SAVRŠEN POKLON za svaki horoskopski znak za Dan zaljubljenih

Autor:

Lifestyle

13.02.2021

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogima je odabir poklona za Dan zaljubljenih jedan od najvećih izazova u vezi. Na osnovu horoskopskog znaka partnera možete lako odabrati poklon koji će ga oduševiti.

RepublikaFoto: Photo by Clem Onojeghuo on Unsplash
Pametno isplanirajte iznenađenje za voljenu osobu

OVAN

Poklonite im nešto što će ih inspirisati da naprave nešto novo i što će zadovoljiti njihovu avanturističku stranu. Neće biti razočarani sportskom opremom ili kartom za neku utakmicu. Ovnovi su rođeni preduzetnici, pa će ih oduševiti i poklon koji im može unaprediti biznis. Vole ugađanja, pa bi romantična večera sa svećama bila idealna.

BIK

Bikovi su štedljivi i vole da skupljaju stvari. Idealan poklon bi bio neki dodatak kolekciji koju su započeli. Paze na estetiku, pa ćete taj poklon morati lepo da upakujete. Izuzetno su osetljivi i bitno je da sve radite sa ličnim pečatom.

BLIZANCI

Možete im pokloniti sve što podstiče maštu. Obožavaju različitost, pa više sitnih poklona dolazi u obzir. Druželjubivi su, pa će od vas verovatno tražiti da se družite sa parovima koji slično razmišljaju. Želeće da se pohvale svojim poklonom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Važna je pažnja

RAK

Rakovi su veoma osetljivi, pa je preporučljivo da im poklonite nešto lično. Poklon koji će ulepšati dom bi bio idealan zbog njihove porodične strane ličnosti. Stidljivi su, pa ćete im najlakše ugoditi ako ih velikodušno počastite. Poklon bi trebalo da bude elegantan i romantičan.

LAV

Lavovi vole kada im se ugađa, pa bi veliki, ekstravagantni poklon bio savršen. Razigrani su, pa ćete ih obradovati nekom društvenom igrom ili specijalnim špilom karata. Paze na izgled i često se sređuju, pa bi neki kozmetički preparat mogao da dođe u obzir.

DEVICA

Što je poklon praktičniji, to bolje. Obradovaće ih nešto što odmah mogu da iskoriste. Orijentisani su na zdravlje i vole poklone koji im mogu pomoći da ostanu u formi. Teže ka ugodnosti, pa bi bio poželjan poklon koji će stvoriti mirnu atmosferu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Dan rezervisan za voljenu osobu

VAGA

Nije im bitno da li je poklon skup. Pazite samo da bude pažljivo odabran. Razveseliće ih i neki događaj, pa im možete pokloniti karte za nastup omiljenog benda.

ŠKORPIJA

Rođeni su detektivi i poklon koji bi ih podstakao na razmišljanje bi bio prikladan, poput neke dobre knjige ili filma. Možete igrati i na kartu zavodljivosti i udovoljiti im masažom ili kupkom.

STRELAC

Po prirodi su avanturisti, pa možete igrati na tu kartu. Ako je vaš partner malo povučeniji, onda mu možete pokloniti i knjigu. Strelčevi su rođene lutalice i boravak na jednom mestu im ne prija. Iskoristite to da prošetate ili otputujete negde.

JARAC

Ono što je interesantno kod ovog znaka jeste to što će se oduševiti poklonom koji je naizgled u suprotnosti sa njihovom ličnošću. Možete odabrati nešto što oni zbog cene izbegavaju da kupe. Često zanemaruju kreativnu stranu, pa im možete pokloniti i sitnicu koja će ih podstaći na veliku ideju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Vreme idealno za romantiku

VODOLIJA

Vodolijama poklonite nešto neobično i jedinstveno. Najviše vole tehnologiju i putovanja. Ne bi im smetalo i da uplatite humanitarnu donaciju u njihovo ime. Ako ste planirali prosidbu, ovo je idealna prilika.

RIBE

Ribama je najbolje pokloniti beg od stvarnosti. To možete uraditi odlaskom u velnes centar, kupovinom odličnog romana ili video-igre. Poklon koji se bazira na muzici, poeziji, plesu ili fotografiji podstiče kreativnu stranu Riba.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading