Strelčevi neuhvatljivi, Ovnovi ne čase časa: Vaš horoskopski znak otkriva kada ćete uploviti u bračne vode!

Autor:

Lifestyle

25.12.2020

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki horoskopski znak ima svoj tajming za stajanje na ludi kamen!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vaša sudbina nije zacrtana u kamenu, ali prema astrolozima svaki znak zodijaka ima svoj period u kom bi trebalo da stupi u brak.

Da biste saznali kada će vaš horoskopski znak da kaže sudbonosno "Da"  pročitajte horoskop:

1. Ovan

Ovan voli da ima saputnika tokom svog života, iako voli da misli da je veoma nezavisan. Ovan će verovatno stupiti u brak u svojim ranim dvadesetim godinama.

2. Bik

Stabilnost u kući je preferencija Bika. Ljubav, brak i srećan partner kod kuće su cilj kom Bik teži, a to može da postigne u svojim srednjim dvadesetim godinama.

3. Blizanci

Blizanci su horoskopski znak koji se nada ljubavi koja će premašiti njihove romantične snove. Blizanci će tražiti svoje romantične blizance u životu, ali će sačekati sa venčanjem do sredine tridesetih godina.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

4. Rak

Rak je ljubazan, ali pomalo nepristupačan, a svog neodoljivog, romantičnog partnera će pronaći u ranim tridesetim godinama.

5. Lav

Lavovi vole da prate svoja ljubavna interesovanja, ali potraga za onim za koga će se udati će potrajati. Lavovi će sa brakom sačekati do kasnih 30-ih da bi bili sigurni da su njihovi partneri spremni.

6. Devica

Devica traži porodičnu sreću i verovatno će se udati ranije u životu, već početkom ili sredinom 20-ih godina. Devica će lako naći sreću u bračnom životu.

7. Vaga

Vage su zaljubljene u ljubav, a idealnog partnera će naći oko 20-ih godina. Vage vole da čitaju astrologiju.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

8. Škorpija

Očigledno je da je žestoka Škorpija nezavisna do kasnih godina. Međutim, strast koju taj znak može da oseća prema partneru je može podstaći da se rano uda. Bilo da je to u srednjim dvadesetim ili kasnim tridesetim godinama.

9. Strelac

Ne zaljubljujte se u Strelca, ako se nadate da ćete se venčati u budućnosti. Strelac želi da ostane slobodan, tako da mu je potrebna slabija posvećenost od braka. Ako se venča, Strelac bi mogao da se nađe u braku sa 30 godina.

10. Jarac

Jarac je horoskopski znak koji želi da se oseća udobno i sigurno sa partnerom, pre nego što se odluči za brak. Jarac želi da se uveri da sa partnerom može sve, pre nego što se venčaju. Najverovatnije je da će se venčati u dobi od 25-30 godina, a to je dovoljno vremena da ovaj horoskopski znak pronađe pravog supružnika.

RepublikaFoto: pexels.com
Foto: Ilustracija

11. Vodolija

Vodolije imaju visok nivo energije, entuzijazam i vitalnost. Ovaj horoskopski znak bi trebalo da sačeka sa venčanjem, sve dok ne sazri, ali će verovatno ubrzati stvari u svojim ranim dvadesetim. Kada ste preplavljeni strašću nije bitno da li ste mladi ili stari.

12. Ribe

Intenzivni odnosi mogu biti zastrašujući za Ribe, tako da se venčanje obično odlaže dok se ne osećaju sigurnije u vezi sa trajnom snagom odnosa. Ribe će da čekaju sa brakom sve do svojih 30-ih godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading