Evo kako da primite poruku u snu od preminule VOLJENE OSOBE

Autor: atma.hr

Lifestyle

18.02.2021

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nauka je još daleko od toga da u potpunosti objasni mnogo stvari vezane za san, pa niko ne može da dokaže da li su snovi u kojima se pojavljuju preminule voljene osobe samo sećanja koja nam pomažu da lakše prođemo kroz proces žaljenja ili nas voljeni duhovi stvarno posećuju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Vaši anđeli (voljene preminule osobe) su sa vama u zemlji snova

Ipak, Elizabet Kubler-Ros kaže da su snovi o našim voljenima “pravi kontakti na duhovnom planu s porukama za one koje su napustili.”

Moglo bi vas iznenaditi otkriće dai vi možete preneti poruku preminuloj osobi. Razmislite o komunikaciji kao o dvosmernoj ulici koja može dopustiti rešavanje i /ili ispunjenje ugovora duše.

Ovi snovi su dar pomoću kojih ostajete povezani s onima koje volite i daju direktan pristup vašim “natprirodnim” moćima, blagoslovima i mudrostima vaše multidimenzionalne duše.

Ukoliko niste stručnjak za lucidne snove, teško je pritisnuti dugme za san i osigurati da će se vaša voljena osoba s druge strane pojaviti u snovima na vaš zahtev. Kubler-Ros veruje da možemo učiniti naš deo, a onda pustiti da oni urade ostatak.

Ukoliko želite da primite poruku u snu od vaše voljene osobe s onog sveta, ona predlaže sledeće:

  • Zapalite sveću
  • Gledajte u fotografiju osobe ili držite u rukama predmet koji vas povezuje s njom
  • Zatvorite oči i prizovite sećanje na tu osobu… neku lepu uspomenu
  • Zatvorenih očiju ili dok gledate fotografiju u meditativnom stanju, osmislite pitanje koje imate za nju. Ili možete jednostavno postaviti nameru: “Prenesi mi poruku u snu u vezi ‘X’.”
  • Najvažnije što bi trebalo da znate je da su vaši anđeli (vaše voljene preminule osobe) s vama u zemlji snova. Budite svesni činjenice da je njihova mudrost i ljubav uvek tu za vas svaki put kada vam je potrebna ili je želite.

    Ne morate više da se osećate sami na svetu, jer kada bi mogli da shvatite koliko vam je podrške i vođstva upućeno s druge strane, više nikada ne bi plakali. Dopustite toj energiji da prožme vaše korake, reči i odluke.

    Zakoračite u višu perspektivu vaših voljenih preminulih osoba i zamislite na koji način vas oni vide, na koje načine vas bodre i kako vam pomažu.

     

    Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
    Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

    Komentari (0)

    Loading