HOROSKOP ZA SUBOTU 21. 11. - Škorpije privlače suprotni pol kao MAGNET, Vodolije imaju TAJNE NEPRIJATELJE!

Autor:

Lifestyle

21.11.2020

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstalacija ovde, konstelacija onde - toliko je toga što nam zvezde govore, međutim - da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno - tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

Foto: shutterstock/ilustracija emit 24

Bikovima će ovaj dan biti pun pozitivne energije, pa je bolje da taj povoljan splet okolnosti iskoristite. Blizancima se savetuje da izbegnu rizična ulaganja jer se neka prilika može učiniti sjajnom, a da to zapravo ne bude.

Rakovima je ovo povoljan period za pronalazak srodne duše jer imaju uslove za sudbinski susret s osobom s kojom će provesti ceo život. Škorpijama Venera u njihovom znaku pojačava zračenje, pa će vas pripadnici suprotnog pola i te kako primećivati.

Ribe mogu imati problema sa alergijom, a Jarčevi sa bolovima u kostima.

 

Vaš kompletni dnevni horoskop možete pročitati OVDE!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading