Rakovi danas svakom "pogađaju živac", Lavovi su se malo ulenjili, a Škorpije muči neka papirologija!

Autor:

Lifestyle

28.01.2021

06:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bikovi su očekivali dobre vesti, ali danas im stižu odlične vesti. Lavovi su se malo ulenjili, traljavo završavaju obaveze. Škorpije muči neka papirologija... A kakav dan je pred vama? Šta su vam "smućkale" zvezde za ovaj četvrtak?

RepublikaFoto: pixabay.com

OVAN

Pred vama je dan kada će biti potrebno da se posvetite svojim relacijama u poslovnom segmentu. Važno je usaglašavanje sa partnerima i saradnicima, ali sa malo truda i volje – možete doći do dobrog rešenja koje će odgovarati i vama i drugoj strani. Emotivno je ovo strastven dan.

BIK

Nadali ste se uspehu pregovora, ali sada shvatate da ćete postići i više od očekivanog. Izuzetno vam prija što saradnici pokazuju poštovanje i poverenje prema vama. Dan je odličan za više provedenog vremena sa osobom koju volite.

BLIZANCI

Evidentno je da morate da se više potrudite oko situacija koje želite da pokrenete, ali nemojte žaliti truda jer vam se može isplatiti. Dobar je momenat i da se aktivirate prema nekome ko vam se dopada. Komunikacija može teći glatko i bez zastoja.

RAK

Iako nenamerno, svojim postupcima danas provocirate. Nemojte odmah svaljivati krivicu na drugu stranu, već se zapitajte šta ste vi uradili da do ovoga dođe. Odličan momenat za jednu tajnu komunikaciju sa osobom koja vas jako privlači.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading