HOROSKOP I ŠPIJUNIRANJE: Ko vas i zašto posmatra?

Autor: conopljanews.net

Lifestyle

28.03.2021

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko imate utisak da neko vodi računa o tome šta i kako radite i kuda se krećete, možda ste u pravu. Astroligija otkriva šta privlači špijune da posmatraju svaki znak Zodijaka.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ko vas prati i stalno komentariše

Evo koji od znakova su magnet za ljubomorne i ljude pune zavisti.

OVAN

Možda niste svesni da na vas iz prikrajka motre vrlo pronicljive osobe kojima nije jasno kako vi sve, uglavnom, odmah, završavate brzo i efikasno, bez mnogo premišljanja, a da pri tom delujete kao magnet na suprotni pol. Vaš ćutljivi šef vas posmatra i pita se kako je moguće da ste izdržljiviji i uspešniji od njega, a niste još ni ime uspeli da steknete u profesionalnim ili društvenim krugovima.

BIK

Koliko god vaš prvi komšija putuje i uspeva da bude viđen na raznim prijemima i koktelima, on uspeva da primeti i koliku pažnju vi privlačite kad, onako doterani i otmeni, izađete iz svog toplog kućnog gnezda. Naizgled, nonšalantni kolega, takođe, motri na vas pitajući se kako vam polazi za rukom da imate toliko strpljenja i terate po svome, ne pravite kompreomise, a novčanik vam je uvek pun.

BLIZANCI

Živite, uglavnom, iznad svojih mogućnosti i ne opterećujete se se onim što će biti sutra, ali time su, izgleda, više opterećeni vaši saradnici ili rođaci koji svemu što rade pristupaju kao da sutra ne postoji. Oni emotivniji, ali osvetoljubiviji, motre na vas i priželjkuju da mogu da imaju ber delić vaše vedre prirode, kako bi uspeli da se izbore sa onim što nekome ne mogu da zaborave ili oproste.

RAK

Pošto ste intuitivni, verovatno ste svesni da na vas mnogi motre iz prikrajka kao što su, na primer, vaši susedi koji više vole društvo prijatelja nego svojih ukućana, dok je vaša porodica uvek na prvom mestu. Ima takođe i onih koji su toliko opsednuti poslom i karijerom, ali ipak stižu da primete i prokomentarišu kako vi uspevate da napravite ravnotežu između privatnog i profesionalnog života.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ne obraćajte pažnju na ljude koji su opsednuti vama

LAV

Sposobni ste i sa velikim žarom pristupate svemu što radite, pa možda ni ne primećujete jednu ambicioznu i autoritativnu osobu kojoj nije jasno zašto i njoj ne polazi za rukom da, pored uspeha, ima makar malo više vatrenosti. Gde god se pojavite, vi blistate, svi vas primećuju i pozdravljaju, ali, iz prikrajka, na vas motre i oni koji nikad neće imati toliko svesti o sopstvenoj vrednosti kao vi.

DEVICA

Uglavnom gledate svoja posla, pa ne stignete ni glavu da dignete, kako biste primetili one za koje ste prava enigma, jer oni nikada neće smeti da rizikuju i iskoriste sve profesionalne izazove kao vi. Na vas motre i kolege koje osećaju ljubomoru, zbog vaše prepoznatljive pedantnosti, neskrivenog poleta i spremnosti da svakom objasnite ili pokažete kako se nešto radi i - opet se okrenete svome poslu.

VAGA

Dok vi lepršate i šarmirate sve oko sebe, posmatraju vas oči vrlo sposobnih osoba koje, ipak, osećaju neku vrstu nesigurnosti u vašem prisustvu, jer plenite pažnju kako izgledom, tako i omiljenošću u društvu. Pošto vam se zato, uglavnom, sva vrata otvaraju, oni koji su imućniji od vas, pitaju se kako je moguće da ne stignete da predahnete od raznih putovanja i druženja sa osobama na položaju.

ŠKORPIJA

Vaša intuitivnost i harizmatičnost može biti trn u oku onih koji vas gledaju iz prikrajka i pitaju se šta vi to imate, a oni ne, bez obzira kolike su njihove sposobnosti i veštine. Neprestano ste predmet interesovanja osoba koje nikada neće umeti da čekaju, sačekaju i iskoriste svaku povoljnu situaciju kao vi, niti će moći da vas nadmaše u načinu na koji stičete moć i društvenu poziciju.

STRELAC

Svi vas pozdravljaju i raduju vam se, gde god da se pojavite, a vi toplo uzvraćate, jer ste jedan od retkih znakova koji se predstavljaju onakvima kakvi jeste. To kao da smeta onim zatvorenijim i povučenijim koji priželjkuju da imaju bar zrno vaše spontanosti. I kad ostanete bez novca, lako se snađete, a za putovanja vremena uvek nađete, što nikako nije jasno ni vašim kolegama, a ni rođacima.

RepublikaFoto: pexels.com
Uživajte u svojoj sreći bez obzira na druge ljude

JARAC

Nema toga što vi ne možete i ne umete da radite, jer uglavnom gledate, 'u se i u svoje kljuse'. I dok je vam normalno što ste daleko dogurali bez ičije pomoći, ima uspešnih osoba kojima to nikako ne ulazi u glavu, pa kuju neke teorije zavere o vama. Iako su možda spretniji i društveniji od vas, oni vas posmatraju čudeći se kako i kad ste na ivici snage, možete još da radite, ali i zaradite.

VODOLIJA

Vi stižete svuda i poznajete mnoge, pa deluje kao da ste istovremeno na više mesta, što vam otvara širok manevarski prostor, ma čime da se bavite. Zato se neke društvene i dobro obaveštene osobe stalno pitaju imate li vi ono nešto, zbog čega se snalazite i u naizgled nemogućim situacijama. Vaš komšija zastao je da popriča sa vama i potajno se čudi koliko vas ljudi pozdravlja i zove telefonom.

RIBE

Majstor ste da se izvučete iz svake situacije, što nikako nija jasno osobama koje i pored svoje popularnosti, veza i uticaja - skliznu na tanka led. Pokušavaju da dokuče tajnu vašeg poslovnog uspeha, mada nije samo to zagonetka za sve one koji love svaki vaš korak, već i omiljenost koju uživate kod suprotnog pola, zbog topline i sentimentalnosti koja izbija iz vašeg pogleda i svakog vašeg gesta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading