NJIMA NIKAD NIJE DOSTA! Rođeni u ovom horoskopskom znaku imaju najjači libido! SE*S IM BITNIJI OD ŽIVOTA!

Autor: Republika

Lifestyle

10.02.2021

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako ima drugačiji seksualni apetit, ali rođeni u ovom horoskopskom znaku su poznati po jakom libidu i kao nezasiti seksualni partner.

RepublikaFoto: pixabay.com

Njih uzbuđuje pogled, mali dodir ili čak način na koji izgovorite određene reči.

U pitanju su rođeni u znaku Škorpije.

Škorpije su poznate i kao najstrastveniji znak Zodijaka, oni su rođeni da bi pružili ljubav i pokazali je na sve moguće načine, a posebno kada je reč o igrama u spavaćoj sobi. To ipak ne znači da će u krevet leći s bilo kime.

Neretko su super izbirljivi i imaju vrlo visoke standarde, što znači da ćete se morati uskladiti s njihovim emocionalnim i seksualnim intenzitetom kako biste bili vredni njihovog truda i svega što sledi kasnije. 

Oni imaju veći seksualni apetit od svih ostalih znakova. Njihova strastvenost je vidljiva u svim aspektima života. Seks je sa Škorpijama uvek uzbudljiv, najviše zato što vole isprobavati nove stvari. Njihov je moto živeti život do kraja, a to uključuje i seks sve dok partner i oni sami ne budu potpuno zadovoljni. 

 

 

Strast Škorpije u krevetu traje celu noć, a partner zna da ga neće razočarati.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading