HOROSKOP ZA SUBOTU 7. NOVEMBAR - Bikovi puni sumnje, Vage na RATNOJ NOZI, Strelčevi USAMLJENI

Autor: Republika

Lifestyle

07.11.2020

00:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstalacija ovde, konstelacija onde - toliko je toga što nam zvezde govore, međutim - da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno - tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24
Subota (Ilustracija)

Bikovi, vaš odnos s partnerom može biti prožet sumnjama ili nerazumevanjem. Može dolaziti i do svađe čak i bez ikakvog povoda. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo s veoma privlačnom osobom, i to na kraćem putovanju ili preko prijatelja.

Vage, epovoljan aspekt Venere u vašem znaku i retrogradnog Marsa u Ovnu ukazuje na to da ćete s nekim kolegama biti na ratnoj nozi. Moguća je nejasna, problematična situacija na poslu, a vi ćete morati da se izborite protiv toga. Novac koji očekujete odranije stići će ubrzo.

Strelčevi, period u kojem ćete se povremeno osećati usamljenim i pored partnera i ukućana, ali, na sreću, to neće dugo trajati. S partnerom ćete imati povremene nesuglasice oko raspolaganja novcem i planova za budućnost.

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading