razdoblje za to.

Ovnovima najviše odgovara početak leta, dakle jun. Venčanje na letnji solsticij, tokom najdužeg dana u godini, odgovaralo bi tom dinamičnom znaku.

Lav ima sreće jer može da kombinuje leto i vladavinu Lavova, te da odabere venčanje u razdoblju od kraja jula do kraja avgusta.

Ako im ne odgovara zimski termin tokom njihove vladavine, Strelčevi mogu da odaberu bilo koji letnji mesec za venčanje.

VAZDUŠNI ZNACI

Izgleda da vazdušni znaci imaju najviše prostora za razmišljanje o datumima s obzirom na to da, po mišljenju astrološkinje, mogu da biraju bilo koje doba godine.

RepublikaFoto: pixabay.com

Vage su po prirodi vrlo sofisticirane i elegantne, a rana jesen smatra se jednim od najboljih razdoblja za elegantnija venčanja.

Za Vodolije pravila ne postoje ni u čemu, pa tako ni u odabiru datuma venčanja. Oni su nepredvidljive i spontane, a svemir kao da zna da ih je bolje ostaviti da rade po svom.

ZEMLJANI ZNACI

Proleće i jesen idealni su za zemljane znake, pogotovo ako žele da budu povezani s prirodom i imaju venčanje na otvorenom koje bi savršeno odgovaralo njihovom karakteru.

Bikovi mogu da biraju proleće koje je bliže njihovim mesecima rođenja. Za Jarčeve i Device preporučuje se jesen, u slučaju Jarčeva kasnija jesen.

RepublikaFoto: pixabay.com

VODENI ZNACI

Prema mišljenju astrološkinje, Škorpije su stvorene za zimsko venčanje. Kao savršenu opciju za taj znak navodi malo privatno zimsko venčanje u suton pored jezera.

Ribama takođe predlaže zimsko razdoblje, a Rakovima će najbolje odgovarati letnje venčanje, prenosi Zadovoljna.hr.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading