Omiljene se*s poze horoskopskih znakova: Za neke vam ne treba krevet!

Autor:

Lifestyle

10.12.2020

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saznajte šta "loži" svaki horoskopski znak ponaosob i raspalite vatru!

RepublikaFoto: unsplash.com
Foto: Ilustracija

Ovan - kaubojski

Žene Ovnovi vole preuzeti kontrolu. Upravo zato, poza kaubojke gde žena uzima "uzde" i kontroliše tok vođenja ljubavi možda je najidealnija poza za njih. Ovan je klasični vatreni znak koji uživa u seksu i voli seksualne fantazije. Takođe, Ovnovi vole i kada čvrsto držite njihove ruke te krenete s poljupcima od vrata na niže.

Najkompatibilniji s: Lavovima, Strelcem, Blizancima, Vagama i Vodolijom

Bik - misionarski

Bikovi vole tradicionalne seks poze. Maženje, prolaženje rukom kroz kosu, zabijanje noktiju u leđa i slični klasični potezi Bikove će dovesti do ludila. Takođe, budući da vole tradiciju, tako vole i redosled - zato, prilikom seksa s Bikovima, svakako kreni od vrha, polako, prema dole. Taj zemaljski znak najviše voli da se krene od kose, ušiju, vrata na niže.

Najkompatibilniji s: Devicama, Jarcem, Rakom, Škorpijom i Ribama

RepublikaFoto: unsplash.com
Foto: Ilustracija

Blizanci - role play

Iako ovo nije standardni položaj, za Blizance je ovo nešto u čemu će se osećati kao "svoj na svome." Seks s Blizancima nikada nije dosadan, ali ovo će njemu dati novu dimenziju. Ako si sramežljiva, počni jednostavnim slanjem poruka svom partneru tako da mu se obraćaš s gospodine ili gospođo. Blizanci su uvek otvoreni i za nova iskustva, upravo zato je role play odlična igra gde ćeš uvek moći biti neko drugi. Ako to nije dovoljno, u novo iskustvo možeš dodati i neke seksualne igračke.


Najkompatibilniji s: Devicama, Vodolijama, Ovnovima i Strelcima

Rak - lotus poza

Osetljivi Rak najviše voli kontakt očima. Zbog toga je navedena poza idealna za njih. Ova senzualna poza omogućava da se partneri gledaju, dok noge omotaju jedno oko drugog. Rakovi su romantični pojedinci koji često traže istinsku vezu s partnerom pre nego što spuste "zidove" oko sebe. Zato budi spremna na intenzivnu vezu, ali i veoma senzualan seks.

Najkompatibilniji s: Škorpijama, Ribama, Bikom, Jarcem

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Lav - doggy

Ovaj položaj omogućuje da otpustiš svoju samokontrolu i idealan je za Lavove. Rođeni u znaku Lava fizički su lepi i odlučni pojedinci. Ako imaš partnera koji je Lav, opusti se i pusti njemu ili njoj da bude dominantan. Pomozi im sa skidanjem iz pantalona i svlačenjem majice, dok u isto vreme noktima prolaziš po njihovoj koži.

Najkompatibilniji s: Ovnovima, Strelcima, Blizancima, Devicama

Devica - oralni seks

Device se možda čine napetim osobama, ali njihovi analitički umovi i perfekcionističke sklonosti čine ih nezaboravnim partnerima. One neće stati sve dok "posao" nije obavljen i dok svi nisu zadovoljni. Nežno ljubljenje po stomaku, dok na njemu ima šlaga ili rastopljenog meda i dodirivanje prstima uz povremeni senzualni udarac učinit će da ovaj zemljani znak doživi "potres" emocija.

Najkompatibilniji s: Bikovima, Rakovima, Škorpijama, Ribama

RepublikaFoto: Photo by Valeria Boltneva from Pexels
Foto: Ilustracija

Vaga - seks preko telefona

Za znak Vage seks ne mora biti isključivo fizički čin. Kod njih, sve započinje u mozgu. Zato je seks u vidu telefonskog razgovora ili slanja poruka za njih odlično iskustvo. Vage su jedan od znakova koji najviše uživa u seksualnom životu, a često vole biti poslušne za vreme odnosa. Vole čuti šta trebaju raditi, dobiti uputstva i znati što će se dogoditi pre nego što ih partner dotakne.

Najkompatibilniji s: Blizancima, Devicama, Vodolijama, Lavovima

Škorpija - bilo gde, osim u krevetu

Rođeni u znaku Škorpije nemaju omiljenu seksualnu pozu. Oni su veoma intenzivni i vole višestruke orgazme. Za vreme tuširanja, za vrijeme spremanja ručka - nije važno, oni mogu voditi ljubav 24/7. Mars i Pluton planete su koje vladaju Škorpijama i daju im nezasitnu želju za seksualnim odnosima, piše Miss7Zdrava. Oni su strastveni ljubavnici zato budite spremni!

Najkompatibilniji s: Rakovima, Ribama, Bikovima, Devicama

Foto: Ilustracija

Strelac - seks u automobilu

Strelci su vrhunski istraživači i kao takvi, najviše vole neotkrivene teritorije. Za njih je idealan seks onaj u automobilu na nekoj nepoznatoj lokaciji gdje ste prvi put došli. Oni su veoma nezavisni znakovi i imaju poteškoća s privikavanjem na određenu seksualnu rutinu, zato budite spremni na improvizovani seks na neobičnim i neočekivanim lokacijama.

Najkompatibilniji s: Ovnovima, Lavovima, Strelcima, Blizancima

Jarac - 69

Praktični, učinkoviti i brižni Jarčevi su zaintrigirani mogućnošću istovremenog orgazma. Upravo zato, poza 69 najbolja je za njih. Jarčevi su poznati po bogatom i redovnom seksualnom životu te po izdržljivosti, zato ako imaš partnera Jarca, odvoji vreme i uživaj.

Najkompatibilniji s: Bikovima, Devicama, Jarčevima, Škorpijama

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Vodolija- tačke

Vodolija je uvek spreman za nove izazove, pa tako i u krevetu. Idealan poklon za njih je Kama Sutra, ali, u međuvremenu dok je nabavljaš, položaj u kojem će oni najviše uživati je - tačke. To je poza u kojoj se žena oslanja na svoje ruke, dok partneru okreće leđa. Partner uzima njene noge i drži ih u vazduhu. Ova poza će Vodoliju veoma usrećiti. 

Najkompatibilniji s: Blizancima, Ovnovima, Lavovima, Strelcima

Riba - na boku

Ribama nikad dovoljno maženja i senzualnih pokreta. Upravo zato, poza gde su oba partnera na boku i mogu se koristiti ruke za dodatno maženje izvrsna je za Ribe. Rođeni u ovome znaku veoma su brižni i velikodušni i zbog toga nikada neće zapostaviti svoga partnera. Očekuju puno, ali nazad vraćaju još više.

Najkompatibilniji s: Škorpijama, Bikovima, Devicama, Jarčevima

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading