Bez uvrede svima, ali OVO su NAJGLUPLJI znakovi u HOROSKOPU!

Autor:

Lifestyle

12.10.2020

06:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koji je najgluplji horoskopski znak? Iako nije najljepše pitanje, činjenica je da su si ga mnogi postavili i čak doneli svoj zaključak.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Donosimo odgovor na to pitanje, a kako se piše, kod ovih znakova problem je što najprije reagiuju, a onda promisle. Odluke donose na temelju osećaja, a ne znanja, a pripadnicima ovih znakova veliki je plus da su uglavnom i najsrećniji znakovi.

Prema ovoj listi, najgluplji znak je Rak. Na prvom mestu našao se zbog svoje hiperosetljivosti i sklonosti preteranim reakcijama, koje nisu ni inteligentne ni logične.

Upravo se na njih najviše odnosi ona rečenica da prvo reaguju, a potom promisle te da svoje odluke baziraju na osećajima, a ne na znanju i činjenicama. 

Drugo mesto zauzeo je Strelac. Najčešće ih se smatra opsednutima samima sobom, neodlučnima i sklonima tome da se ne bore za sebe.

Zbog toga odaju dojam da su manje inteligentni, iako su oni znak koji možda najbolje sagledava širu sliku. 

Ovnovi su zauzeli treće mesto. Oni su najveći misterije ove liste jer su istodobno jako inteligentni i jako glupi. Izgledaju nevino, a zbog nesposobnosti da stvari shvate ozbiljno, čine se zabavnima. No zapravo se ne mogu pohvaliti emocionalnom inteligencijom potrebnom da razumeju druge.

Vage su sledeće na listi. Iako se čine inteligentnima, najčešće svoju moć koriste za manipulaciju drugima. Za razliku od Ovnova, jako dobro razumeju tuđe osećaje. Obožavaju savršenstvo, a kako bi ga postigle, Vage su spremne na svakakve gluposti. 

Lavovi vole preteruju i jako su egocentrični, a zbog toga što su spremni na sve da ih drugi zavole, našli su se na petom mestu. Pokušaće biti baš sve kako bi im se drugi divili, čak i ono u čemu nisu dobri. Ta spremnost na gluposti im je i osigurala mesto na ovoj listi.

Bikovi su zadnji na ovoj listi, a opisuju se kao egocentrični i glupasti, ponajviše zato što se ne znaju na pametan način da se nose s tuđim odbijanjima. Kad nešto nije po njihovom, znaju preterano da reaguju, da budu zbunjeni i izgubljeni, što ne pomaže tome da ih drugi vide kao inteligentne osobe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Čiča Gorio

13.10.2020 15:20

Ja sam u raku rođen. Bio sam glup ko konj. Nuikad nisam iskoristio nikog niti sam se skim potuko, čak nisam se ni svađao ni skum...