ON DONOSI SVIMA SREĆU: Horoskopski znak koga svi žele u blizini

Autor: radiosarajevo.ba

Lifestyle

14.11.2017

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planeta koja vlada ovim znakom je Jupiter. Tamo gde se on nađe u našoj natalnoj karti, tu imamo sreće. Ovaj znak kao i planeta predstavljaju moć, uspeh, uživanje i pomoć na dlanu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ovaj znak treba da imate blizu sebe

Horoskopski znak koji donosi svima sreću je Strelac! To je vatreni znak koji simbolizuje daljine, putovanja, kozmopolitski duh i visoka moralna načela.

Njegovi pripadnici su energični, otvoreni i nesputani, ne drže do konvencija i ne ostaju pored partnera kojeg više ne vole. To su svetski putnici i istraživači, ljubavnici, putopisci i diplomate.

Dvostruke su prirode; privlači ih sve što utiče na duh i prija telu, mogu da budu i askete i najveći hedonisti. Imaju velike apetite, žele toliko toga da nauče i  isprobaju.

Bez mnogo razmišljanja upuštaju se u ljubavnu avanturu, opasan sportski poduhvat ili rizičan posao. U duši su kockari; mogu sve staviti na kocku samo u jednoj sekundi!

 

Strelac nije lak znak za saradnju, zna da bude strog i ohol. On takođe kažnjava, ali je to više neprijatno nego totalno tragično. Za nekog ko je po prirodi hedonista nema veće kazne nego biti bez užitaka i novca. Životni apetiti ovog znaka su veliki, ali ih on vrlo lako ostvaruje. 

  • Život s njima je pustolovina sam po sebi.
  • Velikodušni su i uvek spremni na davanje, bez očekivanja nečega za uzvrat.
  • Veseli su, društveni i svima se sviđaju.
  • Imaju čvrste stavove i bore se za svoja uverenja.
  • Odlično su rame za plakanje.
  • S njima ćete uvek znati na čemu ste i što misle o vama.
  • Rado dele iskustva i znanje s drugima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading