MUŠKARCI NE MOGU DA IM ODOLE: Žene rođene u ova TRI znaka JEDNIM potezom mogu da začaraju muškarce!

Autor: Telegraf, Republika

Lifestyle

13.02.2021

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Približava se Dan zaljubljenih i dok neki planiraju da provedu ovaj praznik sa partnerom, drugi će ga dočekati sami, ali ne i usamljeni. Iako još niste pronašli svoju srodnu dušu, astrologija će vas možda utešiti.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Naime, žene koje su rođene u ova tri horoskopska znaka, jednim potezom mogu da začaraju muškarce.

Često su singl zato što su spremne da čekaju na "pravog muškarca".

Bik

Ne postoji muškarac koji može da se odupre njenom šarmu, lepoti ili snazi. Ova žena je uvek najglasnija osoba u sobi. Muškarce privlači svojim prijatnim i zanimljivim karakterom i ima jake liderske veštine, zbog čega lako može da održi kontrolu i da dominira.

Blizanci

Ona ima tradicionalnu lepotu koju obično možete videti samo u starim filmovima i uvek se ponaša kao prava dama. Vrlo dobro čita ljude, zato niko ne može da je "kupi" izmišljenim pričama i trikovima. Žene rođene u ovom horoskopskom znaku imaju prelepe oči, u koja ćete se garantovano ugledati.

Jarac

Ne voli veze na jednu noć, pa nikada neće biti s nekim samo zbog kratkotrajnog zadovoljstva. Radije bi ostala sama nego da se zadovolji sa manje nego što zaslužuje. Inteligentna je i veoma je prijatno voditi razgovore sa njom. Voli muškarce koji imaju nešto pametno da kažu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nenad

14.02.2021 18:21

Približava se sv. Trifun, a ne dan zaljubljenih. I ne, ne može da slavi ko šta želi, pa kad mu odgovara da bude pravoslavac, pa onda katolik, pa posle rastafarijanac... Kao naši političari sa strankama.