ZNAJU KOLIKO VREDE: 3 žene Zodijaka sa kojima nema drame

Autor: pult24.info

Lifestyle

23.02.2021

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko verujete u horoskop i u potrazi ste za lepšom polovinom, obratite pažnju na dame ova tri znaka Zodijaka.

RepublikaFoto: Cassie Lopez/Unsplash.com
Ova tri znaka ne prave ljubomorne scene

Dakle, ako ste spremni za zrelu vezu, ali se plašite da ćete imati problema sa ljubomornom ženom, birajte žene kojima su najvažniji razumevanje, briga i osećaj sigurnosti. One koje pokušavaju da pokažu ljubav najbolje što mogu i isto to očekuju od svog partnera.

Ljubomora čak i od najjačih veza može napraviti pakao, a ove dame to znaju, pa beže od toga. Što se tiče ljubomore, odnosi sa tri žene Zodijaka smatraju se najlakšima i najuspešnijima.

Ovan

Počnimo s činjenicom - ljubomora nije svojstvena Ovnu... Ove žene znaju koliko vrede i uvek su sigurne u sebe. Njima je važno da dobro izgledaju i da se dobro osećaju zbog toga puno vremena i truda ulažu u sebe. Njih nećete uhvatiti kako vas špijuniraju i nerviraju se oko ženske osobe koja vas pozdravi na ulici - one imaju pametnijeg posla.

RepublikaFoto: pixabay.com
Bez drame u novu vezu

Strijelac

Vrlo je čudno da ove žene koje vole slobodu uopšte i žele vezu. Kad počnu da izlaze s nekim, ne obraćaju pažnju na stvari koje im nisu bitne. Žene rođene pod ovim znakom žive u realnosti i njima nisu svojstvene izmišljene i nepotrebne drame

Vodolija

Žene Vodolije znaju da bi izlazak sa ljubomornim muškarcem bio katastrofalan jer i same nisu ljubomorne i ne vole dramatične ispade. One poštuju tuđu slobodu i neće gušiti svog partnera. Nezavisne su i samostalne, a ljubomora je za njih glupa i neprirodna reakcija, piše pult24.info.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading