SMUVAJTE IH BEZ VEĆIH PROBLEMA! Ovo su najjači afrodizijaci horoskopskih znakova!

Autor: Republika

Lifestyle

21.02.2021

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horoskopski znak može nam otkriti neke od glavnih osobina karaktera, sklonosti ka hrani, umetnosti, znanosti, bolestima, ali, eto, i o tome šta nas seksualno uzbuđuje.

RepublikaFoto: We-Vibe WOW Tech/ Unsplash

Evo nekoliko reči o tome što privlači različite horoskopske znakove i kako ovo iskoristiti u svoju korist.

Ovan

Spontani i zavodljivi Ovnovi spadaju u najstrastvenije znake zodijaka. Uživaju u vizualnom doživljaju, pa im je vrlo važno kako izgledate i gde ćete imati ljubavni sastanak. Uzbuđuje ih crvena boja, kao i jaki mirisi. Đumbir je za njih sjajan stimulans.

Bik

Tipični Bikovi vole aromatične i senzualne mirise, orijentalnu muziku i udobnost svilenog jastuka. Prema astrologiji, najjači stimulans za njih je tečno zlato - med.


Blizanci

Da bi se Blizanci smirili i neko vam vreme ostali u naručju, nećete pogrešiti ako napunite kadu mirišljavom kupkom, upalite aromatične sveće i pustite tihu muziku. Esencijalna ulja i masaža pružaju im pravo opuštanje i prepuštanje. Blizanci vole aromatične mirise, a najbolje reaguju na cimet i muškatni oraščić.

Rak

Nežni i senzualni Rakovi najviše se opuštaju uz masažu aromatičnim uljem koje ima nežne note, ali da biste probudili erotski plamen, potrebne su vam kamenice.

 

RepublikaFoto: pixabay.com

Lav

Da biste osetili vrhunac uživanja, morate učiniti da se Lavovi osećaju važnim tokom ljubavnih igrica. Međutim, ako ovom ljubitelj luksuza dodate malo najskupljeg začina na svetu - šafrana, možete očekivati vatromet u krevetu.


Devica

One su vrlo analitične i ponekad hladne, pa stoga Device uživaju u intelektualnoj stimulaciji, dok ih beli luk može pretvoriti u najbolje ljubavnike. S lukom, naravno, ne treba preterivati - i dva češnja biće dovoljna da pokažu svoje ljubavne veštine.

Vaga

Vaga voli lepotu i uživa u skladnoj atmosferi. Njihova koža je prilično osetljiva, pa će nežna masaža mirisnim esencijalnim uljima na njih imati čudesan uticaj. Međutim, kocka čokolade koja se topi u ustima pretvoriće ih u nekontrolisane ljubavnike.


Škorpije

Strastvene Škorpije su neodoljive zbog svog magnetizma i misticizma. Sve što ima miris i notu misterije i zabrane izazov je za Škorpije i tome ne mogu odoleti. Pravi izbor za njih su tartufi i naravno čaša pića.


Strelac

Strelci sanjaju o razmeni nežnosti i ljubavi u javnosti, jer njihova intimnost tada postaje slatka kao zabranjeno voće. Da biste zapalili strasti u hranu morate dodati više čilija.

 

RepublikaFoto: pixabay.com

Jarac

Jarčevi su poznati po uživanju u skupim, starim i kvalitetnim stvarima. S obzirom na to da su stari narodi vanilu koristili kao snažni afrodizijak, za pripadnike ovog znaka upravo je to pravi izbor.

Vodolija

Ovaj horoskopski znak uživa u avanturama i čezne za onim što im je nepoznato i neistraženo. Ništa bolje ne deluje na njihovu seksualnost od sočnog avokada. Legenda kaže da su stari Asteci toliko verovali u ovaj moćni afrodizijak da su žene čak bile zatvorene u svojim kućama dok su ga muškarci brali.


Ribe

Romantične Ribe uživaju u svemu što garantuje zadovoljstvo svim čulima. Za podsticanje njihovih strasti, čaša crnog vina je pravi izbor jer opušta i ubrzava krv u njihovim venama.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading