Srpski astrolog predviđa šta nas čeka do kraja nedelje: Usponi i padovi, a ČETVRTAK će biti NAROČITO TEŽAK DAN

Autor: telegraf.rs, Republika

Lifestyle

16.11.2020

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovu sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Strelca, što bi trebalo da donese dozu optimizma. Međutim, Jupiter koji je njegov dispozitor i dalje je u bliskoj konjukciji sa Plutonom, što donosi jačanje i širenje nepovoljnih okolnosti i restrikcija. Strelac je znak koji se vezuje za strance, inostranstvo ali i zakone, pa se u ovim oblastima pojavljuju dodatna ograničenja.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pročitajte šta nas čeka po danima u ovoj nedelji:

Ponedeljak donosi potrebu da se nametne krivac i da se optuži neko ili nešto za određene okolnosti u kojima se nalazimo. Ne slušajte sve i svašta, jer je tendencija neistina i netačnih informacija prisutna. Takođe, ne prenagljujte u svojoj emotivnoj proceni i reakcijama. Ovog dana biste mogli potrošiti više novca nego što ste nameravali. Problemi oko novca, zakona, preterivanje i prejedanje može biti prisutno ovog dana.

U utorak se dešava opozicija Merkura i Urana, koju smo već imali oko 7. oktobra. Sada se mogu pojaviti situacije ili razrešenje neke situacije koje su bile aktuelne tada. Ipak, ovaj aspekt donosi izazove u polju komunikacije, papirologije i saobraćaja. Donosi kvarove automobila, tehnike i problem sa strujom. Nagle odluke i reakcije mogu biti izražene ovog dana. U večernjim časovima Mesec se seli u znak Jarca, što će intenzivirati brige, izazove i poteškoće.

Foto: Ilustracija

Sreda i četvrtak su dani posebno naglašeni po pitanju distance u emotivnim odnosima. Hladnoća, strahovi i teške misli zauzeće vodeće mesto i zameniti optimizam. Mnogi odnosi se mogu završiti ovih dana. Možete imati prepreke u svojim ljubavnim odnosima ili imati određenu distancu i udaljenost od voljenih osoba. Nisu dani povoljni za finansije. Iako je sreda dan u kom mogu kulminirati svađe, dok će četvrtak biti posebno težak i sumoran dan. Posvetite se obavezama, težim poslovima i preuzimajte odgovornost.

Petak unosi atmosferu promene u našu svakodnevnicu i donosi okolnosti kojima se nismo nadali i kojima ćemo se morati prilagoditi. Puno konflikata i nesporazuma možete imati ovog dana. Ovaj dan donosi uznemirujuće vesti i informacije. Tog dana su planete Sunce i Venera na poslednjem stepenu, što može rezultirati završetkom nekih odnosa i donošenjem važnih odluka.

 

 

 

U subotu Sunce ulazi u znak Strelca a Venera u znak Škorpije, što bi trebalo da donese promene na svesnom nivou i po pitanju finansija, ekonomije, imovine, i odnosa.

Nedelja može biti dan u kojem će se aktivirati ego što može doneti probleme kroz muža, oca ili nekog ko vam je nadređeni. Ovaj dan provedite u miru, osami. Povucite se, spavajte i više odmarajte. Nije dan u kom bi trebalo donositi racionalne odluke ili voditi neke važne pregovore. Imunitet je osetljiviji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading