ONE SU PRAVE NIMFOMANKE: Žene u ova TRI horoskopska znaka su nezasite u krevetu!

Autor: 24sata.hr, republika.rs

Lifestyle

10.10.2020

05:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horoskopski znakovi su veoma različitih senzibiliteta pa stoga ne čudi da neki od njih više uživaju u igricama u spavaćoj sobi od drugih.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pripadnice ova tri horoskopska znaka su najstrastvenije, njih ne zanima šta okolina priča, one jednostavno uživaju u svakom trenutku sa svojim partnerom. 

Ovan

Ako želite biti sigurni da ste osvojili pripadnicu ovoga znaka, morate biti sigurni da ste je potpuno zadovoljili jer će bez razmišljanja otići dalje. U seksu bez problema govori i pokazuje što joj se sviđa, tako da vam ne ostavlja prostora za preispitivanja. Na vama je samo da joj ispunite želje, ako je želite zadržati.

Blizanci

Za Blizance je poznato da imaju dva lica, a slično je i u ljubavi. S jedne strane deluju kao žene stvorene za divlji seks, a s druge strane kao nežna bića koja bi samo razgovarala i mazila se. I zapravo žele oboje. Ako joj uskratite nešto od to dvoje, baš kao i Ovnovi, pobeći će kod nekog spremnijeg da je zadovolji.

Ribe

Iako na prvu ne deluju kao živa vatra, kada žena Riba izabere svog muškarca, otvoriće mu potpuno novi pogled na seks, posle čega ništa više neće biti isto. Žene Ribe retko varaju, ali se zato vrlo lako i brzo hlade pa je važno posvetiti im pažnju u spavaćoj sobi tako što ćete stalno isprobavati nešto novo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stoja

10.10.2020 07:30

Ahahaha... Kaže se kninfomanka.