TRI LOŠE horoskopske KOMBINACIJE: Nisu ni za prijateljstvo ni za ljubav

Autor: pult24.info

Lifestyle

27.02.2021

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neki znakovi Zodijaka se slažu odlično, dok pojedine kombinacije ne mogu da funkcionišu u vezi čak ni kao prijatelji. Evo koji znakovi nisu kompatibilni ni pod kakvim uslovima.

RepublikaFoto: www.pexels.com
Neki znaci Zodijaka ne mogu da opstanu ni kao prijatelji

Postoje kombinacije znakova koje jednostavno nikada ne bi mogle da opstanju. Koliko god da se trudite, nepoklapanje temperamenata je ono što će vas odvući dalje od ove osobe.

VESTI PUTUJU JOŠ BRŽE UZ MOBILNU APLIKACIJU REPUBLIKE

Ukoliko ste trenutno u jednoj od ove dve kombinacije i ne ide vam onako kako ste očekivali, razmislite o ovome.

Lav i Rak

Veza ovog para nikad se ne završava dobro. Dok se Rakovi raduju dubokoj, spiritualnoj i otvorenoj vezi sa svojim partnerom, Lavlja nesigurnost donosi nemir u njihovu ideju ljubavne idile. Lavovi su skloni ekstremnim promjenama u ljubavi. 

Samopouzdani su i spremni obasipati svog partnera pažnjom i ljubavi, ali su sarkastični i cinični i kritikuju svaku sitnicu koju njihov partner radi.

Osetljivi Rakovi ovakvo ponašanje uzimaju emotivno i uključuju svoj odbrambeni mehanizam koji se uglavnom sastoji od zameranja i ljutnje, što na kraju uništi vezu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Neke kombinacije znakova ne vrede ni da pokušaju početak veze

Jarac i Vodolija

Oboje su jako tvrdoglavi i uporni, a to je jedan od glavnih razloga zašto se međusobno privlače, ali i istovremeno, to je i glavni kamen spoticanja u njihovoj vezi. Dok Jarci funkcionišu u na osnovu toga kako se osećaju, Vodolije su praktične.

I zbog toga s vremenom ispadne da su Vodolije šefovi u vezi, ostavljajući Jarce da se bore za svoju poziciju. Ovakav odnos snaga u vezi s vremenom dovodi do eksplozije kod oba znaka i često završava svađom i vrlo burnim raskidom.

Ovan i Devica

Ovnovi su samouvereni, ne vole da pričaju mnogo, a pogotovo ne da kukaju o ljubavnim problemima. Ne vole da glume, dok je Devicama potrebna pažnja, zato su one za ovna previše komplikovane i zahtevne. Ukoliko se Ovnovi zaljube u device pre nego što je dobro upoznaju, tada će sa njima imati samo glavobolje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading