HOROSKOP ZA UTORAK 19. JANUAR - Rakovi započinju sopstveni biznis, Vage upoznaju SRODNU DUŠU!

Autor:

Lifestyle

19.01.2021

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstelacija ovde, konstelacija onde. Toliko je toga što nam zvezde govore, međutim, da li znamo to i da protumačimo? Do duše, ako i ne znamo, nije strašno tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24

Rakovima počinje povoljan period za to da započnu sopstveni biznis, posebno ako se tiče uslužnih delatnosti. Prijatelji su spremni da im pomognu. Lavovima aspekt Urana i Jupitera donosi nepredvidiv razvoj situacije u odnosu sa saradnicima iz inostranstva. Moguća su odlaganja.

Device treba da se pripreme za zanimljivo i burno veče s osobom koju su nedavno upoznale preko prijatelja. Vagama je ovaj dan u znaku povoljne energije za to da upoznaju srodnu dušu, i to preko hobija kojim se bave.

Škorpije bi trebalo da provere status hormona.

Vaš kompletan dnevni horoskop pročitajte ovde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading