VEČERAS JE PUN MESEC U DEVICI, A NEĆE PROĆI NEZAPAŽENO: Tri horoskopska znaka očekuju VRTOGLAVE PROMENE

Autor:

Lifestyle

27.02.2021

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Period punog Meseca u horoskopskom znaku Device je vreme samoanalize, preispitivanja sopstvenih navika i donošenja mudrih odluka. Prema astrolozima, ovo je posebno povoljno vreme za tri znaka.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sjaj punog Meseca u Devici pomaže ljudima da pročiste svoj um, dušu i telo, pa je ovo vreme posebno povoljno za pokretanje različitih promena - od prelaska na dijetu, započinjanja vežbanja, pregleda poslovnih projekata i prihvatanja novih izazova.

Pun mesec u Devici pružiće nam kosmičku priliku da se oslobodimo svega što nam više ne služi. Ovaj period je idealna prilika da se rešite loših navika, "emotivnog prtljaga" i suočite sa određenim ličnim izazovima.

Prema astrolozima, ovaj pun Mesec u Devici će posebno povoljno uticati na tri znaka Zodijaka.

Blizanci

Ova promena utiče na vaš dom i porodičnu kuću i osetićete to na izuzetno ličnom nivou. Mesečeva energija u Devici vas podstiče da svoj životni prostor očistite od nepotrebnih stvari, ali i da se rešite emotivnog prtljaga iz prošlosti.

Ukoliko vas u poslednje vreme muče finansijski problemi, sada možete da nađete rešenje za njih i sveukupno ćete biti izuzetno produktivni i nadahnuti.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Foto: Ilustracija

Vaga

Tokom punog Meseca ćete verovatno imati potrebu da ostanete sami, kako biste na miru mogli da razmislite o problemima koji vas muče i planovima za budućnost.

Ovo veče je idealno za mir i odmor. Meditacija i vizuelizacija pomoći će vam da razbistrite um. Ciklus punog meseca predstavlja kraj loših misli i osećanja i početak perioda u kojem ćete zablistati.

Vodolija

Iskoristite energiju punog Meseca u Devici za emocionalno čišćenje. Priznajte sebi istinu, ispunite svoja obećanja i vratite dugove. Sada je pravo vreme da započnete nešto sasvim novo.

Pod sjajem punog meseca imate hrabrosti da se suočite sa negativnim emocijama koje su vam pritiskale srce i da ih konačno odbacite, piše Alo. Osećaćete se mnogo slobodnije i spremnije da prihvatite budućnost i sve promene koje dolaze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading