Ne dao vam Bog da živite sa njima: Deljenje krova nad glavom sa OVIM horoskopskim znakovima je pravi PAKAO!

Autor: Republika

Lifestyle

21.10.2020

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Živeti s nekim ne mora biti toliko loše.. Osim što dielite prostor, dragoceni vazduh najverovatnije polovinu svoje garderobe s drugom osobom, zauzvrat ćete dobiti druženje, polovinu njene garderobe i sigurnost da će barem netko primetiti ako dalje vrieme izbiijate iz kuće.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Međutim, zajednički život s određenim ljudima ponekad donosi više štete nego koristi, a ako je verovati astrologiji, to može zavisiti od toga u kojem je horoskopskom znaku neko rođen.

Prema pisanju portala Your Tango, četiri horoskopska znaka posebno se ističu kao loši cimeri, a zašto je tako i jeste li vi među njima proverite u nastavku.

Blizanci

Blizanci ne osećaju grižu savest kada vam bez pitanja pozajme odeću iz ormara bez pitanja, a vrlo verovatno će vam ukrasti i dečka ili devojku te vas ogovarati iza leđa s drugim ljudima.

Ipak, s Blizancima nikada neće biti dosadno jer su oni uviek spremni za zabavu i noćni izlazak. Ako cenite tišinu i niste tip koji voli zabave i preterana druženja, život s Blizancima za vas bi mogao biti prava noćna mora.

Škorpija

Ne volite drame? Onda nemojte živeti sa Škorpijom. Škorpije su poznate po svojoj strastvenoj naravi, zbog čega često menjaju raspoloženja. Eksplozivne su i vole da se svađaju, a i najmanje sitnice mogu ih izbaciti iz takta. 

Ovaj cimer sklon je dovođenju različitih ljudi u stan i može biti veoma glasan. Ako izađete s njima u provod, nemojte se iznenaditi ako vas ostavi na cedilu i ode kući bez vas ili ako ode s nekim neznancem. Zbog toga uvek nosite sa sobom ključ.

Strelac

Ovaj horoskopski znak voli zabavu i dobronameran je, ali ne pazi baš na urednost. Da stvar bude još gora, zbog njihove istinske ljubaznosti osećaćete se krivima svaki put kad se naljutite na njih jer su opet ostavili posuđe u sudoperu. Ako vam neurednost nije problem, onda vam život s njima i neće biti tako težak.

Jarac

Vaš bi dom trebao biti siguran prostor u kojem se možete opustiti i provesti celi vikend gledajući serije ako to želite, bez da vas iko osuđuje. Međutim, kada živite s Jarcem, to može biti jako teško postići.

Jarčevi žele imati kontrolu nad svime, čak i nad životima ukućana, i prilično su sigurni da znaju što je najbolje za vas i misle da znaju što vam treba bolje i od vas samih.

Bez obzira radi li se o vašem izboru televizijskih programa, higijenskim navikama ili drugim obvezama, Jarac će uvek izneti svoje mišljenje o tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading